HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

---> HerGün Dün Gibi GeLir Geçer. .

teŞekkür ederim canım :)
SabırsızLıkLa bekLiyoruz yeni yazını :)

Merhaba Günlük :) Ne Zamandır Fırsat Olmadı ki Seninle Şöyle Bir Sohbet Edelim :) Ama Sonunda Çaldım İşte Kapını :) Ben Yokken Sıkılmadın ya ? :)

Bugün Akşamüstü Gibi Dışarı Çıkıp Biraz Dolaştım. Bir Arkadaş Aradı Sahile Falan İndik Beraber. Sevgilisinden Ayrılmış Gel Biraz Dertleşelim Dedi, Bende Tamam Dedim. Bana İçini Döküp Biraz Rahatladı. Ama Gerçekten Seviyor Adam. Öyle 3-5 Günlük Yeni Aşklar Gibi Değil ;) Biraz Moral Verip Destek Olmaya Çalıştım Ama Ne Kadar Becerebildim Orası Tartışılır Tabi :) Bana 'Aracı' Olmamı Söyledi Üstelik. Kızı da Tanıdığım İçin Git Bi Konuş Dedi. İkisi de Sevdiğim Değerli İnsanlar Ama Biraz Aralarında Kalacağım Sanırım :) Neyse Yarın Kızı Arayıp Konuşacağım Bakalım Ne Olacak.. Yarın Anlatırım Sana Günlük'cüm :)

İyi Geceler Günlüğüm :) Nasılsın İyisindir İnş.. :) Biraz Sohbet Edelim Bugün Seninle :)

Bazı Düşünceleri Gerçekten Anlayamıyorum Günlük :) İnsanları Etnik Kökeni ile Yargılayan Düşüncelerden Bahsediyorum.. Benim Düşünceme Göre Hiç Kimse Etnik Kökenine Göre Yargılanmamalı.. Kişileri Grup Halinde Değil, Tek Tek Yorumlamak Lazım Bence. En Önemli Olan Şey Kalp Güzelliği. Bir İnsanın Kalbi Güzel ise Eğer, Etnik Kökeni Ne Olursa Olsun, Nereli Olursa Olsun, Yüreğimizin Kapılarını Sonuna Kadar Açmalıyız. :) Mesela Bazıları Diyor ki; ''Kürtler Şöyledir, Kürtler Böyledir.'' Veya ''Ermeniler Şöyledir, Böyledir.'' Vs.. Gibi. :) Kişileri Böyle Değerlendirmek Son Derece Yanlış Değil mi Günlük ? Irkçılık Yapmanın Bir Anlamı Varmı ki Şu Fani Dünyada.. :)

Mesela Bir Elma Ağacı Düşün Günlük :) Dallarında Birsürü Elma Bulunan Bir Elma Ağacı.. O Ağaçtaki Elmaların Birkaç Tanesi Çürük Çıksa Bile, Bu Diğerlerinin de Çürük Olduğu Anlamına Gelmez Elbette. :) İşte Bu Örnekten Yola Çıkarak Düşünmeliyiz Bazı Şeyleri.. Bir Irk'tan Bazı Kendini Bilmez, Kötü Kalpli Kişiler Çıktı Diye, Diğerlerine de Aynı Yakıştırmayı Yapmak Gibi Bir Düşünceye Hiçbir Zaman Sahip Olmamalıyız Bence.. İnsanları Etnik Kökenine Göre Değil, Kalbine Göre Değerlendirmeliyiz. :) En Azından Ben Bu Şekilde Düşünüyorum..

Bir Arkadaşımın Ermeni Asıllı Bir Arkadaşı Var.. Bende Kendisiyle Zaman Zaman Sohbet Etme Fırsatı Buldum.. Çocuk Öyle İyi Kalpli, Öyle Güzel Düşüncelere Sahip ki.. Zaten Kendisi ''Genelde Çoğu İnsan Benim Ermeni Asıllı Olduğuma İnanmıyor.'' Diyor. :) Öylesine Efendi Bir İnsan.. İşte Bu Yüzden Kişileri Etnik Kökenine Göre Yargılamanın Son Derece Yanlış Birşey Olduğunu Düşünüyorum.. 100 Kişinin 99'u Kötü Olsa, İçlerinden İyi Kalpli Olanı 1 Tanede Olsa Mutlaka Çıkar. :) Onun İçin İnsanları Yorumlarken Kökenine Göre Değil, Kalbine, Kişiliğine, Karakterine Ve İnsanlığına Göre Yapmak Gerek.. İşte Bu Özelliklerin Sağlam Olduğu Kişiler Nereli Olursa Olsun Can'dır Bence. :)

Bugün Bir Arkadaşımın Başına Gelen Olay Bana Bunları Anlattırdı Günlük'cüm :) Bende Aklımdan, Kalbimden Gelenleri Tüm İçtenliğimle Seninle Paylaştım. :) Bazılarına Göre Doğru, Bazılarına Göre Yanlış Düşünüyorum Belki Ama Benimde Düşüncelerim Bu Şekilde :) Başka Bir Gece Görüşmek Dileğiyle.. Hoşçakal Günlük :)

Anlamlı Bir Sözle Veda Edelim Dimi :)

Bir İnsanı Tanımak İçin Bana Hiçbirşeyinden Bahsetme ! Sadece Ve Yalnızca ''Kalbinden'' Bahset.. İşte Bu Yeterli ! (;

Yine Dökürmüsün Emre

Bir İnsanı Tanımak İçin Bana Hiçbirşeyinden Bahsetme ! Sadece Ve Yalnızca ''Kalbinden'' Bahset.. İşte Bu Yeterli ! (;

Iste Bu Yeterli....

Yine Dökürmüsün Emre

Iste Bu Yeterli....

Çok Teşekkür Ederim :) İçimden Geçenleri Yazdım Balım :)

Sağolasın..

wuuuwww :)

Kalemine sağlık :)
Yeni yazılarını bekliyorum/z :)

Valla bro aramız 2 saatcik nasip olmadı hiç. Ama dersen ki melih ben eskişehirdeyim çık gel. Ankarada ıken cıkıp geliyim brom

Eyv.. Kardeşim Sağol, Varol. Düşünmen Bile Yeterli :) Teşekkürler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri