Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewt kizin abisi iceriye girmiş ve kiz kardesini hic tanimadigi,sanki tanısa ne olcaksa...hic tanimadigi bir erkegin kollarında gozu yaslı sekilde yarin yapıcaklarinin planin yaparken yakalayinca gaddar sevgiden askdan anlamayan abi oracikda kiz kardesinin ne zahmetlerle belki kac kere uyanıp yeniden belki bu sefer gorerim ruyalarimin askini diye gunduzleri bile yorgan dosek yatarak hayalini kurarak yolda bulup...ben buldum benimdir diyip sahiplendigi ASK'ının üzereine dogru bir hışımlala yurur...ve...
sonra imam : '' oldumu şimdi bu eyvallah? askerlık arkadasınmıyım ben senın ? '' der ..
oglan :'' cok konusma imam artistliğin luzumu yok'' der ve cebinden bıcak cıkarır ..
imam :' hoop !! napıyon len sen velet'' der.
oglan bir hışımla bakar imama ..devamı alttakının
sonsabah hikayenın sonunu cok guzel baglamıssın
artık hıkaye yatakta gecer
oglan ıcındekılerı yazıya dökmek ıster hergün yazar yazar ve bu buyuk bır yazarın dogusunun ılk zamanlarıdır
bılmıom ben yahu ben hıkayenın baslangıc yerını bılmıom en son mesajdan hareket ettım
bırak sımdı sevgılılık hallerını kavusmuyo bunlar kız evlenmıs coluk cocuga karısmıs felan
ama kız oglanı sevıyo ama mecburen evlenmıs bırı ıle