Günün Sözü

---> Günün Sözü

Sen iki kişisin, biri karanlıkta uyanık, diğeri aydınlıkta uyuyan..

---> Günün Sözü

Ne gariptir ki toplum olarak aklı yavaş olana değil de ayağı yavaş olana, yüreği kör olana değil de gözü kör olana acırız..

Halil Cibran

---> Günün Sözü

Gerçek sevgi iylik göründügünde artmayan,kötülük gördügünde eksilmeyendir..

MUAZ BİN CEBEL....

---> Günün Sözü

Merhamet edin,merhamet olusanız.
Af ededin af olusanız..
Yazık laf edesi olanlara..

G.AHMED ZİYAÜDDİN...

---> Günün Sözü

wolf.gif

.
Ey Türk ! Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe Altta yağız yer delinmedikçe
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.

---> Günün Sözü

ey hayat oturup senin her derdini dinlerim ama seninle ağlamam sana ölümüne gülerim :) buda benden

---> Günün Sözü

- "Eski sevgilin elini tutsα ne hissedersin?" sorusunα; "Tiksinirim" diyemiyorsαn, o dαhα eskimemiş αrkαdαşım !

---> Günün Sözü

Gerçekten iyi insan,insanların kötü saydıgı kimselerden ayrı tutmayandır.....

HALİL CİBRAN.....

---> Günün Sözü

Seni seviyorum; 1 cümle, 2 kelime, 13 harf, 2 insan ve 1 âptal .
Cemal Safi

---> Günün Sözü

‎6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.
// Can Dündar //

---> Günün Sözü

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin,fakat bazıları için sen bir dünyasın..

---> Günün Sözü

Duydum ki kalpten kalbe açılan bir pencere varmış;
Ama eğer hiç duvar yoksa bir pencereye bile gerek yoktur..

(Mevlana)

---> Günün Sözü

Unutmazsan senin, affetmezsen onun canı acıyacaktır. "Unutma, affetmek ve unutmak sadece iyi insanların intikamıdır".
[Seneca]

---> Günün Sözü

Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler.
[Cemal Süreya]

---> Günün Sözü

Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması...

---> Günün Sözü

Gerek yok her sözü laf ile beyana, 'Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana. (Hz.Mevlana)

---> Günün Sözü

Bak işte geldim; ihaneti bıraktım kent kaçaklarına, hüznü sığdırdım loş sandıklara..
Duyulmamış bir duayla, adına şiir yeşertip geldim!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri