HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

---> HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

hayirli olsun gunlugun...

sanirim artik inanlar insanliktan ciktilar...
nezaman iletisim koparsa ozaman insanin icindeki hayvan (canavar) cikar...

aslinda bir bilimsel aciklamada okumustum. ickide boyle yapiyormus. insanlar icki icip sarhos oldugunda insani duygulari geride kalip hayvani duygular ortaya cikiyormus (o yuzden olsa gerek sarhosken insan ne yaptigini bilmiyor) yani tabiri caizse sisede durdugu gibi durmuyor..
Yararli olsa ALLAH yasak koyarmiydi hic???

canımcık olayın senle alkası yokmuş.. :)
başka bir zamn anlatrım sana :)

yanlış anlaşıldı konuu :)

Günlüğüm Napıyorsun Canım Benim :) Ne Zamandır Bir Türlü Uğrayamadım Sana Kusuruma Bakma :)

Uzunca Bir Süredir Yasin Adlı Bir Arkadaşın Durumuyla Uğraşıyorum. Babasıyla Tartışıp Evin Kapısını Çarpıp Çıkmış Ve Soluğu Bende Aldı. Biraz Ağır Sözler Söylediği İçin Eve Gitmek İstemedi Ve Bende Kalmaya Başladı. Zaten Yıllardır Başarıyla Sürdürdüğüm Dert Babalığı Rolünü Yine Başarılı Bir Şekilde Yürütüyorum xD Neyse Dün Çocuğun Babasıyla Görüşmek İçin İş Yerine Gittim. Daha Önce Hiç Tanımadığım Bir Adam Olmasına Rağmen Bana Çok Sıcak Ve Yakın Davrandı. İsminin Oktay Olduğunu Söyledi Ve Bende Oktay Abi Diyerek Söze Başladım. Oğlunun Bu Olaydan Oldukça Pişman Ve Üzgün Olduğunu, Özür Dilediğini Falan Söyledim. Ayrıca İkna Etme Yeteneğimi Kullanarak Adamı Bayağı Bir Yumuşattım xD Arada Bi Tatsızlık Kalmasın Baba İle Oğul Birbirine Küsmez Falan Diyerek Ve Bir Parça Edebiyatta Yaparak Olayı Bağlamaya Çalıştım xD Oktay Abi'de 'Tabi O Benim Oğlumdur, Bazen Böyle Tartışma Yaşasakta Birbirimizi Severiz. Ona Söyle Artık Evine Dönsün.' Falan Dedi. :) Oldukça Bilinçli Ve Kibar Birisiyle Karşılaştığımı Söyleyebilirim Günlük :) Görüşmeye Giderken Daha Sinirli Birini Bekliyordum Açıkçası xD

Neyse ki Olayı Tatlıya Bağlayabildik Ama Eve Gittiğimde Yasin 'Abi Teşekkür Ederim Ama Ben Birkaç Gün Daha Senin Evde Kalsam Olmaz mı' Demez mi xD Tabiki Kalsın Başımın Üstünde Yeri Var Ama Bir an Önce Evine Dönüp Babasının Elini Öpüp Sarılsa Elbette Çok Daha Güzel Olacak. :) Neyse Şuan Kendisi Yan Oda'da Uyuyor. Artık Yarın Onuda İkna Edip Evine Gönderirim Diye Düşünüyorum xD Babasını İkna Ettikten Sonra Sıra Oğlunda :) Bu Durumla Niye Sen Uğraşıyorsun Diye Soruyorsan Eğer Günlük, İnan Bende Bilmiyorum :) Yıllardan Beri Tanıdıklarımın Sıkıntılarıyla, Dertleriyle Uğraşırken Buluyorum Kendimi. Ama Ne Yalan Söyleyeyim Eğer Sonu Mutlu Sonla Biterse En Az Onlar Kadar Bende Mutlu Oluyorum. :)

İşte Böyle Birşey Be Günlük'cüm :) Bir Takım Olaylarla Geçip Gidiyor Hayat Denen Bu Yolculuk.. Yanımızda İyi Birer Yol Arkadaşı Olduğu Sürece Sorun Yok :) Hayat Yolculuğu İşte Tek Başına Tadı Olmuyor, Yol Arkadaşları Gerekli Her Daim..
Görüşmek Üzere Günlük, Sevgiyle Kal :)

Biliyorum Seni Çok İhmal Ettim Günlüğüm :) Ama Hiç Sana Yazasım Gelmedi İşte :/ Bugün Geldim Birşeyler Karalamaya..

Bu Aralar Çok Duygusallaştım Be Günlük'cüm.. Zaten Duygusal Biriyim Ama Bugünlerde Çok Daha Yoğun Yaşıyorum Bu Duyguları.. Hüzünlü Şarkılar Dinliyorum Sürekli, Sonu Acıklı Biten Hikayeler Okuyorum.. Neden Böyle Yaptığımı Bende Bilmiyorum Ama İçimden Bu Geliyor İşte. Ama Merak Etme Bunalımda Falan Değilim :) Aksine Hüzünlenmem İçin Hiçbir Sebep Yok Ama Gereksiz Yere Hüzünleniyorum Şu Sıralar.. Sanırım Paylaşmam Lazım Birşeyleri Birileriyle.. Böyle Yalnız Sabahlamaktan Sıkıldım Belki de Bilmiyorum. Uyku Düzenime Çeki Düzen Versem İyi Olacak. :)

Özcan Deniz'in Kalp Yarası Adlı Şarkısını Dinliyorum Şuan. Öyle Duygusal, Öyle Anlamlı Ve Öyle Dertli Sözler Barındırıyor İçinde. Aşk Acısını Anlatıyor Ama Benim Aşk Acısı Falan Çektiğim Yok Neden Dinliyorum Anlamadım Bende :) Zaten Uzun Süredir Aşk Konusunda Bir Hareketlilik Yok Hayatımda, Ama Şimdilik Böyle İyi.. Çünkü Aşk'ı Yaşamak İçin Yaşamayacaksın Günlük, Gerçek Bir Sevgi, Yürekten Bir Sevgi Gerekli.. Aşk Dedikleri Şey Çocuk Oyuncağı Değil... Off Yahu Yine Nerelere Getirdim Konuyu :M Neyse Günlükcüm Gelirim Ben Yine..

Bak Yine Düştü Aklıma....

Ahh Be Kadir'im Sen Ve Sohbetin Öyle Çok Özlendi ki... Öyle Çok..

Sıkma bu kadar kendini be emre valla okurken ben bile kötü oldum..:(

Vay arkadaş ne kadar da dertliymişsin sen öyle hiçte belli etmiyorsun :)
Neysem sıkma canını yahu herşey yoluna girer ve o kadar ani olur ki sen bile anlayamazsın :)
Kadir'i bende öyle çok özledim ki onunla atışmayı zıtlaşmayı ama yapacak birşey yok elden ne gelir.. :(

Sıkma bu kadar kendini be emre valla okurken ben bile kötü oldum..:(

Yok Eslem Kötü Olma Yahu :) Benimki Öyle Anlık Bir Durum.. Zaman Zaman Olurum Ben Böyle, Sorun Olmasada :)

Vay arkadaş ne kadar da dertliymişsin sen öyle hiçte belli etmiyorsun :)
Neysem sıkma canını yahu herşey yoluna girer ve o kadar ani olur ki sen bile anlayamazsın :)
Kadir'i bende öyle çok özledim ki onunla atışmayı zıtlaşmayı ama yapacak birşey yok elden ne gelir.. :(

Yok Aslında Dertli Değilim Çok Şükür :) Bu Anlık Bir Durum, Bazen Sebepsiz Yere İçimizi Bir Hüzün Kaplar ya Öyle İşte :)
İlgin İçin Teşekkürler Melek Sağolasın :)
O Konuda Çok Haklısın Tabiki Elden Birşey Gelmiyor :( Allah'ın Takdiri..

anlık şeyler için kendini yeme emrem :)
bu hayata şans eseri geldik ve şans eseri ölücez.
her şeyin keyfini çıkar. acının bile.

kadir abiyi bende aşırı özledim. sohbete girip zıplamasını en çok :(

anlık şeyler için kendini yeme emrem :)
bu hayata şans eseri geldik ve şans eseri ölücez.
her şeyin keyfini çıkar. acının bile.

kadir abiyi bende aşırı özledim. sohbete girip zıplamasını en çok :(

Haklısın Birgül'm, Teşekkür Ederim :)

Evet Biliyorum Sen Ona Hep Zıp Zıp Derdin O Yüzden :(

İyi Geceler Günlük'cüm Ben Geldim :) Özledin mi Beni Söyle Bakalım :H Özledin Biliyorum :)

Bugün Gerçekten Benim İçin Çok Güzel Geçti Diyebilirim. Cem İsminde Sevdiğim Bir Arkadaşımın Doğum Günüydü. :) Öğle Saatlerinde Yanına Gittim Kutladım, Hediyesini Verdim Sarıldık Falan :) Daha Sonra Biraz Yürüyüş Yaptım, Kalabalık Caddelerden Geçerken Yolda Bir Dostumla Karşılaştım Tesadüfen :) Biraz Oturduk Konuştuk, Uzun Zamandır Görmediğim Birisiydi. İyi Oldu :) Derken Yavaş Yavaş Eve Geldim Ve Biraz Dinlendikten Sonra Galatasaray - Fenerbahçe Maçını İzledim. Gerçekten Galatasaray Çok İyi Oynadı Ve Kazandı.. Bende Maçtan Sonra Galatasaraylı Arkadaşlarıma Birer Tebrik Mesajı Yolladım :) Kazananı Her Daim Tebrik Etmek Gerek, Yiğidi Öldür Hakkını Ver Demişler :)

Daha Sonra Trabzonspor'un Lille Maçı Vardı Ve Onu İzledim. İnter Yenilmeseydi Tur Atlıyordu Ama Olmadı, Kısmet Değilmiş Diyelim. Avrupa Ligine Katılmakta Bir Başarıdır Sonuçta :) Bugün Biraz Fazla Futbol Konuştuk Galiba xD Farkındayım Ama Aynı Gün İki Maç İzleyince Böyle Oluyor :) Sana Birşey Diyeyim mi Günlüğüm, Hayat'ın Zorluklarının Yanında Çok Ama Çok Güzel Olan Yanlarıda Var :R Ve Bu Herkes İçin Geçerli :) Bazen Öyle Bir An Geliyor ki Çok Mutlu Olduğunu Hissediyorsun. Hele ki İnsan Sevdiği Dostlarıyla Muhabbet Edince, Onlarla Konuşunca Daha Bir Başka Hissediyor Kendini. :)

İşte Hayat Herşeye Rağmen Güzel Diye Boşuna Söylememişler :) Biz Yeter ki O Güzellikleri Görebilelim. Ve İsyankar Olmak Yerine Sabırlı Olabilelim. Nitekim Hayatın Dokusunun Bir İpekle İnce İnce Dokunuşunun Adıdır Sabır :)
Hayat'ın Bizleri Her Daim Güzelliklere Götürmesi Dileğiyle.. Şimdilik Hoşçakal Günlük :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri