---> Günün Sözü Sen iki kişisin, biri karanlıkta uyanık, diğeri aydınlıkta uyuyan..
ashli Bayan Üye 8 Kas 2010 #81 ---> Günün Sözü Sen iki kişisin, biri karanlıkta uyanık, diğeri aydınlıkta uyuyan..
Erva Bayan Üye 8 Kas 2010 #84 ---> Günün Sözü Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız.. Halil Cibran
---> Günün Sözü Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız.. Halil Cibran
İnciBaran Bayan Üye 11 Kas 2010 #85 ---> Günün Sözü Gerçek sevgi iylik göründügünde artmayan,kötülük gördügünde eksilmeyendir.. MUAZ BİN CEBEL....
---> Günün Sözü Gerçek sevgi iylik göründügünde artmayan,kötülük gördügünde eksilmeyendir.. MUAZ BİN CEBEL....
İnciBaran Bayan Üye 14 Kas 2010 #86 ---> Günün Sözü Merhamet edin,merhamet olusanız. Af ededin af olusanız.. Yazık laf edesi olanlara.. G.AHMED ZİYAÜDDİN...
---> Günün Sözü Merhamet edin,merhamet olusanız. Af ededin af olusanız.. Yazık laf edesi olanlara.. G.AHMED ZİYAÜDDİN...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 17 Kas 2010 #87 ---> Günün Sözü . Ey Türk ! Titre ve Kendine Dön!Üstte mavi gök çökmedikçe Altta yağız yer delinmedikçeKim bozabilir senin ilini ve töreni!.
---> Günün Sözü . Ey Türk ! Titre ve Kendine Dön!Üstte mavi gök çökmedikçe Altta yağız yer delinmedikçeKim bozabilir senin ilini ve töreni!.
doostum_ Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #88 ---> Günün Sözü ey hayat oturup senin her derdini dinlerim ama seninle ağlamam sana ölümüne gülerim buda benden
---> Günün Sözü ey hayat oturup senin her derdini dinlerim ama seninle ağlamam sana ölümüne gülerim buda benden
'-DamLa Bayan Üye 17 Kas 2010 #89 ---> Günün Sözü - "Eski sevgilin elini tutsα ne hissedersin?" sorusunα; "Tiksinirim" diyemiyorsαn, o dαhα eskimemiş αrkαdαşım !
---> Günün Sözü - "Eski sevgilin elini tutsα ne hissedersin?" sorusunα; "Tiksinirim" diyemiyorsαn, o dαhα eskimemiş αrkαdαşım !
İnciBaran Bayan Üye 27 Kas 2010 #90 ---> Günün Sözü Gerçekten iyi insan,insanların kötü saydıgı kimselerden ayrı tutmayandır..... HALİL CİBRAN.....
---> Günün Sözü Gerçekten iyi insan,insanların kötü saydıgı kimselerden ayrı tutmayandır..... HALİL CİBRAN.....
MyRa Banned 27 Kas 2010 #91 ---> Günün Sözü Seni seviyorum; 1 cümle, 2 kelime, 13 harf, 2 insan ve 1 âptal . Cemal Safi
R RaPizM^^ Bayan Üye 27 Kas 2010 #92 ---> Günün Sözü 6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın. // Can Dündar //
---> Günün Sözü 6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın. // Can Dündar //
SmokiN Banned 27 Kas 2010 #93 ---> Günün Sözü Kula bela gelmez hak yazmadıkça,hak bela vermez kul azmadıkça
Erva Bayan Üye 28 Kas 2010 #94 ---> Günün Sözü Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin,fakat bazıları için sen bir dünyasın..
ashli Bayan Üye 28 Kas 2010 #95 ---> Günün Sözü Duydum ki kalpten kalbe açılan bir pencere varmış; Ama eğer hiç duvar yoksa bir pencereye bile gerek yoktur.. (Mevlana)
---> Günün Sözü Duydum ki kalpten kalbe açılan bir pencere varmış; Ama eğer hiç duvar yoksa bir pencereye bile gerek yoktur.. (Mevlana)
MyRa Banned 28 Kas 2010 #96 ---> Günün Sözü Unutmazsan senin, affetmezsen onun canı acıyacaktır. "Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanların intikamıdır". [Seneca]
---> Günün Sözü Unutmazsan senin, affetmezsen onun canı acıyacaktır. "Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanların intikamıdır". [Seneca]
zaman93 Kayıtlı Üye 29 Kas 2010 #97 ---> Günün Sözü Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler. [Cemal Süreya]
---> Günün Sözü Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler. [Cemal Süreya]
Senfoni Kayıtlı Üye 29 Kas 2010 #98 ---> Günün Sözü Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması...
---> Günün Sözü Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması...
Sibel1 Bayan Üye 30 Kas 2010 #99 ---> Günün Sözü Gerek yok her sözü laf ile beyana, 'Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana. (Hz.Mevlana)
---> Günün Sözü Gerek yok her sözü laf ile beyana, 'Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana. (Hz.Mevlana)
Senfoni Kayıtlı Üye 30 Kas 2010 #100 ---> Günün Sözü Bak işte geldim; ihaneti bıraktım kent kaçaklarına, hüznü sığdırdım loş sandıklara.. Duyulmamış bir duayla, adına şiir yeşertip geldim!
---> Günün Sözü Bak işte geldim; ihaneti bıraktım kent kaçaklarına, hüznü sığdırdım loş sandıklara.. Duyulmamış bir duayla, adına şiir yeşertip geldim!