Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Suçu bi yana bırak zina GÜNAHTIR. Ben demiyorum ALLAH diyor. Elbette senin ne yaptığın bizi ilgilendirmez ama günün birinde Allaha hesap verecek olan da sensin..

Adet gelenek görenek falan saymıcam sana ayetlerle açıklicam.

Buyur bak sana zinayla ilgili ayetler :

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

Fuhşun açığına da, gizlisine de yaklaşmayın(Enam 151)

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:

(Sizin için en çok korktuğum şey zinadır.) [Taberani]

(Zina etmeyin
virgs.gif
kadınlarınızın cazibesi [güzelliği
virgs.gif
çekiciliği
virgs.gif
albenisi] ve sevgisi gider
virgs.gif
soğukluk başlar.) [İ. Neccar]

(Rüyamda
virgs.gif
heladaki necaset gibi pis kokan kimseler gördüm. Sonradan bunların zina edenler olduğunu öğrendim.) [İ.Hibban]

(Zina fakirliğe yol açar.) [Beyheki]

(Gençliğini zinadan koruyan [mümin] Cennete girer.) [Beyheki]

(Bir kadın
virgs.gif
beş vakit namazını kılar
virgs.gif
namusunu korur
virgs.gif
kocası ile iyi geçinirse
virgs.gif
dilediği kapıdan Cennete girer.) [İbni Hibban]

(Bir yerde
virgs.gif
zina ve riba çoğalırsa
virgs.gif
o yerin halkı
virgs.gif
belaya maruz kalır.) [Hakim]

(Zina fakirlik getirir.) [Buhari]

(Zinaya devam eden
virgs.gif
putperest gibidir.) [Harâiti]

(Zina edenin yüzü Cehennemde ateşle yanar.) [Taberani]

(Yedi kat gök ve yer
virgs.gif
zina eden ihtiyarlara devamlı lanet eder.) [Bezzar]

(Zina edenlerin avretlerinin kokusu
virgs.gif
bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar]

(Kötü kadınlar
virgs.gif
çoğalıp
virgs.gif
zina toplum içinde yayılırsa
virgs.gif
halk
virgs.gif
daha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır) [Beyheki]

(Bir facire [kötü] kadının fücuru [kötülüğü] bin erkeğin fücuru gibi ve bir iyi kadının iyiliği
virgs.gif
yetmiş sıddıkın iyiliği gibidir.) [Ebu Nuaym]

(Siz iffetli olursanız
virgs.gif
kadınlarınız da iffetli olur.) [Hakim]

(Namusunuzu koruyun
virgs.gif
zina etmeyin! Namusunu koruyana Cennet vardır.) [Hakim]

(Kötülükten korunmak için
virgs.gif
nikahlı yaşayın ve iffetli olun!) [İbni Asakir]

(Onun bunun karısını
virgs.gif
kızını ayartan bizden değildir.) [İ. Ahmed]

(Zina eden
virgs.gif
aynı şeye maruz kalır.) [İ.Neccar]

["Çalma elin kapısını
virgs.gif
çalarlar kapını"
virgs.gif
"Eden bulur" denmiştir.]

Hı bu arada senin gelişmek dediğine de sapkınlık derler...

İçkiyle ilgili söylediklerin doğru her türlü yasağa rağmen içen yine içer. Sigara da satılıyo çocuklara kimse kontrol edemez ama Bülent Arınç zaten burda doğru olanı anlatmaya çalışıyor. ''Hayat içki ve seksten ibaret değildir.'' Belki dinleyen , öğüt alan olur diye ummaktan başka yapacak bişey yok. Haramı , günahı tercih eden yine eder kimse kontrol edemez.

Müslümanlıgı kötülemiyorum ama 8. yy da inen bir kitabın kanınları 21. yy ya ayak uyduramaz. her din için geçerli bu.

Şüphesiz Allah, adaleti, iyiliği akrabalara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.

Zina ve içki ile gelişeceksen her gün geneleve yanında bir kasa votkalarla git gelişimini daha çabuk tamamlarsın.

