---> İçinizde birşey kaLmasın) İng versiyonunu zor ezberledim :s
İskelet1 Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,721 ---> İçinizde birşey kaLmasın) İng versiyonunu zor ezberledim :s
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,722 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Eskiden Sözler Değil,Gözler Anlatırmış Duyguları...Şimdi Gözler Kör Olmuş..Sözler Herşeyi Söyler Olmuş...
---> İçinizde birşey kaLmasın) Eskiden Sözler Değil,Gözler Anlatırmış Duyguları...Şimdi Gözler Kör Olmuş..Sözler Herşeyi Söyler Olmuş...
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,726 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa onu sever...
Bayan Taruz Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,728 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Yağmur herkes için yağar ama herkes o yağmurda aynı baş döndürücü sarhoşluğu yaşayamaz.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Yağmur herkes için yağar ama herkes o yağmurda aynı baş döndürücü sarhoşluğu yaşayamaz.
Heretic. Erd Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,729 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sabah 9 dan 11 e kadar arayan insanları kınıyorum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,730 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ders calısmam lazım ah aöff yedın ömrrüüüümüü
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,732 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ben senın yerıne severım uykum var :s
Deniz kızı Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,733 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Mutluluk mu ? En Son Fotoğrafçı 'Gülümse' Demişti.. Ve Flaş Patladığında Oyun Bitmişti .
---> İçinizde birşey kaLmasın) Mutluluk mu ? En Son Fotoğrafçı 'Gülümse' Demişti.. Ve Flaş Patladığında Oyun Bitmişti .
Deniz kızı Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,735 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Ben kendimden 2-3 yaş büyük adama Abi diyorum. 15 yaşındaki bir kız 25 yaşındaki adama aşkım diyor. Hayat garip be kardes.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Ben kendimden 2-3 yaş büyük adama Abi diyorum. 15 yaşındaki bir kız 25 yaşındaki adama aşkım diyor. Hayat garip be kardes.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Mar 2012 #2,736 ---> İçinizde birşey kaLmasın) müzik dersinden performans verilir mi ya :s uğraşıp dur şimdi performans ödevleri için öff :S
---> İçinizde birşey kaLmasın) müzik dersinden performans verilir mi ya :s uğraşıp dur şimdi performans ödevleri için öff :S
D 'DiLek Bayan Üye 4 Mar 2012 #2,737 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kardesim sacimi örecekmis, yerim onu.
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 4 Mar 2012 #2,740 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kalbim hala hızlı çarpıyor fazla uzağa gitmiş olamazsın ♥