---> Günlük, Haftalık, Yıllık
" Çocuk parkı olur umutlarım ama ben o kumlara Minik yüreğimi Gömdüm ! "
Sitemli günler geçirmeye devam ediyorum Günlük ...
Her geçen gün azap gibi geliyor adeta bana . Derdim var içimde ama ne kimseye anlatabiliyorum nede kimselerle birşeyler paylaşabiliyorum . İyice dağıldım şu sıralar .. Yoruldum artık . Herşeyden, Herkezden. Sahte insanlardan, Sahte dostlardan, Menfaatcilerden, İşi düşünce selam verenlerden, Şu işi bedavaya getirebilsem diye beni etkilemeye çalışanlardan .. Çok çeşit sayabilirim sana günlük .. Bugün ne mi yaptım ? Yeni Programım Eb Netstat v serisini yazmaya başladım . Kodlarla aram daha iyi insanlara nazaran. Kendimi onların içinde buluyorum çoğu gece . Bugün gördüğüm Rüya şaşırttı beni günlük . Bjk - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe'de Stoper'mişm. İnönüde oynanan maçta taraftarlarla aramızda kavga çıkıyor ve onların yüzünü hiç görmediğim oyuncularını sakatlıyordum. Hakem bana gelip çok değiştin sen diyordu. Ne gibi dediğimdede bak dedi karşıyı gösterdi baktığımda bi mezar gördüm ama akvaryum içinde bir mezar arkamı döndüğümde ne oyuncular vardı nede hakem .. Bu kaçıncı rüya bu kaçıncı hüsran .. Ne yaptımda millete değişmiş olarak görünüyorum bilmiyorum. Çoğu zaten laf olsun diye söylüyor onları görebiliyorum. Ama Artık Eski Neşem yok be günlük . 190 Civarı Telefon numarası vardı geçenlerde 73'e kadar indirdim. Hayatımdan çıkartmak istiyorum çoğunu . Çoğu ile hala mesajlaştıgıma göre yanımda demektir . Ama neden yapıyorum bilmiyorum. O Olaydan sonra değişime uğradım adeta . O Olayı tabi sende bilmiyorsun boşver Günlük . Çıkarım bu bunalımdan İnş Yakında .. Pazar günü ayrılıyoruz seninle : ) Sonrası yeni hayatlar, yeni umutlar, Yeni Rüyalar : ) Belkide Ankara'ya tekrar dönüyorum diye bu burukluk ? Kayseri'ye taşınmadan önce bıraktığım Şehir'e geri dönüyorum . Eski kişiler yok belki hayatımda ama yapmak zorundayım . Okulumun yeride güzel Düşünmüşler Öğrenciyi ama o bile yetmedi gördüğümde benım ıcın . Garip kabusları düşünüyorum Her geçen gün . Ruh halimde Günahların ve Sevapların Arasındayım. Bakalım Ne Olacak . Azimle bekliyoru'M . Kendine iyi bak ..
Emre Wr ..