18 yaşımı geçtiysem ister geneleve giderim ister içki içerim o ayrı konu.
gelişimi onla tamamlamaktan kastını anlamış değilim?

уαяєη;2906257' Alıntı:
3 Çocuğunuz var ve her akşam sizi alkollü bi şekilde karşılayan bi karınız -)

Bu nasıl bi zihniyettir anlamıyorum ?

Sizde başbakanınız gibi mizah anlayışınız yok belli. o sözü ciddiye almanıza şaştım.

Kur'anı Kerimde yasaklanmış herşey suçtur.

Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu mü'minlere haram kılınmıştır.

Bunlarıda inkar edicek kadar küçük düşme

Zina suç değildir. o kadar! anayasa bana bu hakkı tanımış. benim önümde kim durabilir ki ? Zina yaparak günahkar mı olunuyo? Sizin gibilerle karşılaştırılrsam ben sarhoşkende geçerim o köprüden.

Müslümanlıgı kötülemiyorum ama 8. yy da inen bir kitabın kanınları 21. yy ya ayak uyduramaz. her din için geçerli bu.
;
Kuran-ı kerim değişmediği için her dönemin kitabıdır.

Zina suç değildir. o kadar! anayasa bana bu hakkı tanımış. benim önümde kim durabilir ki ? Zina yaparak günahkar mı olunuyo? Sizin gibilerle karşılaştırılrsam ben sarhoşkende geçerim o köprüden.

Hala zina suç değildir diyosun ya.
Banane senin günahından afedersin git istediğini yap bir kızla beni alakadar da etmez senin günahın ama bu zinadır ve günahtır
Neden günah çok basit bir cevabı var öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok Kur'anı Kerimde öyle diyor

Yemişim yasasını.
Anayasadan kime ne ?
Biraz dindarca olucak belki ama diğer dünyadada dersin bana anayasalar bu hakkı verdi istediğimi yaparım diye

İnan o kadar küçük düşünüyosunki seninle daha fazla tartışıp kendimi düşürmeyeceğim

Hadi yoluna kardeşim

İçki Benim Hayatımın Anlamı.
Viski.
Ama, Uyuşturucuya, İnsan Dışı Hareketlere Karşıyım....;)

uyuşturucu dediğin şeyin bin çeşidi var , ama alkolün her türlüsü alkol , yani yaşattığı kafa bakımından söylüyorum...Ama ben her şeyi içip de adamlığını kaybetmeyen insanlar gördüm, 2 bira içipte onun bunun karısına kızına sarkan adamlar gördüğüm gibi...İnsanlık kullandığın şeyle değil,kullandığın şeyi yaşamanla alakalı bir durumdur....

Sütten çıkmış ak kaşık değilim ama alkol zina vs....hepsinin hesabı sorulacak Allah yardımcım olsun...

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden başlatılan ’AKP’ye içiyoruz’ kampanyası kapsamında örgütlenen vatandaşlar, Türkiye'nin çeşitli noktalarında bir araya gelerek, yeni yapılan düzenleme ile alkol satışına sınırlama getirilmesini içki içerek protesto etti.

17950_8124_30012011_2.jpg

17950_4242_30012011_14.jpg

17950_4242_30012011_11.jpg

17950_4242_30012011_4.jpg

17950_4242_30012011_3.jpg

17950_4242_30012011_1.jpg

yazık :)

Hala zina suç değildir diyosun ya.
Banane senin günahından afedersin git istediğini yap bir kızla beni alakadar da etmez senin günahın ama bu zinadır ve günahtır
Neden günah çok basit bir cevabı var öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok Kur'anı Kerimde öyle diyor

Yemişim yasasını.
Anayasadan kime ne ?
Biraz dindarca olucak belki ama diğer dünyadada dersin bana anayasalar bu hakkı verdi istediğimi yaparım diye

İnan o kadar küçük düşünüyosunki seninle daha fazla tartışıp kendimi düşürmeyeceğim

Hadi yoluna kardeşim

Anayasada 2011e kadar zina suçtu. Dünyanın en aptalca suçu. insanların nasıl yaşayacağına, ne içip ne giyeceğine kimse karışamaz. burası islam cumhuriyeti değil.

Anayasada 2011e kadar zina suçtu. Dünyanın en aptalca suçu. insanların nasıl yaşayacağına, ne içip ne giyeceğine kimse karışamaz. burası islam cumhuriyeti değil.

waaww sen türkmüsün merak ettim :S

arkadasim senin türkiye cumhuriyet nufüs cüzdaninda "dini" islam yazmiyormu ????
yoksa baska bisey mi yaziyor???:91:

örf ve adet var kardesim bu nasil bi düsünce.....

utanma sIkinma yokmu hic istedigini ic istersen ciplak dolas .... istersen turbani mini etek yap dolas hahaha

zina suc degilse natasalikta resmi bir meslek olsun

18 yaşımı geçtiysem ister geneleve giderim ister içki içerim o ayrı konu.
gelişimi onla tamamlamaktan kastını anlamış değilim?

Ya ben senin mesajlarını okuyunca inan tansiyonum çıkıyor.
Senin çevrende herkes böyle mi Allah aşkına ? Eğer böyleyse hayatımın sonuna kadar bu küçük ilçede yaşamak istiyorum. Hatta yaylaya kapanıp insan yüzü görmek istemiyorum.
Yazık bu düşüncelerinle beynini kirletiyosun. Herkes gibi sen de ilk doğduğunda tertemiz bi Müslümandın ama bu düşüncelerinle kendini Cehenneme sürüklüyosun. Unutma insan ne yaparsa kendine yapar.

Bence bu dediklerimi bi düşün de bugün 1 defa da olsa Kuranı Kerimi oku. Kuranın nurunu gördükten sonra düşüncelerin değişecektir. Allah doğru düşündürür İnşAllah.

Ya ben senin mesajlarını okuyunca inan tansiyonum çıkıyor.
Senin çevrende herkes böyle mi Allah aşkına ? Eğer böyleyse hayatımın sonuna kadar bu küçük ilçede yaşamak istiyorum. Hatta yaylaya kapanıp insan yüzü görmek istemiyorum.
Yazık bu düşüncelerinle beynini kirletiyosun. Herkes gibi sen de ilk doğduğunda tertemiz bi Müslümandın ama bu düşüncelerinle kendini Cehenneme sürüklüyosun. Unutma insan ne yaparsa kendine yapar.

Bence bu dediklerimi bi düşün de bugün 1 defa da olsa Kuranı Kerimi oku. Kuranın nurunu gördükten sonra düşüncelerin değişecektir. Allah doğru düşündürür İnşAllah.

Cehennem konusu açılmışken ; ısrarla dinimiz öyle diyor diyosun ya,e tamam ben cehennemde yanmaya razıyım. artık yanıt vermek istemiyorum. 8. yy da veya daha önce inmiş kitaplar sosyal hayatı etkileyemez. ben kötülemek için söylemiyorum. hristiyanlık ve yahudilik bugün çok çok daha gerici bir din. çünkü yüzyıllar önce indiler. 21. yydayız.

waaww sen türkmüsün merak ettim :S

arkadasim senin türkiye cumhuriyet nufüs cüzdaninda "dini" islam yazmiyormu ????
yoksa baska bisey mi yaziyor???:91:

örf ve adet var kardesim bu nasil bi düsünce.....

utanma sIkinma yokmu hic istedigini ic istersen ciplak dolas .... istersen turbani mini etek yap dolas hahaha

zina suc degilse natasalikta resmi bir meslek olsun
Türklüğüm seni hiç ilgilendirmez. haddin de değildir benim Türklüğümü sorgulamak. sen kimsin benim Türklüğümü sorgulucan terbiyesiz?
islam cumhuriyetinin ne anlama geldigini bilmiyosun konusuyosun.
islam cumhuriyeti demek şeriat demek.
iran gibi demek
milletin dini islamsa orası islam cumhuriyeti olmuşyor
islam konusuna gelince 18 yaşımda sildirdim. anayasal hakkımı kullanarak.
Zinalıkla fuhuşu bir arada tutmana hayret ettim doğrusu.
Evlilik dışı ilişki ile fuhuş aynı şey değildir. bir imza sizin için neden bu kadar önemli?
evlilik dışı ilişkiden kastınız imam nikahıysa o daha beter. kadının rızası olmadan evlenmektir, bir erkeğin 4 karısı olabilir.
resmi nikahsa seks neden bir imzaya bağlı? adet gelenek görenekten değil healde adetler bin yıllık resmi nikah 80 yıllık.

Son düzenleme:

kafana göre takil sen ...

ilerde evlendigin zaman esini baska bi herifle ayni yatakta görünce suratini seklini görmek isterim .... belki bu forumda paylasirsin hahaha

Türklüğüm seni hiç ilgilendirmez. haddin de değildir benim Türklüğümü sorgulamak. sen kimsin benim Türklüğümü sorgulucan terbiyesiz?
Cehennem konusu açılmışken ; ısrarla dinimiz öyle diyor diyosun ya,e tamam ben cehennemde yanmaya razıyım. artık yanıt vermek istemiyorum. 8. yy da veya daha önce inmiş kitaplar sosyal hayatı etkileyemez. ben kötülemek için söylemiyorum. hristiyanlık ve yahudilik bugün çok çok daha gerici bir din. çünkü yüzyıllar önce indiler. 21. yydayız.
Sanırım okuman yazman yok.

Önceki mesajımı tekrar okumanı rica ediyorum. O kadar şey yazdım içinde tek Türk kelimesi geçmedi. Konunun da Türklükle alakası yok. Alakası olmayan bi konuyla ilgili cümle de kurmam. Bu yüzden terbiyesiz kelimesini iade ediyorum.

Allah affetsin seni. Ben de artık yanıt vermek istemiyorum.

kafana göre takil sen ...

ilerde evlendigin zaman esini baska bi herifle ayni yatakta görünce suratini seklini görmek isterim .... belki bu forumda paylasirsin hahaha

Aldatmakla ne alakası var?

Senin zihniyetine sokayım ben..

Evlilik dışı ilişkiyle ne alakası var aldatmanın

evlilik dışı ilişki yaşıyosam kadın bana gelip "başka birisi seviyom,ayrılalım" dediğinde rahatça ayrılabilirsin ama evlilikte bu çok zor oluyor.

Sanırım okuman yazman yok.

Önceki mesajımı tekrar okumanı rica ediyorum. O kadar şey yazdım içinde tek Türk kelimesi geçmedi. Konunun da Türklükle alakası yok. Alakası olmayan bi konuyla ilgili cümle de kurmam. Bu yüzden terbiyesiz kelimesini iade ediyorum.

Allah affetsin seni. Ben de artık yanıt vermek istemiyorum.

tamam özür dilerim. karıştırdım başka birinin mesajıyla.

Ama müslüman bir ülkede yaşıyoruz
Anayasayı geç sen

İnan sana diyeceğim şey Allah yardımcın olsun doğru yola sevk olursun inşAllah
Azcık iman gücün olsaydı ne demek istediğimi anlardın

Son düzenleme:

Aldatmakla ne alakası var?

Senin zihniyetine sokayım ben..

Evlilik dışı ilişkiyle ne alakası var aldatmanın

evlilik dışı ilişki yaşıyosam kadın bana gelip "başka birisi seviyom,ayrılalım" dediğinde rahatça ayrılabilirsin ama evlilikte bu çok zor oluyor.

agir ol biraz

Ama müslüman bir ülkede yaşıyoruz
Anayasayı geç sen

İnan sana diyeceğim şey Allah yardımcın olsun doğru yola sevk olursun inşAllah
Azcık iman gücün olsaydı ne demek istediğimi anlardın

Sevgili arkadaşım müslüman ülke ayrı bişi islam cumhuriyeti ayrı bişi...

tabi 1071 den bu yana islamietı taşıyoruz milletçe

islam cumhuriyetinden kastım şeriattı. yoksa ülke insanımın %99una lafım yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri