Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Hayat Seks ve İçkiden İbaret Değil

Ülkücüyüm..Levent kırca'nın muhalefetini ince esprilerini severek takip ediyorum.Mizahi açıdan çok seviyorum onu.Yobazlık yaptığı için yobaz dedim.

Kullandığın ifadelere dikkat et. Yobaz lafı üzerinde orada çok durmamıştım ama bakıyorum halâ devam ettiriyorsun. Toyluğuna veriyorum. Bir daha kullanma. Fikir tartışması yapacaksan düzgünce yap. Unutma sen karşındakine hakaret edersen sen de hakaret yersin.

anladıın içn saol kardeşm
ve akpyi dnle bağdaştrmakta çok yanlş gelio
Bak bu sözüne katılıyorum. Ne din AKP nin, ne milliyetçilik MHP nin ne Atatürk CHP nin tekelindedir. Toplumun ortak değerleri kimseye mal edilemez.

Kainatta en büyük hakikat imandır, imandan sonra namazdır.
Ahirette ilk sorulacak sual namazdır. Namaz hesabını geçenin diğer hesapları kolay olacaktır. Şimdi sen bize namazı geçin diyorsun. Tabiki ana baba hakkı da çok önemli. İçki içemek, kul hakkı yememek de çok önemli ama namazın yeri ayrıdır. Namaz gözümün nurudur buyurmuş Efendimiz. Cennet o kadar kolay değil. Bazılarının kullandığı klasik bir ifade var. Sen kalbime bak, kalbim temiz derler. Kalbi namaz temizler, ibadetler temizler, Allahı anmak temizler. Gerisi hikayedir.

Şimdi ben size namazı geçin demedim

Cümle olarak dediğiniz kelimeyi kullanmış olabilirim ama orda anlatılmak istenilen farklı

Aslında siz bunu gayet iyi anladınız ama olayı çarpıtıyorsunuz.

Bugün hepimizin gördüğü müslümanım diye geçinen çoğu insan ;

Elhamdülillah müslümanım 5 vakit namazımdayın diye başlar cümleye.

Ramazanlarda orucumu tutarım hiç kaçırmam diye de ekler peşine. Ama yeri gelir hırsızlık yapar, yeri gelir haneye tecavüz..

Şimdi takdir edersinizki söyledikleri ve yaptıkları müslümanlık anlayışıyla çelişiyor. Ve biz bunlara halk arasında sözde müslüman diyoruz

Hocam bu memlekette namaz sakız yapılıyor ağızlarda. Sırf namaz kılıyor diye kızını o erkeğe layık gören aileler yok mu?

Namaz kılmayan insanlara saygı göstermek zorundasınız. Ama siz dediğim dedik diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz

Sanmıyorumki şu mantalitenizle okuttuğunuz çocukların görüşüne saygı duyun, öz güven kazandırabilin

Küçücük bedenlerin ellerine verirler kur-anı kerimi yollarlar kur-an kursuna.

Ne yaptığından haberleri yoktur. Zorundalık gibi gösteriliyor onaylamadığım noktası bu konunun

İbadetini yapanlara saygımız sonsuz, ama adabıyla yapana

Cümle olarak dediğiniz kelimeyi kullanmış olabilirim ama orda anlatılmak istenilen farklı

Ramazanlarda orucumu tutarım hiç kaçırmam diye de ekler peşine. Ama yeri gelir hırsızlık yapar, yeri gelir haneye tecavüz..

Şimdi takdir edersinizki söyledikleri ve yaptıkları müslümanlık anlayışıyla çelişiyor. Ve biz bunlara halk arasında sözde müslüman diyoruz

Hocam bu memlekette namaz sakız yapılıyor ağızlarda. Sırf namaz kılıyor diye kızını o erkeğe layık gören aileler yok mu?

Namaz kılmayan insanlara saygı göstermek zorundasınız. Ama siz dediğim dedik diyorsunuz başka birşey demiyorsunuz

Sanmıyorumki şu mantalitenizle okuttuğunuz çocukların görüşüne saygı duyun, öz güven kazandırabilin

Ne yaptığından haberleri yoktur. Zorundalık gibi gösteriliyor onaylamadığım noktası bu konunun

İbadetini yapanlara saygımız sonsuz ama adabıyla yapana

anlamadim?

cok kacirarak bir cevap verdin bugra.

