---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kapı aç artık dışarısı çok soğudu.
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,741 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bir kapı aç artık dışarısı çok soğudu.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,743 ---> İçinizde birşey kaLmasın) "Kapınızın önüne bir kap mesir macunu, fındık ezmesi gibi şeyler bırakın." Not:-Bir Kedi. Son düzenleme: 4 Mar 2012
---> İçinizde birşey kaLmasın) "Kapınızın önüne bir kap mesir macunu, fındık ezmesi gibi şeyler bırakın." Not:-Bir Kedi.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,744 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazen insan öyle özlenir ki.. Özlenen bilse, yokluğundan utanır ... ! Özlendin.. ! [`hsN.].
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazen insan öyle özlenir ki.. Özlenen bilse, yokluğundan utanır ... ! Özlendin.. ! [`hsN.].
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Mar 2012 #2,746 ---> İçinizde birşey kaLmasın) yine pazartesi of
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Mar 2012 #2,747 ---> İçinizde birşey kaLmasın) KatiL oLmak İçin MükemmeL Bir Gün Daha ..
A Adelia Bayan Üye 5 Mar 2012 #2,748 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerdee ♫♥♪.♫♥♪..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Hani verdiğin sözler hani ellerin nerde Hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde Hani sen hep benimdin şimdi nerdesin nerdee ♫♥♪.♫♥♪..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 5 Mar 2012 #2,749 ---> İçinizde birşey kaLmasın) gene hafta bası
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Mar 2012 #2,750 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Makyajdan ten rengi görünmeyen kızların alnına "Beni Yıka" yazmak istiyorum.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Makyajdan ten rengi görünmeyen kızların alnına "Beni Yıka" yazmak istiyorum.
buğlem Bayan Üye 5 Mar 2012 #2,751 ---> İçinizde birşey kaLmasın) oofff bıktım bunlardan yaaa sorunlu insalar:91::91:
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 5 Mar 2012 #2,752 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Taşınacağımdan ötürü markete gidip çalışana, "Bro koli var mı?" diye sordum, beni manava yönlendirdi. Bi kolinin hesabını yapıyorlar. Yazık!
---> İçinizde birşey kaLmasın) Taşınacağımdan ötürü markete gidip çalışana, "Bro koli var mı?" diye sordum, beni manava yönlendirdi. Bi kolinin hesabını yapıyorlar. Yazık!
gail Banned 5 Mar 2012 #2,753 ---> İçinizde birşey kaLmasın) damsız girilmez yazısını anlamayan gençlik içeri ne maksatla girdiğiniz biliniyo
---> İçinizde birşey kaLmasın) damsız girilmez yazısını anlamayan gençlik içeri ne maksatla girdiğiniz biliniyo
H ' hazel Bayan Üye 5 Mar 2012 #2,755 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Dikkat et de yanlış çıkmasın gözlemlerin p
parasite Kayıtlı Üye 5 Mar 2012 #2,756 ---> İçinizde birşey kaLmasın) nerdeyse her istediğim ellerimin altında mevcut ama yine de huzursuzum...
---> İçinizde birşey kaLmasın) nerdeyse her istediğim ellerimin altında mevcut ama yine de huzursuzum...