---> İçinizde birşey kaLmasın) hakettin. (:
H ' hazel Bayan Üye 5 Mar 2012 #2,762 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Neyine bağlandım ki bu kadar; bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Neyine bağlandım ki bu kadar; bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Mar 2012 #2,764 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin ? ?
'Gülümse :D Prenses 5 Mar 2012 #2,765 ---> İçinizde birşey kaLmasın) InnoCence' Alıntı: hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin ? ? Genişletmek için tıkla ... galiba aynı şarkıyı dinliyoruz.
---> İçinizde birşey kaLmasın) InnoCence' Alıntı: hazırlanmış bir yere gidiyor gibisin ? ? Genişletmek için tıkla ... galiba aynı şarkıyı dinliyoruz.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Mar 2012 #2,766 ---> İçinizde birşey kaLmasın) evet bağıra bağıra o güzel sesimle şarkı söylemek istiyorum :/
Director23 Banned 6 Mar 2012 #2,771 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bugün de diğer günlerden farksız benim için.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #2,772 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yogun yogun cok yogunnn ımdattttttt
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 6 Mar 2012 #2,773 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Canımı yakmak ıcınmı yazıyorsun böle şeylerı !
Deniz kızı Bayan Üye 6 Mar 2012 #2,776 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazen gitmek geliyor insanın içinden. Ama sen zaten yalnızsındır. Kimden nereye gideceksin?
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazen gitmek geliyor insanın içinden. Ama sen zaten yalnızsındır. Kimden nereye gideceksin?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 6 Mar 2012 #2,777 ---> İçinizde birşey kaLmasın) offf 23 nisan korosuuuuuu :s offf offfff