---> hikayeyi devam ettir :) bu hikaye kötüye gidiyor...:D ve kız eden kaçmaya karar vermişken...
carpe Banned 9 Eki 2011 #661 ---> hikayeyi devam ettir bu hikaye kötüye gidiyor... ve kız eden kaçmaya karar vermişken...
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #662 ---> hikayeyi devam ettir Düşünürde gül gibi evi varken neden kaçsın ki xD Kararından vazgeçer
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #663 ---> hikayeyi devam ettir derdinden müslüm dinleyip balkonda çamaşır seserken bi oglan pişt diyip göz kırpar
---> hikayeyi devam ettir derdinden müslüm dinleyip balkonda çamaşır seserken bi oglan pişt diyip göz kırpar
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #666 ---> hikayeyi devam ettir Ver oğlum ordan güzel bi aşk şarkısı der çocuk,arkadaşı apaçi marşını açar çocuk bi apaçiye dönüşür başlar dans etmeye xD
---> hikayeyi devam ettir Ver oğlum ordan güzel bi aşk şarkısı der çocuk,arkadaşı apaçi marşını açar çocuk bi apaçiye dönüşür başlar dans etmeye xD
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #667 ---> hikayeyi devam ettir kız dansından etkilenir ve onun yanına gidip tanışır
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #669 ---> hikayeyi devam ettir gızzzz gel buraya çırpı bacaklarını koparurum senin gel elin herifiyle sokaklarda gonuşuyor elaleme rezil edecek der xD
---> hikayeyi devam ettir gızzzz gel buraya çırpı bacaklarını koparurum senin gel elin herifiyle sokaklarda gonuşuyor elaleme rezil edecek der xD
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #670 ---> hikayeyi devam ettir kız annesine karşı gelir ve gelmiyom diyip oglanla gezmeye gider
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #671 ---> hikayeyi devam ettir Annesi sen bi daha bu eve gelmezmisin bak gör sana ne yapıcam o zaman der ve içeri girer :R
---> hikayeyi devam ettir Annesi sen bi daha bu eve gelmezmisin bak gör sana ne yapıcam o zaman der ve içeri girer :R
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #672 ---> hikayeyi devam ettir akşam olur kızı oglan öpüp eve burakır zile basar
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #673 ---> hikayeyi devam ettir Annesi kzı saçlarından tutup evin zindanına atar xD
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #674 ---> hikayeyi devam ettir ayyy neler çekti bu kızda zindanda yatarken sesler duyar ve yine korkup altına işer
---> hikayeyi devam ettir ayyy neler çekti bu kızda zindanda yatarken sesler duyar ve yine korkup altına işer
qhenadiE Bayan Üye 9 Eki 2011 #677 ---> hikayeyi devam ettir xD Öper tabii kız ondan sonra bu bayram bni ziyarete gelmedin hayırsız beni kendi ayağına getirdin der ve çeker gider xD
---> hikayeyi devam ettir xD Öper tabii kız ondan sonra bu bayram bni ziyarete gelmedin hayırsız beni kendi ayağına getirdin der ve çeker gider xD
sonsabah Bayan Üye 9 Eki 2011 #678 ---> hikayeyi devam ettir kız beni burdan çıkarırsan hemen senin mezarına gelirim gitmeden önce kapıyı aç der
---> hikayeyi devam ettir kız beni burdan çıkarırsan hemen senin mezarına gelirim gitmeden önce kapıyı aç der
Deniz kızı Bayan Üye 9 Eki 2011 #680 ---> hikayeyi devam ettir koşarak giderken kafasını biyerlere çarpar