Günün Modası ve Kombinler

---> Günün Modası , Birbirine Uygun Kombinler , Marka Kombinleri

377764_416636425052570_152381238_n.jpg

Günün Modası: Beyaz

beyaz-pencilskirt2.jpg

Kombindeki Parçalar,

Bluz: Evanity
Etek: Stylebop
Çanta: Dooney
Ayakkabı: Sammy

Günün Modası: Kolye

sade-weekend2.jpg

Kombindeki Markalar,

Pantolon, Kazak, Kolye: H&M
Çanta, Ayakkabı: Topshop

Günün Modası: Pudra

mango-pudra2.jpg

Elbise: Mango
Kolye, Küpe, Ayakkabı: H&M
Çanta: Jil Sander​

Günün Modası: Siyah Elbise

Toplantılar, nikâhlar, iş yemekleri, kokteyller… Ne giyeceğinize karar veremediğiniz ama şık görünmek zorunda olduğunuz anlarda yardımınıza koşacak bir süper kahramana ihtiyacınız varsa, tanıştırayım: siyah elbise!

Bele oturan kesimiyle vücut hatlarını vurgulayan, diz hizasındaki etek boyuyla hanım hanım gösteren ve ölçülü göğüs dekoltesiyle gizli çekicilik yaratan siyah elbise; ayakkabı ve aksesuar seçiminize göre her ortama uyarlanabilir. Bugün için siyahın hakim olduğu ama zümrüt yeşili takılar ve göz alıcı kırmızı rujla kombinledim. Dolabınızda böyle bir elbise varsa; hayal gücünüzü kullanıp birbirinden farklı onlarca kombin yapabilirsiniz.

max-kombini2.jpg

Kombindeki Parçalar,

Elbise, Ayakkabı, Takılar, Çanta: H&M Türkiye

Günün Modası: Kürk

cubus-kurk-kombini2.jpg

Markalar,

Ayakkabı: Givenchy
Elbise: H&M Divided
Çanta: Matthew Williamson
Küpe: Bounkit
Kürk: Cubus
Çorap: Wolford

Günün Modası: Hürrem

Aşk-ı Memnu'dan sonra tutkuyla izlediğim tek bir dizi var: Muhteşem Yüzyıl! Çarşamba akşamlarına asla plan yapmıyorum, ne işim varsa bir kenara bırakıyorum ve klasik Türk annesi haline bürünüp yorumlarda bulunarak diziyi izliyorum.

Bugün, kombin hazırlarken aklımda hep Hürrem Sultan’ın giydiği zümrüt yeşili elbiseler vardı. Birebir aynısı olmasa bile onları andıran bir elbise buldum, yeşil satenden üretilmiş… Elbise çok gösterişli ve şık olunca diğer parçaları bulmak zor olmadı: dore renkli ayakkabı ve çanta, yeşil ve mor taşlı büyük küpe ve kombin hazır!

elbise-gosterisli-olunca1.jpg

Elbise: Giulietta
Ayakkabı: Jimmy Choo
Çanta: Anya Hindmarch
Küpe: Ileana Makri

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri