peki ya öyleyse ?
Suçu bi yana bırak zina GÜNAHTIR. Ben demiyorum ALLAH diyor. Elbette senin ne yaptığın bizi ilgilendirmez ama günün birinde Allaha hesap verecek olan da sensin..
Adet gelenek görenek falan saymıcam sana ayetlerle açıklicam.
Buyur bak sana zinayla ilgili ayetler :
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]
Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın(Enam 151)
Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:
(Sizin için en çok korktuğum şey zinadır.) [Taberani]
(Zina etmeyinkadınlarınızın cazibesi [güzelliğiçekiciliğialbenisi] ve sevgisi gidersoğukluk başlar.) [İ. Neccar]
(Rüyamdaheladaki necaset gibi pis kokan kimseler gördüm. Sonradan bunların zina edenler olduğunu öğrendim.) [İ.Hibban]
(Zina fakirliğe yol açar.) [Beyheki]
(Gençliğini zinadan koruyan [mümin] Cennete girer.) [Beyheki]
(Bir kadınbeş vakit namazını kılarnamusunu korurkocası ile iyi geçinirsedilediği kapıdan Cennete girer.) [İbni Hibban]
(Bir yerdezina ve riba çoğalırsao yerin halkıbelaya maruz kalır.) [Hakim]
(Zina fakirlik getirir.) [Buhari]
(Zinaya devam edenputperest gibidir.) [Harâiti]
(Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar.) [Taberani]
(Yedi kat gök ve yerzina eden ihtiyarlara devamlı lanet eder.) [Bezzar]
(Zina edenlerin avretlerinin kokusubütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar]
(Kötü kadınlarçoğalıpzina toplum içinde yayılırsahalkdaha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır) [Beyheki]
(Bir facire [kötü] kadının fücuru [kötülüğü] bin erkeğin fücuru gibi ve bir iyi kadının iyiliğiyetmiş sıddıkın iyiliği gibidir.) [Ebu Nuaym]
(Siz iffetli olursanızkadınlarınız da iffetli olur.) [Hakim]
(Namusunuzu koruyunzina etmeyin! Namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hakim]
(Kötülükten korunmak içinnikahlı yaşayın ve iffetli olun!) [İbni Asakir]
(Onun bunun karısınıkızını ayartan bizden değildir.) [İ. Ahmed]
(Zina edenaynı şeye maruz kalır.) [İ.Neccar]
["Çalma elin kapısınıçalarlar kapını""Eden bulur" denmiştir.]
Hı bu arada senin gelişmek dediğine de sapkınlık derler...
İçkiyle ilgili söylediklerin doğru her türlü yasağa rağmen içen yine içer. Sigara da satılıyo çocuklara kimse kontrol edemez ama Bülent Arınç zaten burda doğru olanı anlatmaya çalışıyor. ''Hayat içki ve seksten ibaret değildir.'' Belki dinleyen , öğüt alan olur diye ummaktan başka yapacak bişey yok. Haramı , günahı tercih eden yine eder kimse kontrol edemez.
Şüphesiz Allah, adaleti, iyiliği akrabalara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.
Zina ve içki ile gelişeceksen her gün geneleve yanında bir kasa votkalarla git gelişimini daha çabuk tamamlarsın.
уαяєη;2906257' Alıntı:3 Çocuğunuz var ve her akşam sizi alkollü bi şekilde karşılayan bi karınız -)
Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum ?
Kur'anı Kerimde yasaklanmış herşey suçtur.
Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur
Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu mü'minlere haram kılınmıştır.
Bunlarıda inkar edicek kadar küçük düşme
;Müslümanlıgı kötülemiyorum ama 8. yy da inen bir kitabın kanınları 21. yy ya ayak uyduramaz. her din için geçerli bu.
Zina suç değildir. o kadar! anayasa bana bu hakkı tanımış. benim önümde kim durabilir ki ? Zina yaparak günahkar mı olunuyo? Sizin gibilerle karşılaştırılrsam ben sarhoşkende geçerim o köprüden.
İçki Benim Hayatımın Anlamı.
Viski.
Ama, Uyuşturucuya, İnsan Dışı Hareketlere Karşıyım....
Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden başlatılan ’AKP’ye içiyoruz’ kampanyası kapsamında örgütlenen vatandaşlar, Türkiye'nin çeşitli noktalarında bir araya gelerek, yeni yapılan düzenleme ile alkol satışına sınırlama getirilmesini içki içerek protesto etti.
Hala zina suç değildir diyosun ya.
Banane senin günahından afedersin git istediğini yap bir kızla beni alakadar da etmez senin günahın ama bu zinadır ve günahtır
Neden günah çok basit bir cevabı var öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok Kur'anı Kerimde öyle diyor
Yemişim yasasını.
Anayasadan kime ne ?
Biraz dindarca olucak belki ama diğer dünyadada dersin bana anayasalar bu hakkı verdi istediğimi yaparım diye
İnan o kadar küçük düşünüyosunki seninle daha fazla tartışıp kendimi düşürmeyeceğim
Hadi yoluna kardeşim
Anayasada 2011e kadar zina suçtu. Dünyanın en aptalca suçu. insanların nasıl yaşayacağına, ne içip ne giyeceğine kimse karışamaz. burası islam cumhuriyeti değil.
Ya ben senin mesajlarını okuyunca inan tansiyonum çıkıyor.Müslümanlıgı kötülemiyorum ama 8. yy da inen bir kitabın kanınları 21. yy ya ayak uyduramaz. her din için geçerli bu.
18 yaşımı geçtiysem ister geneleve giderim ister içki içerim o ayrı konu.
gelişimi onla tamamlamaktan kastını anlamış değilim?
Zina suç değildir. o kadar! anayasa bana bu hakkı tanımış. benim önümde kim durabilir ki ? Zina yaparak günahkar mı olunuyo? Sizin gibilerle karşılaştırılrsam ben sarhoşkende geçerim o köprüden.
O zaman geçmiş olsun.Bunu öldüğün vakit anlarsın.
Ya ben senin mesajlarını okuyunca inan tansiyonum çıkıyor.
Senin çevrende herkes böyle mi Allah aşkına ? Eğer böyleyse hayatımın sonuna kadar bu küçük ilçede yaşamak istiyorum. Hatta yaylaya kapanıp insan yüzü görmek istemiyorum.
Yazık bu düşüncelerinle beynini kirletiyosun. Herkes gibi sen de ilk doğduğunda tertemiz bi Müslümandın ama bu düşüncelerinle kendini Cehenneme sürüklüyosun. Unutma insan ne yaparsa kendine yapar.
Bence bu dediklerimi bi düşün de bugün 1 defa da olsa Kuranı Kerimi oku. Kuranın nurunu gördükten sonra düşüncelerin değişecektir. Allah doğru düşündürür İnşAllah.
Türklüğüm seni hiç ilgilendirmez. haddin de değildir benim Türklüğümü sorgulamak. sen kimsin benim Türklüğümü sorgulucan terbiyesiz?waaww sen türkmüsün merak ettim :S
arkadasim senin türkiye cumhuriyet nufüs cüzdaninda "dini" islam yazmiyormu ????
yoksa baska bisey mi yaziyor???:91:
örf ve adet var kardesim bu nasil bi düsünce.....
utanma sIkinma yokmu hic istedigini ic istersen ciplak dolas .... istersen turbani mini etek yap dolas hahaha
zina suc degilse natasalikta resmi bir meslek olsun
Sanırım okuman yazman yok.Türklüğüm seni hiç ilgilendirmez. haddin de değildir benim Türklüğümü sorgulamak. sen kimsin benim Türklüğümü sorgulucan terbiyesiz?
Cehennem konusu açılmışken ; ısrarla dinimiz öyle diyor diyosun ya,e tamam ben cehennemde yanmaya razıyım. artık yanıt vermek istemiyorum. 8. yy da veya daha önce inmiş kitaplar sosyal hayatı etkileyemez. ben kötülemek için söylemiyorum. hristiyanlık ve yahudilik bugün çok çok daha gerici bir din. çünkü yüzyıllar önce indiler. 21. yydayız.
kafana göre takil sen ...
ilerde evlendigin zaman esini baska bi herifle ayni yatakta görünce suratini seklini görmek isterim .... belki bu forumda paylasirsin hahaha
Sanırım okuman yazman yok.
Önceki mesajımı tekrar okumanı rica ediyorum. O kadar şey yazdım içinde tek Türk kelimesi geçmedi. Konunun da Türklükle alakası yok. Alakası olmayan bi konuyla ilgili cümle de kurmam. Bu yüzden terbiyesiz kelimesini iade ediyorum.
Allah affetsin seni. Ben de artık yanıt vermek istemiyorum.
Anayasada 2011e kadar zina suçtu. Dünyanın en aptalca suçu. insanların nasıl yaşayacağına, ne içip ne giyeceğine kimse karışamaz. burası islam cumhuriyeti değil.
Aldatmakla ne alakası var?
Senin zihniyetine sokayım ben..
Evlilik dışı ilişkiyle ne alakası var aldatmanın
evlilik dışı ilişki yaşıyosam kadın bana gelip "başka birisi seviyom,ayrılalım" dediğinde rahatça ayrılabilirsin ama evlilikte bu çok zor oluyor.
Ama müslüman bir ülkede yaşıyoruz
Anayasayı geç sen
İnan sana diyeceğim şey Allah yardımcın olsun doğru yola sevk olursun inşAllah
Azcık iman gücün olsaydı ne demek istediğimi anlardın
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.