Sen nededin yukarda.. namaz kilmayan insanlara saygi durumdasiniz

tabiki saygi duyulcak.. Ben sahsen kilmiyorum ( gunahin onde gideni o ayri konuda)
ama namazini kilanlarada SAYGI DUYULCAK

demi bugra? :))

cok kacirarak bir cevap verdin bugra.

Sen nededin yukarda.. namaz kilmayan insanlara saygi durumdasiniz

tabiki saygi duyulcak.. Ben sahsen kilmiyorum ( gunahin onde gideni o ayri konuda)
ama namazini kilanlarada SAYGI DUYULCAK

demi bugra? :))

Neyi kaçırıyoruz kaçamak deseydin bari :)

Son cümlemi onu söyleyerek bitirdim demi sezen ?

:))))) ayni fikirdeyiz ozaman seninle hayat seks ve ickiden ibaret degil:))

Daha önce de söyledim. İnsanları oldukları gibi değil, görmek istediğiniz gibi yargılıyorsunuz. Sen benim nasıl görev yaptığıma kaç defa şahit oldun ki hemen saçmasapan damgayı yapıştırıvermişsin. Tek bir örnek vereyim. Tartışmayı da fazla uzatmayacağım. Ramazanda da, aşure ayında da oruç tutan öğrencilerime iftar ve sahur verdim.(Yatılı öğrencileri kastediyorum.)
Allaha şükür ki insanları fikirleri, inançları ideolojileri ile dağil insanlıkları ile yargılarım. Diğer yargılamayı zaten Rabbim yapacak.
Küçücük bedenlere Kuran verilip Kuran kurslarına gönderiliyor demişsin. Kuran kurslarına sadece ilköğretim mezunu olanlar gidebiliyor. Ha kastın yaz aylarında camilerde öğretilen Kuran ise sadece yazıklar olsun diyorum. Peygamber efendimiz "Çocuğunuz yedi yaşına geldiğinde namazı öğretin" buyurmuş. Namaz eşittir Kuran. Tabiki öğrenecekler. Ana babası gönderiyor ise bundan kime ne. İsteyen saz kursuna gönderir, isteyen baleye, isteyen Kuran öğrenmeye. Sizler de çocuklarınıza öğretin ki öldüğünüzde arkanızdan bir fatiha gönderebilsinler.

Daha önce de söyledim. İnsanları oldukları gibi değil, görmek istediğiniz gibi yargılıyorsunuz. Sen benim nasıl görev yaptığıma kaç defa şahit oldun ki hemen saçmasapan damgayı yapıştırıvermişsin. Tek bir örnek vereyim. Tartışmayı da fazla uzatmayacağım. Ramazanda da, aşure ayında da oruç tutan öğrencilerime iftar ve sahur verdim.(Yatılı öğrencileri kastediyorum.)
Allaha şükür ki insanları fikirleri, inançları ideolojileri ile dağil insanlıkları ile yargılarım. Diğer yargılamayı zaten Rabbim yapacak.
Küçücük bedenlere Kuran verilip Kuran kurslarına gönderiliyor demişsin. Kuran kurslarına sadece ilköğretim mezunu olanlar gidebiliyor. Ha kastın yaz aylarında camilerde öğretilen Kuran ise sadece yazıklar olsun diyorum. Peygamber efendimiz "Çocuğunuz yedi yaşına geldiğinde namazı öğretin" buyurmuş. Namaz eşittir Kuran. Tabiki öğrenecekler. Ana babası gönderiyor ise bundan kime ne. İsteyen saz kursuna gönderir, isteyen baleye, isteyen Kuran öğrenmeye. Sizler de çocuklarınıza öğretin ki öldüğünüzde arkanızdan bir fatiha gönderebilsinler.

dogru diyo.

Sizin yaptığınızdan farklı değil benimki. Yargılanmak istemiyorsan karşıdakini sen de yargılamayacaksın. Konuşma tarzınızdan kişiliğinizi çözmek pekte zor değil. İnsanlara sürekli ders verme birşeyler öğretme çabanız var. Her şeyin en iyisini bilemezsiniz bu bir eksik değildir. Bırakın bilmeyin öğrettikleriniz kadar da öğrenin. Bununla ilgili bir söz vardır söylememe gerek yok zaten anlamışsınızdır. -Saçmasapan- kelimesi de mertebenize çok basit kaçtı :)

Size göre herşey namaz ve kur-an dan ibaret olabilir. Bana göre değil. Siz akp ciler her işe çocuk ve seks açısından bakmaya pek meraklısınızki yine çocuk olayını ortaya atmışsınız. Çocuğuma saz çalmayı öğretirim ki arkamdan ağıt yaksın..

Kuran kurslarına gönderiliyor demişsin. Kuran kurslarına sadece ilköğretim mezunu olanlar gidebiliyor.

Hocam burda bi düzeltme yapıcam.

Şuan okul öncesi dönemindeki tüm çocuklar kız -erkek fark etmiyor.

Kuran kurslarına gönderilebiliyor.

Hem anaokuluna ait her türlü etkinlikler. Hemde kuran öğretimi veriliyor.

Ve buda çok sevindirici bi durum bence.

Siz akp ciler her işe çocuk ve seks açısından bakmaya pek meraklısınızki yine çocuk olayını ortaya atmışsınız.

Tamam arkadaşım. Dervişin fikri neyse zikri de odur. Benim hangi ifademden seks meraklısı olduğumu çıkardın yuh artık diyorum. Şu yukarıdaki lafını ayık kafayla bir daha oku ve yorumla bence. Milyonlarca insana iftira attığının farkında mısın.
Bu arada benim kimseye birşeyleri dikte etmek gibi bir derdim yok. Sadece sataşmalara cevap veriyorum. Benim başlattığım bir tartışma varsa onu söyle. Birileri işkembeden atacak ben de susacağım öyle mi?

Tamam arkadaşım. Dervişin fikri neyse zikri de odur. Benim hangi ifademden seks meraklısı olduğumu çıkardın yuh artık diyorum. Şu yukarıdaki lafını ayık kafayla bir daha oku ve yorumla bence. Milyonlarca insana iftira attığının farkında mısın.
Bu arada benim kimseye birşeyleri dikte etmek gibi bir derdim yok. Sadece sataşmalara cevap veriyorum. Benim başlattığım bir tartışma varsa onu söyle. Birileri işkembeden atacak ben de susacağım öyle mi?

Hayatın içkiden ibaret olduğu zamanımda değilim şu an ayık kafayla yazıyorum ama gecesi ne olur bilemeyiz tabii. Konu başlığı ve içeriğine bakılırsa iftira atılanın bizler olduğunu anlamak pek zor olmasa gerek. Benim de kimseyle (heleki sizinle) oturup tartışmaya hiç mi hiç niyetim yok. Alıntı yapılan olduğum için söylenenlere cevap verdim. Susun dediğimi hatırlamıyorum?

Kullandığın ifadelere dikkat et. Yobaz lafı üzerinde orada çok durmamıştım ama bakıyorum halâ devam ettiriyorsun. Toyluğuna veriyorum. Bir daha kullanma. Fikir tartışması yapacaksan düzgünce yap. Unutma sen karşındakine hakaret edersen sen de hakaret yersin.

Bak bu sözüne katılıyorum. Ne din AKP nin, ne milliyetçilik MHP nin ne Atatürk CHP nin tekelindedir. Toplumun ortak değerleri kimseye mal edilemez.

Yaşın kaç seninde toyluğuma veriyormuşsun ..Yobazın kelime anlamını koymuştum ama bakmamışsın veya bilmiyorsun.

İçki Benim Hayatımın Anlamı.
Viski.
Ama, Uyuşturucuya, İnsan Dışı Hareketlere Karşıyım....;)

bu sözü tarikatçılar din adamları ve akpciler dışında hiç kimse desteklenmio...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri