Günlük, Haftalık, Yıllık

---> Merhaba günLük faLan fiLan ..

Ayrıca ne o Hilalle buluştum felan havaları.xD
Bende Alicanla buluştum.hahaha
Bizimki pek buluşma gibi olmadı ama olsun karşılıklı nargile içmiş kadar olduk.xD

hahaha

Ne havası be xD onu ekledim işte yaptıklarıma anaa xD

Hava atacak olsam bulustugum uyelerı yazardım xD

Agzın acık kalır bosver en ıyısı xD

---> Merhaba günLük faLan fiLan ..

Veda Sinyalleri ..

2-3 Yazarın Sitesine El Koyacam Günlük ..

Gerekirse yine elimden alacaklar bilgisayarımı ama bunuda yapacam ..

Az Kaldı Günlük Az Kaldı ..

Son düzenleme:
---> Günlük, Haftalık, Yıllık

Hayat Çok Adi Günlük ..

Gereğinde fazla mızıkcılık yapıyor ..

Az kaldı onuda atacam önümden ..

Hemde çok az ..

" Çocuk parkı olur umutlarım ama ben o kumlara Minik yüreğimi Gömdüm ! "

Sitemli günler geçirmeye devam ediyorum Günlük ...
Her geçen gün azap gibi geliyor adeta bana . Derdim var içimde ama ne kimseye anlatabiliyorum nede kimselerle birşeyler paylaşabiliyorum . İyice dağıldım şu sıralar .. Yoruldum artık . Herşeyden, Herkezden. Sahte insanlardan, Sahte dostlardan, Menfaatcilerden, İşi düşünce selam verenlerden, Şu işi bedavaya getirebilsem diye beni etkilemeye çalışanlardan .. Çok çeşit sayabilirim sana günlük .. Bugün ne mi yaptım ? Yeni Programım Eb Netstat v serisini yazmaya başladım . Kodlarla aram daha iyi insanlara nazaran. Kendimi onların içinde buluyorum çoğu gece . Bugün gördüğüm Rüya şaşırttı beni günlük . Bjk - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'de Stoper'mişm. İnönüde oynanan maçta taraftarlarla aramızda kavga çıkıyor ve onların yüzünü hiç görmediğim oyuncularını sakatlıyordum. Hakem bana gelip çok değiştin sen diyordu. Ne gibi dediğimdede bak dedi karşıyı gösterdi baktığımda bi mezar gördüm ama akvaryum içinde bir mezar arkamı döndüğümde ne oyuncular vardı nede hakem .. Bu kaçıncı rüya bu kaçıncı hüsran .. Ne yaptımda millete değişmiş olarak görünüyorum bilmiyorum. Çoğu zaten laf olsun diye söylüyor onları görebiliyorum. Ama Artık Eski Neşem yok be günlük . 190 Civarı Telefon numarası vardı geçenlerde 73'e kadar indirdim. Hayatımdan çıkartmak istiyorum çoğunu . Çoğu ile hala mesajlaştıgıma göre yanımda demektir . Ama neden yapıyorum bilmiyorum. O Olaydan sonra değişime uğradım adeta . O Olayı tabi sende bilmiyorsun boşver Günlük . Çıkarım bu bunalımdan İnş Yakında .. Pazar günü ayrılıyoruz seninle : ) Sonrası yeni hayatlar, yeni umutlar, Yeni Rüyalar : ) Belkide Ankara'ya tekrar dönüyorum diye bu burukluk ? Kayseri'ye taşınmadan önce bıraktığım Şehir'e geri dönüyorum . Eski kişiler yok belki hayatımda ama yapmak zorundayım . Okulumun yeride güzel Düşünmüşler Öğrenciyi ama o bile yetmedi gördüğümde benım ıcın . Garip kabusları düşünüyorum Her geçen gün . Ruh halimde Günahların ve Sevapların Arasındayım. Bakalım Ne Olacak . Azimle bekliyoru'M . Kendine iyi bak ..

Emre Wr ..

Ulan Bu Ne Bıkkınlık
Gidiyosun Olum Kurtuluyosun Kodumun Şehrinden İşte

At Anasını Satıyım At
Kahkahada At Göbekte At
Kayseriden Kurtuldun

Acıyan Allah Bize Acısın xD

evet hacı ben hunattayım buyur gel kac dakıkaya nereye gelırsın soylede ona gore cıkıyım burdna

Geç geldım bro yıldırım beyazıta gectım ordan dırek :D malum dayımla vedalasma falan sımdı yatıs ..

guzel gundu sagol geldıgın ıcın kardeşim : )

Ne Demek Her Zaman xD

Sende Saol Harbiden İyice Sıkılmıstım Evde İyi Oldu

Günlük, Haftalık, Yıllık ~ Kısa Bir Mola

49554968.jpg

Zor geliyor Artık Okul Bitsede Kurtulsam dediğim Şehirden Kurtulmak ..

Sanki hiç yaşamamışım gibi ..
Halbuki ne zorluklarla okumaya çalıştım. O Kadar Olumsuzluklara, Adiliklere,Paragözlere Rağmen Zor geliyor burdan ayrılmak

..
Ne kadar zorluk çekmiştim burda . Okul desen Manifesto . Arkadaş bile edinmemiştim adam akıllı : ) 4 senedir Bayramla

devam ediyorduk Şimdi oda yok : ) Herkes Ayrı Alemlerde .. Çektir et dedim artık kim ne yaparsa yapsın : ) Daha demin

Resimlere bakıyordumda yüzlerce poz .. Her bi mekanın ayrı bi yeri var bende .. " Şurası Bayramların Evi . Hani Nuraylarla

kahve içmiştik. İşte o market Nurayın Annesine yardım ettiğimiz yerin arkası . Aa 1 Sene boyunca ekmeğini yediğim Şirket .. 3

Senedir Spor yaptığım yer . Aa bak burdada Yüzme havuzu var . Boğuluyordum ilk geldiğimde vay anasını .. Burası Annemle

Dolaştığımız yer .. Burası .. İşte burası anlatılmaz : ) " ve daha yüzlerce anı : ) 4 Sene boyunca Kimisi Sefasını Sürerken Biz

Cefasını çektik . Her ne kadar insanlardan ayrı kalmaya çalışsamda Harbi " Delikanlı Gardaşım " Diyebileceğim Kişilerde vardı .

Bi tarafımı kurtaranlar .. Her Defasında beni savunanlar .. Maddi manevi yanımda olmak isteyenler .. 1 Senedirde Ali ile görüşür

olduk Oda ayrı Birisi benim için : ) Delikanlı Hemşerim Benim . Oda ayrılmak istiyor burdan aslında .. Umarım başarır ve ayrılır .

Ama bana zor gelecek . Anne Baba'dan Ayrılık .. Sabah uyandıran
, Kahvaltı hazırlayan olmayacak belkide .. Lanet Bilgisayar

yüzünden Kavga edeceğim belkide kalbini kıracagım Annem ve Babam olmayacak artık yanımda .. Elbet kısa bir zaman dilimi

ama ilk defa ayrılıyorum onlardan .. Zor gelecek kardeşimi burda o kadar çakala bırakmak .. Aklım burda olacak belkide .. En

çok Günaha girdiğim Şehir belkide . Ama Çoğu Şeyide öğretti bana . Güzeldi 4 Sene : ) Şimdi okuduk Adam Olduk . Dahada

yükselmeye gidiyoruz bakalım. Anamın
, Babamın O Kadar Emeğini Boşa Çıkarmamaya Gidiyoruz . Belkide hayatımdaki En

Önemli Döneme girmek için gidiyorum .. Ama Bu Sefer Emin Adımlarla Gidiyorum. Başaracam Ben bunu. Yapılan 5 kuruşun

bile karşılığını beklemeyen Ailemin Emeğini Boşa Çıkarmıyacam. Tüm Sene Hem Kpss hem Vize - Final hemde Askeri Okul için

çalışacam . O Yüzden neti bırakıyorum ya zaten : ) Engel olmasın hiçbirşey artık diye . Bu zamana kadar biz yaptık

yapacağımızı taktir edene eyv dedik oturdugu yerden google aracılıgı ıle laf bulup ıftıra atanlarada La Havle Çektik . Onlar

devam ede dursun biz kendimizi bilerek Yürümeye devam : ) Bildiğim o kadar şeyi içime atarak gidiyorum belkide ama Olsun.

Benim içim Rahat. İftira atıp kendi korkularına bazı şeyleri saklayanlara rağmen Yolumuzda yürümeye devam . Kız Arkadaşları

ve Manita kaybetme korkusuna Sesini çıkaramayanlara inat devam : ) Haydi Günlük Görüşmek Üzere .. Baya bi yazmam ama

hergün sana başka bi yerde yazmaya devam edecem : ) Ha bu arada bu gece 2.30'da biniyorum : ) Sabah Ver Elini Ankara ..

Bakalım Nasıl bi ayrılık olacak .. Anam
, Babam, Biladerim ve Dayımlar .. Onlarda olacak bakalım neler olacak : ) Allah

Kavuştursun bro dediğini duyar gibiyim : ) Eyv. Brom Eyv ..

Wt

Ve Yeni Hayat ..

Süperim Günlük Keyfim yerinde ..

Oldugum mahalle güzel evim güzel hersey guzel gıdıyor umarım daha da ıyı olur okula yarın baslıyorum : ) bakalım ne olacak okulda kaşar çokmuş .. Silkelemek vakti diye dusunerekten ugrasmıyacagımı temenni ediyor gözlerinden öpüyorum .. evim cok guzel bu arada 3. kat 2 balkonlu kitap okumayada basladım tekrarda " KAPIALTI " Adlı Oguzhan Cengiz'i anlatan bı kıtap Ülkücüleri anlatıyor gecmısı anlatıyor super : )

hadı eyv

Güzel ve gerilimli günler ..

Ne oluyor dedim kendi kendime nerelere giriyosun olum sen ..

Hayata akıp gitmişim dönüp baktığımda ..

VAY A.. Diyorum ıcımden bumuydum ben ?

Birkaç kız mı benı bu kadar değiştirdi ..

Geçmişimi bı kenara bırakıp yenı bır hayata sarıldım SINIF arkadaslarım zibidi takımı ama 3 kişi varki okulda cok ozel karakterler . Birisi Kubilay abim. Birisi Samet Başkanım Diğeri ise Eren Abim . Kız çok günlük .. Keşke olmasaydı .. Kantinde erkekler düşman gibi bakıyor bana .. Güldürmek yasak bro yasak .. biz yaparsak ayıp .. Nede olsa Emre benım adım ..

Ceren var sınıfta .. Gözüme kestirdiğim kızlardan .. SAKİN Birisi okula pek gelmiyor gerçi ama sınıfta tek benimle konusuyor .. Dünyalar güzeli birisi .. Arada bakışıyoruz farkına vardıgında ıse onunu donuyor .. Utanıyor olsa gerek : ) Geçmişimdeki Kız Sürüsünden eser yok şimdi ..

Kimisi daha ardımdan konusa dursun devam etsin konusmaya .. bu zamana kadar oyle olmadı mı zaten hacı ?

Neyse içimde oyle bı ozlem varki btiriyor benı .. Anam.. Çok özlüyorum be günlük ..

Olacak olacak ..

Az kaldı değil mi ?

Haydi kendine iyi bak : )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri