Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Zinanın o demek olduğunu biliyorum canım engin bilgilerine ihtiyacım yok

Evet bebeğim kılınır zina çok farklı içki çok farklıdır çünkü içki HARAM
Zina ile içki arasında ne fark vardır.İçki Haramsa Zina nedir ?

Engin bilgilerime ihtiyacın yok ama benim düzeltmelerime ihtiyacın var.

De ki: "Rabbim, fuhuşları/zinayı, gerek açığını, gerek kapalısını; (isme) günâhı ve haksız yere saldırmayı; hakkında hiçbir delil indirmediği bir şeyi Allah'a ortak koşmayı ve Allâh hakkında bilmediğiniz şeyler söylemenizi kesinlikle harâm etmiştir.

“Sana (hamri) şaraptan ve kumardan soruyorlar. De ki; "O ikisinde büyük (ismun) günâh ve insanlara bazı yararlar vardır…

Beynini yıkamışlar senin

Alışık olmadığın düşüncelerim ters geliyor. Normaldir saçmalıyor olmam gözünde

Allah-u Teala Kur'an-ı Kerim'de şöyle buyurmaktadır: "Rabbin ondan başkasına ibadet etmemenizi ve anne babaya iyilik etmenizi emretmiştir.

Sen bırak namazı, içkiyi, seksi falan. Anneni babanı üzmemeye bak. Kesin cennetliksin

Benim bahsettiğim ibadetlerdi canım direk aileme çekme :)
Ailemle evet sorunlarım var ne bunumu duymak istiyosun neee
Ya bırak buğra
Selametle kal.

Zina ile içki arasında ne fark vardır.İçki Haramsa Zina nedir ?

Engin bilgilerime ihtiyacın yok ama benim düzeltmelerime ihtiyacın var.

De ki: "Rabbim, fuhuşları/zinayı, gerek açığını, gerek kapalısını; (isme) günâhı ve haksız yere saldırmayı; hakkında hiçbir delil indirmediği bir şeyi Allah'a ortak koşmayı ve Allâh hakkında bilmediğiniz şeyler söylemenizi kesinlikle harâm etmiştir.

“Sana (hamri) şaraptan ve kumardan soruyorlar. De ki; "O ikisinde büyük (ismun) günâh ve insanlara bazı yararlar vardır…

Haklısın Akın

Benim bahsettiğim ibadetlerdi canım direk aileme çekme :)
Ailemle evet sorunlarım var ne bunumu duymak istiyosun neee
Ya bırak buğra
Selametle kal.

Sen namaz ve oruçta takılı kalmıştın. En basit örneğini verdim cennetlik olmanın
Özel hayatın, sorunların beni ilgilendirmez. Ben bülent arınç değilim
Selametle büşracım

Sen namaz ve oruçta takılı kalmıştın. En basit örneğini verdim cennetlik olmanın
Özel hayatın, sorunların beni ilgilendirmez. Ben bülent arınç değilim
Selametle büşracım

Kendinle çelişiyosun hala dediklerin birbirini tamamlamıyo sonra anlatırım sana :)

Neyse buğra tamam

Sen bırak namazı, içkiyi, seksi falan. Anneni babanı üzmemeye bak. Kesin cennetliksin[/COLOR]
Kainatta en büyük hakikat imandır, imandan sonra namazdır.
Ahirette ilk sorulacak sual namazdır. Namaz hesabını geçenin diğer hesapları kolay olacaktır. Şimdi sen bize namazı geçin diyorsun. Tabiki ana baba hakkı da çok önemli. İçki içemek, kul hakkı yememek de çok önemli ama namazın yeri ayrıdır. Namaz gözümün nurudur buyurmuş Efendimiz. Cennet o kadar kolay değil. Bazılarının kullandığı klasik bir ifade var. Sen kalbime bak, kalbim temiz derler. Kalbi namaz temizler, ibadetler temizler, Allahı anmak temizler. Gerisi hikayedir.

Hayat seks,uyuşturucu,içki den ibaret değil.Ama maalesef gençlerin büyük bir kısmı bunlarla yaşıyor..hayatın anlamı bunlar olmamalı daha güzel şeyler var hayatta yaşamaya değer aşk gibi sevgi gibi günde 5 vakit Allah'a yakın olmak gibi vs..

Hayat seks,uyuşturucu,içki den ibaret değil.Ama maalesef gençlerin büyük bir kısmı bunlarla yaşıyor..hayatın anlamı bunlar olmamalı daha güzel şeyler var hayatta yaşamaya değer aşk gibi sevgi gibi günde 5 vakit Allah'a yakın olmak gibi vs..
Bunu söylerken ciddi misin ?

burda olay iice din muhabbetne dönmş(=
ama akpyi savunan akpden memnun olan değerli arkdaşlarmzn kaçı ekmeğni kendisi kazanıo kaçı hayatn içnde onu merak eidorum..

Bunu söylerken ciddi misin ?
Evet beni bilen bilir.

burda olay iice din muhabbetne dönmş(=
ama akpyi savunan akpden memnun olan değerli arkdaşlarmzn kaçı ekmeğni kendisi kazanıo kaçı hayatn içnde onu merak eidorum..
Dayım tekelci reis biliyorum senin hissettiklerini sende haklısın ne diyim ;)

Diğer konuda ayfatata hocama yobaz demiştin + avatarında solcu levent kırcanın resmi olunca chp li sanmıştım seni pardon.

Diğer konuda ayfatata hocama yobaz demiştin + avatarında solcu levent kırcanın resmi olunca chp li sanmıştım seni pardon.

Ülkücüyüm..Levent kırca'nın muhalefetini ince esprilerini severek takip ediyorum.Mizahi açıdan çok seviyorum onu.Yobazlık yaptığı için yobaz dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri