Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hafta, Günün Modası'nda çok istikrarlı ilerliyorum; Çarşamba gününe geldik ve hiç sektirmeden kombin paylaşabiliyorum. Kendi kendime nazar değdirmeyeyim, maşallah diyerek lacivert tulumun ana parça olduğu kombine geçiyorum.
Plazada çalışıyorsanız, sergiler, lansmanlar gibi özel davetlere katılıyorsanız; kış mevsiminde tek parça şıklık için koyu renkli tulumlar tercih edebilirsiniz. Kombinin yıldızı bana göre Burak Uyan markalı botlardır, Sevgili Burak Uyan; muhteşem tasarımlarıyla Net-a-porter gibi lüks markaların yer aldığı platformlardan dünyanın her yerindeki kadınlara ulaşabiliyor.
Kalem etekleri severim ama en muzur yerinde fermuar olan etekleri daha çok severim! Cezbedici, merak uyandırıcı ve etkileyici...
Vücut hatlarını ortaya çıkaran bir etek, üzerinde şifonun hafifliğini yansıtan bir gömlek, yüksek topuklu botlar, kürk detaylı bir kaban, kahverengi bir çanta ve her ten rengine yakışan küpeler… Bu kombine sımsıkı toplanmış bir atkuyruğu ve gözlerin ön planda olduğu bir makyaj eşlik etmeli!
Etek: Belstaff Ayakkabı: Sergio Rossi Gömlek: Vanesso Bruno Çanta: Marc by Marc Jacobs Küpe: Hoss Intropia Kaban: Blumarine
Ne saçma bir takıntıdır moda
Siyah ayakkabının içine beyaz çorap giyemeyeceksem bunun için moda cahili olarak görecekseniz beni görün xD
Bana göre moda kendine yakışanı giymektir, başkalarının yakıştırdıklarını değil