---> Günlük, Haftalık, Yıllık
Allah Sabrımı deniyor bro ..
öyle zamanlar geliyorki kalkıp isyan edesim geliyor ! [ Haşa ]
Dersler güzel, Prof. Hocalarla güzel vakit geçiriyoruz gerek derste gerekse ders dışı .. Ortam falloş bro .. Karı kıza akıpta adamlığını unutan elemanlar çok .. Msnde bana kanka diyenler var 1 ayda .. 2 ters konusunca abı dıyenler cıkıyor burda .. Ah bro daha neler var neLer ..
Sitemi kapattım .. Kapattılar . Kapattırdılar !
Herşeyin içine etmeye devam ediyorlar .. Sabrımı cok zorluyorlar bro hemde cok .. Sabır diyoruz " YA SABIR !! " . Yeni bir projemiz var bir hocamızla . Tutarsa çoğu insanın dershanelere para bayılmasına gerek kalmayacak.. Güzel Olacak Güzel .. 4 Gündür onun tasarımındayım .. Aynı zamanda özel izinle Bilgisayar Programcılıgında 2-3 dersede gırıyorum daha da gelısıyorum .. Su SIralar kıtap okuyorum.. Cok guzel seyler ogrenıyorum .. Ögrenmeyede devam .. Liseli kardeşlerimize yardım etmeye de devam ..
AŞK
Adına Sokrates ..!
Aşk maşk yok olum zaman yok zaman .. html dersleri vermeye devam biz ders verdikce cogunun agzı acık kalmaya devam her zamanki gibi.. Bilgi güvenliği dersi eklenecek artık ders dediysem iletişim dersinde son 40 dakıka gundemden konuları ıncelıyecez Doç. Dr. Ram. A. ile : ) Devam Devam .. Güzel oldu ünv. Ama ortamı guzel degıl be . Unv ortamı harbıden cok farklı ama ıcıne edenler cok .. Neyse hadı ben kacar uyumadım tum gece oyle bı bakıyım dedım ..
Her gecen gun dostlarımın azaldıgı forumda hala deger verdıklerım var ve onlarda bılıyor kendılerını ..
Onları Muck .
Adios Moruk .