LaZZkopateLLa
Bayan Üye
---> Diyomki.
Günlüğün hayırlı olsun
Üşenmek de güzel :Ç
+ :Ç
Günlüğün hayırlı olsun
Günlüğün hayırlı olsun
Hayırlı Olsun Günlüğün.. Yazacak Güzel Anıların Olur İnşallah..
+ Lanlı Lunlu hitaplarını Düzenlersen Görev Bakımından Sevinirim Teşekkürler :hi:
WнιтєRσσт;4362009' Alıntı:Senin nicki görünce önümü ilikliyorum yemin ederim xD
Teşekkür ederim.
Aferin Böyle Devam Et.
Rica Ederim :124af:
Ama Hala Düzeltmemişsin..
Hayirliboksun. Zevkle okuyacagimi dusunuyorum.
Günlügün Hayirli Olsun ...
Hayirliboksun. Zevkle okuyacagimi dusunuyorum.
WнιтєRσσт;4362018' Alıntı:Ama ama ama ...
Düzenleme butonu çalışmıyor ki akıllım xD
Hihi kendime guluyorum yukardaki yazilana.
Ya kusura bakma telefondan oyle oldu. kassti bise degil.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yukardaki mesajdaki ilk kelimeyi duzlermisin? Hayirlibolsun yazmak istedim bosluk kiymak istedim b ye basmissim b de biliyousunuz boslugun bi ustunde bu klavyede zaten e yerine hep 3e basliyo basima dert twlefin. Banlanicam bigun
Tabikide surcme innocenceden duzeltmesini rica ettim ama alinti yaparak yani herkese ilan etmis oldunuz mas. cok ozur dilerim inan bikerek degildiWнιтєRσσт;4362018' Alıntı:Ama ama ama ...
Düzenleme butonu çalışmıyor ki akıllım xD
Sürçme olduğunu ümit ediyorum xD xD xD
Teşekkürler : )
Teşekkür ederim : )
Yorgan altinda sesli sesli guluyom. Annemler odami basacak bizim kiz delirdimi diyeKopdummmmm + xD
Tabikide surcme innocenceden duzeltmesini rica ettim ama alinti yaparak yani herkese ilan etmis oldunuz mas. cok ozur dilerim inan bikerek degildi
Yorgan altinda sesli sesli guluyom. Annemler odami basacak bizim kiz delirdimi diye
Kasti degildi ama komigime gitti
Tabikide surcme innocenceden duzeltmesini rica ettim ama alinti yaparak yani herkese ilan etmis oldunuz mas. cok ozur dilerim inan bikerek degildi
Yorgan altinda sesli sesli guluyom. Annemler odami basacak bizim kiz delirdimi diye
Kasti degildi ama komigime gitti
WнιтєRσσт;4362031' Alıntı:Hayırlı olduğumu söyleyenler oldu da bu tarz ilk defa başıma geliyor valla xD
Benim SIK SIK geliyo boyle kazalar telefondan cogunlukla girdigimden ve kendi kendine klavye akilli sozluk kullaniyir birde hollandacasini kendi kkendine kelimler yaziyor. Yazdiktan sonra kontrol etmiyorum. Yazarkwn zaten yoruluyorum bide kontrolle ugrasmiyirum acikcasi bi seferindede newse playboy yazmissim akilli sozluk yazmis yani haberim yok bi gun bani yerim ama nezaman
Hayırlı olsun günlügün
Daha cok telefon hali
Neyse gunlugunu yeteri kadar amacindan disari cikardim zaten tekrardan hayirli olsun
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.