Her gün | (1) Yeni Mesaj

---> Her gün | (1) Yeni Mesaj

WнιтєRσσт;4434551' Alıntı:
Hatayı_ben_en_başında_yaptım_aynı_evi_senle_paylaşarak.mp3 - Hande Yener : )

Nolursun Sen Ev Oda Diye Cümle Kulanma Aklima Odan Geliyor Yine :)))))))

Günlükte Sohbet İçerikli Mesajlara Dikkat Edelim Lütfen..
+ Sohbet Konumuz Bulunmaktadır.

nkszu.jpg

Ama dayyı sen kaşınıyon hep​

(1) Yeni Mesaj

Bugün S ile buluştum, sanırım iyide ettim. Haziranın kadar Esese gidiyorum dedi lan. Bende buna inat başka güllere yanaşmazmıyım ? Yaparım usta beni düşünmeyeni ben neden düşünüyüm? Çok caniyim maniyim ama tatlı çocuğum akşaama kadar çalıştım çabaladım ve 37 durum paylaştım 46 tweet attım. Aferin bana bi halt yapmışım gibi bide burda anlatıyorum ççok saçma işlerle uğraşıyom, ben gidiyom bi kahvekoyum. [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] çok seviyom bu kızıda.

---> (1) Yeni Mesaj

WнιтєRσσт;4435798' Alıntı:
Bugün S ile buluştum, sanırım iyide ettim. Haziranın kadar Esese gidiyorum dedi lan. Bende buna inat başka güllere yanaşmazmıyım ? Yaparım usta beni düşünmeyeni ben neden düşünüyüm? Çok caniyim maniyim ama tatlı çocuğum akşaama kadar çalıştım çabaladım ve 37 durum paylaştım 46 tweet attım. Aferin bana bi halt yapmışım gibi bide burda anlatıyorum ççok saçma işlerle uğraşıyom, ben gidiyom bi kahvekoyum. [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] çok seviyom bu kızıda.

ne guzel koyuyon sen öyle lafaxD
sagol cicim
sevmeye devam et
elbet bunların karslıgını alıcaksn:D

sacmalık bulasıcı galiba, git öteye yeter:mad:

Aklı olan Hacettepe Üniversitesinde okumasın arkadaş Eskisi gibi eğitim kaliteside yok sektörlerde tutunurluğuda. Sadece logo yüzünden bi halt bilmeyen adamlar gidip ders anlatıyorlar, ödeve gelincede dayıyorlar. Saçma saçma işler ya vize yapmak yerine adam bir proje bulun teknolojik olsun diyor bu cümleyi kuran adam bana ne öğretebilir ki ? Bana faydası falanda yok projeyide beğenmiyor öyle. Cins cins tipler. Lanet olsun 2 bölüm okuyoz ikiside Hacettepe'den mallık ettik totomuzu yırttık.

WнιтєRσσт;4437339' Alıntı:
Aklı olan Hacettepe Üniversitesinde okumasın arkadaş Eskisi gibi eğitim kaliteside yok sektörlerde tutunurluğuda. Sadece logo yüzünden bi halt bilmeyen adamlar gidip ders anlatıyorlar, ödeve gelincede dayıyorlar. Saçma saçma işler ya vize yapmak yerine adam bir proje bulun teknolojik olsun diyor bu cümleyi kuran adam bana ne öğretebilir ki ? Bana faydası falanda yok projeyide beğenmiyor öyle. Cins cins tipler. Lanet olsun 2 bölüm okuyoz ikiside Hacettepe'den mallık ettik totomuzu yırttık.

Bizim okula gel xD
öğrencilerin %60 lık kısmı 5 para etmez ama en azından kendi bölümüm adına konuşuyorum prof.lar ve diğer öğretşm üyeleri çok kaliteli insanlar :)

Mesele sen ben değil ; BİZ olmamız.

Mesele onun bunun değil sadece benim sevdiğim olman!

Mesele ne sen! Ne ben!

Mesele Çocuklarımız!

Salonda birbirleri ile koşuşturup saklanmak için kucağıma kaçmaları !

Mesele ne senin lanet güzelliğin ne de lanet popülerliğin!

Mesele kalbin!

Mesele ihtiyaç değil !

Mesele Sevebilmek

Dürüstçe!

Kimseyi katmadan, hesaplarla yaşamadan!

Hayır Cinselliği yaşamak değil mesele;

Evliliğin hayali ile her saniye gülümsemek!

APTALCA hemde!

Çıkar meselesi değil bu !

2 Aptal trip yüzünden bitecek bir meselede değil!

Mesele ;

SEN !

Mesele ;

BEN !

Mesele ; ÇOCUKLARIMIZ !

Çok şükür ailemin yanındayım, 3-4-5 ay olmuş sahiden. Hatta abartıyor gibi olsada gerçektir ; arabamızın plakasını ve modelini bile unutmuşum. İşler güçler çok yoğun geçiyor sanırım ondan, yatmakta tatlı geliyor tabi. Kızılaydaki şirket çalışmaları ise 10 numara gidiyor. İç dekorasyon için birisini bulmam gerekecek gibi. Onun dışında herşey 10 numara, yalnızlık dışında. Ona'da çözüm yok şimdilik, hepsi zamanla. [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] ihmal ediyor olsada onuda özlüyorum arada o kadar. Görüşürüz

WнιтєRσσт;4445215' Alıntı:
Çok şükür ailemin yanındayım, 3-4-5 ay olmuş sahiden. Hatta abartıyor gibi olsada gerçektir ; arabamızın plakasını ve modelini bile unutmuşum. İşler güçler çok yoğun geçiyor sanırım ondan, yatmakta tatlı geliyor tabi. Kızılaydaki şirket çalışmaları ise 10 numara gidiyor. İç dekorasyon için birisini bulmam gerekecek gibi. Onun dışında herşey 10 numara, yalnızlık dışında. Ona'da çözüm yok şimdilik, hepsi zamanla. [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] ihmal ediyor olsada onuda özlüyorum arada o kadar. Görüşürüz

Yalan yalan yalan
Seni unuttuğum yalan

[MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] belli belli adımı kaç kere andın ha haindomdom

Sevmek istiyorsun işte, ***** gözlerine baka baka
İhanet kokusunu tada tada yanaşıyorsun
Ellerini tutuyorsun
Dudaklarına yapışmak istiyor.
Arzuladığını sanıyor.
Ama istemiyorsun

Elinle itiyorsun resmen!

O kovalıyor sen kaçıyorsun

Herşeyden, herkesten

ama kovalıyor işte.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri