HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

---> HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

İnanamadım şimdi. Bi erkek bunları düşünüyor hem de İstanbullu bi erkek.. İstisnanın da ötesinde bişeysin sen ya xD Şu sanal ortamda bile herkes seni efendilğinle tanıyor ve ne kadar güzel bişey bu. Demek ki insan güzel huylarıyla da insanların dikkatini çekebiliyomuş :)

Neyse Aslımın da dediği gibi sen bol bol yaz biz okuruz :pp Bu çizgini bozmaman dileğiyle :)

Estağfurullah Nazlı. Beni Mahcup Ediyorsun. :) Aklım, Bilgim Yettiğince Birşeyler Karalamaya, Birşeyler Yazmaya Çalışıyorum.. Elimden Geldiğince Düşüncelerimi, Bildiklerimi Yazıyorum. :) Sen Güzel Bakabildiğin İçin Güzel Görüyorsun. Benim İçin Düşündüklerinden Dolayı Çok Teşekkür Ederim.. Kalbine Sağlık. :)

Asıl sen bu kadar efendi bi insan olduğun için Allah senden razı olur İnşAllah :)

Hayirli Olsun Günlügün Emre...

Güzel Yazilar...

Merhaba Günlük. Yine Bir Sabaha Karşı Seninle Birlikteyiz :) İçimden Gelenleri Karalamaya Geldim Kabul Edersen :)

Akşam Eve Gelirken Son Derece Yoksul Bir Çocuk Gördüm. Bir Başkası Tarafından Duvar'ın Üzerine Koyulan Bi Simit Parçasını Yiyordu. Daha Doğrusu Yemeye Çalışıyordu. Çünkü Elindeki Simit Parçası Taş Gibi Sertti. Artık Kaç Gün Önce Koyulduysa Oraya. Miniğin Dişleri Zor Isırıyordu. Yanına Doğru Gittiğimde Beni Farketti ve Koşmaya Başladı. 'Dur Kaçma Sana Zararım Olmaz' Diye Arkasından Bağırdım ama O Çoktan Kaybolmuştu Bile. Sağa Sola Baktım Ama Bir Anda Nereye Kaçtı Anlamadım. Ona Ufakta Olsa Bir Yardımım Olsaydı Keşke. Zaten Ona Verilecek En Büyük Zararı Hayat Vermiş. Ben Nasıl Bir Zarar Verebilirim ki.. 7-8 Yaşlarında Bir Çocuğa İndirilebilecek En Büyük Darbeyi Hayat İndirmiş Zaten. Nereye Baksa Bir Başka Acı Görmüş. Benden Korkup Kaçması Doğal. Ah Günlük Ah. O Çocuğu Öyle Görünce İçim Acıdı.

Bir Düşünsene Günlük. Yalnızca Bir Tanesini Görmek Bile Ne Kadar Üzücü. Oysa Dünyada Onunla Aynı Kaderi Paylaşan Milyonlarca Çocuk Var. ''Hayat Adil Değildir.'' Ne Kadar Doğru ve Gerçekci Bir Söz Değil mi Günlük? O Sözün Yanlış Olmasını, Gerçeği Yansıtmamasını O Kadar İsterdim ki. Tabiki Bunu Herkes İsterdi. Ama Maalesef Son Derece Doğru ve Gerçeği Yansıtan Bir Söz. Bu Hayatta Bazıları Önünde Duran Yemeklere, Nimetlere Burun Kıvırırken, Onun Sadece Nefes Kadar Yakınında Olan Biri İçin O Nimetler Paha Biçilemez..

Biz Her Zaman Sahip Olduklarımızla Yetinmeyi ve Şükretmeyi Bilmeliyiz. Her Daim İyiye, Güzele Ulaşma Çabası İçindeyiz Belki de Ama Elimizdeki Sahip Olduğumuz Güzellikleri de Görüp Değerini Bilmemiz Gerek. Ufak Tefek Sorunları Kendimize Dert Edip Hayatı Zorlaştırıyoruz. Böyle İncir Çekirdeğini Doldurmayacak Şeyler Yüzünden Hayatı Kendimize Zehir Etmenin Ne Anlamı Var ki? Böyle Bir Durumda Yoksullukla Mücadele Eden, Hayatın En Büyük Darbesi Üzerine Vurulan, Aç Bir Çocuk Bizi Görse ''Sizin ki Dert mi ?'' Diye Bir Soru Sormaz mı ? Peki Bu Sorunun Cevabı Varmı ? Bence Yok..

Kusura Bakma Günlük. Bugün Böyle Acıklı Bir Konu Üzerinde Durduk Ama Naparsın İşte Bunlar Hayatın Gerçekleri Maalesef.. Canını Sıktıysam Eğer Özür Dilerim. Bugün Sana Hem Anlamlı Bir Sözle, Hemde Konuştuğumuz Konuyu Gözler Önüne Seren, İçimizi Acıtan Bir Fotoğrafla Veda Etmek İstiyorum..

''Hayat Bazı İnsanların Kalbini Daha Çok Kırar.''

HAYAT ADİL DEĞİLDİR...​

2015.jpg

çok duygusaLsın Emre:)
çok doğru söyLüyorsun ne yazık ki haLimize şükretmeyi biLmeyen hep daha iyisini istiyen bir topLumuz..=(

günlüğün hayırlıolsun :)

güzel şeyler yazmışsınn devamını dilerim :)

çok duygusaLsın Emre:)
çok doğru söyLüyorsun ne yazık ki haLimize şükretmeyi biLmeyen hep daha iyisini istiyen bir topLumuz..=(

Evet Gamze Dünya Üzerinde Öyle Maalesef.. Elimizdeki Güzelliklerin Bir Farkına Varabilsek.. :)

İlgin İçin Teşekkür Ederim.. Gözlerine Sağlık :)

günlüğün hayırlıolsun :)

güzel şeyler yazmışsınn devamını dilerim :)

Teşekkür Ederim Birgül :) Kendi Çapımda Birşeyler Karalamaya Çalışıyorum İşte. Sağol :)

Merhaba Günlük :) Yine Geldim Yanına. Bugünde Kendi Çapımızda Sohbet Edelim Seninle :)

Sevdiğim Bir Arkadaşım Yanıma Geldi Akşamüstü. Bir Arkadaşıyla Tartışma Yaşamış Morali Bozuktu. Kalbinin Kırıldığını, Hayal Kırıklığına Uğradığını Söyledi. Bende Telkin Etmeye, Teselli Vermeye Çalıştım. Artık Ne Kadar Başarılı Oldum Orası Tartışılır. Kalp Kırmak Kolaydır Ama Tamiri Çok Zordur Değil mi Günlük? Kırıcı Değil Yapıcı Olmak Lazımdır Her Daim. Ama Tabi Hepimizin Zaman Zaman Kırıcı Olabildiği Anlar Oluyor Maalesef. Önemli Olan Bunu Daima En Aza İndirmeye Çalışmamız. Kalp Kırmamaya Özen Göstermeliyiz. Çünkü; Kalp Kırmak Denize Yazı Yazmaya Benzer, Kalbi Yeniden Kazanmaksa Gece Güneşin Doğmasına...

Kanadı Kırık Küçük Bir Kuş Düşün Günlük. Küçük Bir Serçe'nin Kanadı Öylesine Nazik, Öylesine Hassas, Öylesine Narin Olur ki En Ufak Bir Darbeden Dolayı Bile Aniden Kırılır. Böyle Bir Anda Kolayca Kırılıverir Ama Tedavisi Ne Zordur. Küçük Bir Kuş'un Kanadı Sadece 1 Saniyede Kırılabilir Ama O Kırığın Tedavi Olması, İyileşmesi Günler, Haftalar Alır. İşte Bir İnsan Kalbi de Aynı Küçük Bir Serçe'nin Kanadı Gibi Değil midir? Kırılması Çok Kolay Ama Tamiri Bir O Kadar Zor. Aynı Bir Kuş Kanadı Gibi İnsan Kalbi de En Ufak Bi Darbeden Kırılmaz mı? Kalp'te Tıpkı Bir Kuş Kanadı Kadar Nazik, Hassas ve Narindir. Bu Narin Kalbi Kin ile, Öfkeyle, Nefretle, Kötülüklerle Değil, Güzelliklerle, İyiliklerle, Sevgiyle, Hoşgörü ve Anlayışla Doldurmak Değil midir Asıl Olan?..

İşte Böyle Günlük. Bir İnsanın Kalbini Kırmakla, Küçük Bir Serçe'nin Kanadını Kırmak Arasında Pek Fark Yoktur Aslında. Nasıl ki Gidip Bir Serçe'nin Narin Kanadını Kıramıyorsak, Bir İnsanın Kalbini de Kırmamamız Gerekir. Kalp'te Tıpkı o Serçe'nin Kanadı Gibi Son Derece Hassas ve Narindir Çünkü. Eğer Söylenen Sözler Hep Tatlı Çıkarsa Ağızdan, Ne İnsan Kalbi Kırılır Nede Serçe Kanadı. Ama Ağızdan Çıkan Sözler Birer Zehir ise Eğer, Değil Bir Kalp, Koskoca Bir Kaya Bile Dayanmaz.. Kelimeler Dilden Kulağa Söylendiği Zaman Değil, Sevgi Dolu Bir Yürekten, Sevgi Dolu Bir Yüreğe Söylendiği Zaman Anlam Kazanır..

Ee Günlükcüm Sen Neler Düşünüyorsun Anlattıklarım Hakkında :) Sesin Çıkmıyor Ama Eminim Güzel Şeyler Düşünüyorsun. Çünkü Daima Güzel Düşünen Biri Güzel Görür. :) Yine Veda Vakti Geldi Çattı Be Günlüğüm. Ben Yanında Yokken Kendine Çok İyi Bak Olur mu ? Kimsenin Kalbini de Kırma :) Tamiri Çok Zor Olur Bak Benden Söylemesi. :)

Kalp Kırmak Kolay da Telafisi Zor, Özellikle Derinden Yaralayan Sözler Kurşundan Beter. .

Evet Gamze Dünya Üzerinde Öyle Maalesef.. Elimizdeki Güzelliklerin Bir Farkına Varabilsek.. :)

İlgin İçin Teşekkür Ederim.. Gözlerine Sağlık :)

Teşekkür Ederim Birgül :) Kendi Çapımda Birşeyler Karalamaya Çalışıyorum İşte. Sağol :)

ne demek Emre xD
asıL senin eLLerine sağLık:)

Merhaba Günlüğüm :) Bugün Nasılsın Bakalım ? Ben Yokken Sıkılmadın ya :) Merak Etme Bak Geldim Biraz Konuşacağız Seninle :)

Sevmek ve Sevilmek Ne Kadar Güzel Şeyler Dimi Günlük :) Karşılık Beklemeden, Saygı Sınırları İçerisinde İnsanların Birbirlerini Sevmesi Çok Güzel Şey Gerçekten. ''Sana Olan Sevgimi Yazmak İsterdim Ama Olmadı, Kalem Kağıt Yetersiz Kaldı. Bana Lazım Olan Şey Bir Deniz Hatta Belki de Okyanus.'' İşte Böyle Bir Sevgiden Bahsediyorum Sana Günlük. :) Şimdilerde Yaşanan Basit Aşklar Gibi Değil, Leyla ile Mecnun Gibi, Ferhat ile Şirin Gibi, Aslı ile Kerem Gibi.. Yani Kısacası Gerçek Aşklar. Şu Zamanlarda Yaşanan Çoğu Aşklar İnan Bana Gerçek Aşk'ın Yarısı Bile Değil Maalesef. Herkes Bir Gönül Eğlencesi, Farklı Macera Peşinde. Yani 'Öylesine' Hesabı. :)

Aşk'ın İsmi Çok Lekelendi Günlük Çok. Menfaat İcabı Çıkar İlişkileri Moda Oldu Artık. Herkes Birbirinden Birşeyler Koparma Derdine Düşmüş. Şuan Var Olan Birçok Dostluk Bile Ne Kadar Sahteleşmiş Farkındamısın Günlük ? Eskiden Dost Diye Hitap Ettiğin Birisinin Senin İçin Yapamayacağı Şey Yoktu Mesela. Oysa Şimdi Herkes Kendisini Kurtarma Peşinde. Bana Birşey Olmasın da Kime Ne Olursa Olsun Diye Düşünüyor Artık Birçok İnsan. Birbirimize Yardım Etmedikten Sonra, Hayatın Güzelliklerini Birbirimizle Paylaşamadıktan Sonra, Birbirimize Ellerimizi Uzatmadıktan Sonra Ne Anlamı Var Yaşamanın ? Sadece Kendimize Değer Verirsek, Başkalarını Yok Sayarsak, Kimseye Yardım Etmezsek Ne Anlamı Var Bu Hayatta Var Olmanın ?

Nazım Hikmet Üstad Ne Güzel Söylemiştir. ''Sen Yanmazsan, Ben Yanmazsam, Biz Yanmazsak Nasıl Çıkar Karanlıklar Aydınlığa.'' Evet Karanlıkları Aydınlığa Çıkarmak Gerek. Hiçbirimiz ELimizi Taşın Altına Koymazsak Nasıl Çıkar Orası da Meçhul.. Bir İnsan Tek Başına Sadece Bir Hiçtir Günlük Evet Bir Hiç. Yanında Yürek Dostları Olması Gerekli Gerçek GönüL Dostları.. Ancak Yanımızda Böyle Dostlar Olduğu Sürece Birşeyler Başarabiliriz. ''Tut ELimden BirLikte Yürüyelim.'' Diyebilen Dostlara İhtiyacımız Var Hepimizin. ELimizi Sımsıkı Tutacak ve Hiçbir Zaman Bırakmayacak Dostlara..

''Koca Bir Çölde Kum Tanesi Olmak Veya Okyanusta Su Damlası. Ama En Güzeli Milyonlarca İnsan Arasında Senin Dost'un Olabilmek.''

İşte Bu Sözü Rahatça Söyleyebilmeli 'Dost' Dediğin Kişi. Ama Yalnızca Ağzından Değil, Yüreğinden Çıkabilmeli. .

''Sen Gülerken Yanındakiler de Güler, Ama Ağlarken Yalnız Ağlarsın. Onun İçin Öyle Bir Ağaca Yaslan ki, Asla YıkıLmasın. Öyle Bir Dost Edin ki, Seni Asla Bırakmasın.''

Hepimizin Böyle Dostluklara Sahip Olabilmesi Dileğiyle. :) Sevgiyle Kal Günlük.

Merhaba Günlük. Yine Bir Sabaha Karşı Seninle Birlikteyiz :) İçimden Gelenleri Karalamaya Geldim Kabul Edersen :)

Akşam Eve Gelirken Son Derece Yoksul Bir Çocuk Gördüm. Bir Başkası Tarafından Duvar'ın Üzerine Koyulan Bi Simit Parçasını Yiyordu. Daha Doğrusu Yemeye Çalışıyordu. Çünkü Elindeki Simit Parçası Taş Gibi Sertti. Artık Kaç Gün Önce Koyulduysa Oraya. Miniğin Dişleri Zor Isırıyordu. Yanına Doğru Gittiğimde Beni Farketti ve Koşmaya Başladı. 'Dur Kaçma Sana Zararım Olmaz' Diye Arkasından Bağırdım ama O Çoktan Kaybolmuştu Bile. Sağa Sola Baktım Ama Bir Anda Nereye Kaçtı Anlamadım. Ona Ufakta Olsa Bir Yardımım Olsaydı Keşke. Zaten Ona Verilecek En Büyük Zararı Hayat Vermiş. Ben Nasıl Bir Zarar Verebilirim ki.. 7-8 Yaşlarında Bir Çocuğa İndirilebilecek En Büyük Darbeyi Hayat İndirmiş Zaten. Nereye Baksa Bir Başka Acı Görmüş. Benden Korkup Kaçması Doğal. Ah Günlük Ah. O Çocuğu Öyle Görünce İçim Acıdı.

Bir Düşünsene Günlük. Yalnızca Bir Tanesini Görmek Bile Ne Kadar Üzücü. Oysa Dünyada Onunla Aynı Kaderi Paylaşan Milyonlarca Çocuk Var. ''Hayat Adil Değildir.'' Ne Kadar Doğru ve Gerçekci Bir Söz Değil mi Günlük? O Sözün Yanlış Olmasını, Gerçeği Yansıtmamasını O Kadar İsterdim ki. Tabiki Bunu Herkes İsterdi. Ama Maalesef Son Derece Doğru ve Gerçeği Yansıtan Bir Söz. Bu Hayatta Bazıları Önünde Duran Yemeklere, Nimetlere Burun Kıvırırken, Onun Sadece Nefes Kadar Yakınında Olan Biri İçin O Nimetler Paha Biçilemez..

Biz Her Zaman Sahip Olduklarımızla Yetinmeyi ve Şükretmeyi Bilmeliyiz. Her Daim İyiye, Güzele Ulaşma Çabası İçindeyiz Belki de Ama Elimizdeki Sahip Olduğumuz Güzellikleri de Görüp Değerini Bilmemiz Gerek. Ufak Tefek Sorunları Kendimize Dert Edip Hayatı Zorlaştırıyoruz. Böyle İncir Çekirdeğini Doldurmayacak Şeyler Yüzünden Hayatı Kendimize Zehir Etmenin Ne Anlamı Var ki? Böyle Bir Durumda Yoksullukla Mücadele Eden, Hayatın En Büyük Darbesi Üzerine Vurulan, Aç Bir Çocuk Bizi Görse ''Sizin ki Dert mi ?'' Diye Bir Soru Sormaz mı ? Peki Bu Sorunun Cevabı Varmı ? Bence Yok..

Kusura Bakma Günlük. Bugün Böyle Acıklı Bir Konu Üzerinde Durduk Ama Naparsın İşte Bunlar Hayatın Gerçekleri Maalesef.. Canını Sıktıysam Eğer Özür Dilerim. Bugün Sana Hem Anlamlı Bir Sözle, Hemde Konuştuğumuz Konuyu Gözler Önüne Seren, İçimizi Acıtan Bir Fotoğrafla Veda Etmek İstiyorum..

''Hayat Bazı İnsanların Kalbini Daha Çok Kırar.''

HAYAT ADİL DEĞİLDİR...​

2015.jpg

Cok Güzel Yaziyorsun Emre Zevkle Okuyorum Üzüldüm Keske Kacmayip Kalsaydi Cok Var Bu Durumda Cocuklar ...

Allah Yardimcilari Olsun...

çok güzeL söyLemişsin Emre (''Koca Bir Çölde Kum Tanesi Olmak Veya Okyanusta Su Damlası. Ama En Güzeli Milyonlarca İnsan Arasında Senin Dost'un Olabilmek.'')
inşaLLah iyi birer dost buLabiLiriz :)
sen çok iyi bir dostsun sakın unutma bunu :)

çok güzeL söyLemişsin Emre (''Koca Bir Çölde Kum Tanesi Olmak Veya Okyanusta Su Damlası. Ama En Güzeli Milyonlarca İnsan Arasında Senin Dost'un Olabilmek.'')
inşaLLah iyi birer dost buLabiLiriz :)
sen çok iyi bir dostsun sakın unutma bunu :)

Eyv.. Gamze'cim Çok Teşekkür Ederim. :) Sende Çok İyi Bir Dostsun.. Ve Seviliyorsun :) Sende Unutma.. :R

Bu Aralar Yazamadım Fazla Fırsat Olmadı Ama Bugün İlerleyen Saatlerde Yanına Gelip Birkaç şey Karalamak İstiyorum Günlüğüm :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri