Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Günün Modası , Birbirine Uygun Kombinler , Marka Kombinleri
Günün Modası: Eylül
Sonbaharın ilk pazartesisinden herkese merhaba! Doğa, renk değiştiriyor; moda ise peşinden gidiyor. Yeni sezonda, ilgi çekici tonlarda kıyafetler bizi bekliyor.
Heyecan verici sonbahar modasında narçiçeği, gök mavisi gibi hem birbirine uyumlu hem de enerji veren renkler var. Ofiste, günlük hayatta ya da özel davetlerde, kombindeki gibi bir stil tercih edebilirsiniz. Tabii Christian Louboutin topuklu ayakkabılar kadar yükseğe çıkmanıza gerek yok! : )
Günün Modası: Eğlence
Hafta sonunu, Cuma akşamdan başlatmak için iş çıkışında arkadaşlarınızla eğlenceye gitmeyi düşünüyorsanız; Günün Modası tam size göre!
Gece boyunca dans etmenizi sağlayacak kadar rahat; 2012 sonbahar modasını yansıtacak kadar trendi loafer ayakkabıları; ışıltılı dar kesim pantolon, tüvit ceket, omuza asılan çanta ve siyah bluzla kombinledim. Yeşil yüzükse, kombine son dokunuş oldu.
Günün Modası: Dantel
Romantik görünümün simgesi dantel elbiseyi; sezonun en popüler rengi mint yeşili tonunda seçtim. Bel kısmında "bana bir kemer lazım!" mesajı vardı ve fiyonk detaylı kemeri kombine dâhil ettim. Aksesuarlarda pastel tonlar devam ederken çanta ve ayakkabıyı vurgulamak için siyah tercih edin.
Günün Modası: Deri Elbise
Günün Modası için son yayınladığım kombin, küçük hanımefendi stiline uygundu. Bugünse tarzımızı tamamen değiştirip çekici kadın stiline odaklanıyoruz.
2013 kış modasının en göze çarpan trendlerinden biri olan deri elbise; özel davetler, gece gezmeleri ve eşinize hoş sürprizler yapmak istediğiniz anlarda giyilebilir. Kırmızı bot, hem rengi modeliyle çekici görünüyor. Arkası dantelli sütyen ise hem içeriden hem dışarıdan kendinizi seksi hissetmenizi sağlayacak.
Kombindeki Markalar,
Sütyen: H&M Türkiye Kolye: Forever 21 Ayakkabı: Giuseppe Zanotti Elbise: Jitrois Çanta: Yves Saint Laurent
Günün Modası: Kaban
Yazdan kalma günler yaşarken, markalar kış modası için hazırladıkları koleksiyonlarını görücüye çıkarmaya başladılar. Tabii Günün Modası da geri kalmadı; kış günlerine uygun bir kombinle karşınızda!
Her kadının dolabının bulunması gereken kalem etekler; bluz, gömlek ve ceketlerle birlikte kullanıp ofiste giymek için idealdir Kış mevsiminde koyulaşan renk modasından yeşil ve moru birlikte kullanabilir, her renkle uyum sağlayan griyi, her kombine dâhil edebilirsiniz.
Kombindeki Markalar,
Gömlek, Etek: L'WREN SCOTT Ayakkabı: GIUSEPPE ZANOTTI Çanta: GIVENCHY Küpe: R.J.GRAZIANO Kaban: H&M