Her gün | (1) Yeni Mesaj

---> Diyomki.

Hayırlı Olsun Günlüğün.. Yazacak Güzel Anıların Olur İnşallah..

+ Lanlı Lunlu hitaplarını Düzenlersen Görev Bakımından Sevinirim Teşekkürler :hi:

---> Diyomki.

Hayirli olsun. Zevkle okuyacagimi dusunuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Diyomki.

Hihi kendime guluyorum yukardaki yazilana.
Ya kusura bakma telefondan oyle oldu. kassti bise degil.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yukardaki mesajdaki ilk kelimeyi duzlermisin? Hayirlibolsun yazmak istedim bosluk kiymak istedim b ye basmissim b de biliyousunuz boslugun bi ustunde bu klavyede zaten e yerine hep 3e basliyo basima dert twlefin. Banlanicam bigun :)

---> Diyomki.

WнιтєRσσт;4362018' Alıntı:
Ama ama ama ...

Düzenleme butonu çalışmıyor ki akıllım xD

Günlüklerde Düzenleme Butonunun Çalışmaması Gibi Bir durum Yok.
O Halde Kendim Müdahale Ederim Siz Oradan Seyredin :hi:

Hihi kendime guluyorum yukardaki yazilana.
Ya kusura bakma telefondan oyle oldu. kassti bise degil.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yukardaki mesajdaki ilk kelimeyi duzlermisin? Hayirlibolsun yazmak istedim bosluk kiymak istedim b ye basmissim b de biliyousunuz boslugun bi ustunde bu klavyede zaten e yerine hep 3e basliyo basima dert twlefin. Banlanicam bigun :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] kalabilirdi aslında baktım da süper bir yorumdu :R

Neyse Düzenledim..

Tekrardan Hayırlı Olsun Diyorum Çıkıyorum Günlükten

---> Diyomki.

WнιтєRσσт;4362018' Alıntı:
Ama ama ama ...

Düzenleme butonu çalışmıyor ki akıllım xD

Sürçme olduğunu ümit ediyorum xD xD xD

Teşekkürler : )

Teşekkür ederim : )
Tabikide surcme innocenceden duzeltmesini rica ettim ama :) alinti yaparak yani herkese ilan etmis oldunuz mas. :)cok ozur dilerim inan bikerek degildi
Yorgan altinda sesli sesli guluyom. Annemler odami basacak bizim kiz delirdimi diye :)
Kasti degildi ama komigime gitti :)

---> Diyomki.

Tabikide surcme innocenceden duzeltmesini rica ettim ama :) alinti yaparak yani herkese ilan etmis oldunuz mas. :)cok ozur dilerim inan bikerek degildi

Yorgan altinda sesli sesli guluyom. Annemler odami basacak bizim kiz delirdimi diye :)

Hayırlı olduğumu söyleyenler oldu da bu tarz ilk defa başıma geliyor valla xD

---> Diyomki.

xD

---> Diyomki.

WнιтєRσσт;4362031' Alıntı:
Hayırlı olduğumu söyleyenler oldu da bu tarz ilk defa başıma geliyor valla xD

Benim SIK SIK geliyo boyle kazalar :) telefondan cogunlukla girdigimden ve kendi kendine klavye akilli sozluk kullaniyir birde hollandacasini kendi kkendine kelimler yaziyor. Yazdiktan sonra kontrol etmiyorum. Yazarkwn zaten yoruluyorum bide kontrolle ugrasmiyirum acikcasi :) bi seferindede newse playboy yazmissim :) akilli sozluk yazmis yani haberim yok :) bi gun bani yerim ama nezaman :)

---> Diyomki.

Benim SIK SIK geliyo boyle kazalar :) telefondan cogunlukla girdigimden ve kendi kendine klavye akilli sozluk kullaniyir birde hollandacasini kendi kkendine kelimler yaziyor. Yazdiktan sonra kontrol etmiyorum. Yazarkwn zaten yoruluyorum bide kontrolle ugrasmiyirum acikcasi :) bi seferindede newse playboy yazmissim :) akilli sozluk yazmis yani haberim yok :) bi gun bani yerim ama nezaman :)

Olur ya insanlık hali : )

Hayırlı olsun günlügün :)

Çok teşekkür ederimm :)

---> Diyomki.

Daha cok telefon hali :)
Neyse gunlugunu yeteri kadar amacindan disari cikardim zaten :) tekrardan hayirli olsun :)

---> Diyomki.

Aylardan Şubat Günlerden 14. Gitti gideli bilmem kaç gün olmuş bihaberim gülüm. Günlüğüm. Bilmem kaç satır geçmiş aradan, kaç gül koklamışım ama aklımın bir yerinde o kalmış be gülüm. Herşeye rağmen 14'ünde kalktığımda tavana baktığımda aklıma ilk gelen şey o oldu yine. Sanırım bahsettiği gibi bir takıntı olmuş. Ama ayrıcalıklı olmuş belli.

Her neyse bize yakışmaz açıkça belirtmek...

Hoş değersiz dünyada haram sözler sarf ediyoruz. Aldığımız nefesin sahibinden habersizce hareketler ediyoruz. Anlıyacağın şu an bile boş konuşuyorum gülüm. Anlamsız...

Sevgilerimle....

14 Şubat Ağşam.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri