Günlük, Haftalık, Yıllık

---> Merhaba günLük faLan fiLan ..

Merhaba Evlat ~

Dün Sabah 4 Gibi Yattım Sabahın 9'nda
hortladım :H derdim nedir biLmem :H Sabah yuzumu yıkadım Sonra babamLa gayfaLtı Zevkınden Sonra Foruma Girdim :R Sonrada Her Zamanki Gibi Kodlarımla kaynaştım . Html Benı Sevıyorda Php'den anlamıyorum ya :'( Benı Sevmıyor Alçak! Habıre hata veriyor uyuZ Yaratık :M WordpresS Ogrenmeye basLadım Kankaa xD Aşıyorum yavaştan kendimi :R Kişisel Sitemin Gidişatta iyi Çok Şükür . 2-3 DangaLak Kasmaya ÇaLışSada Devam Devam Devam :R Şimdi İse kendimi temaya verdim :R Öğrenecem kafaya koydum !

Eee Ne Demişler Azimle Şey Yapan Betonu deLermiş :11:

Ama yardım istediğim 20 kişiden 15i susuyor bildiği halde bilmiyorum diyor ya suratının ortasına çakasım geliyor :M İşleri düşecek eLbet Çok BiLmişLer hıhh2 Seni Seviyorum Bu Arada GünLükcüğüm .. GeçenLerde Netten Düşürdüm Seni Yazarken Elektrik Gitti :H IsLanmadın Umarım :R YazıLarım faLan akmamış gerçi :R

Neyse Canım ben Kod Kasmaya devam :R

En Büyük Dostumsun unutma : )

Hadi Kendine iyi bak Dostum ~

Mucks

Oha Demet Oha ..

Ne zamandır gündemi doldurmaya çalışan ikili meğersem ayrılmış . Yoksa tekrar birleştide haberim mi yok ? Bugün Çarşıdan eve giderken üşendim yürümeye oruç oruç çekilmez diye süzdüm nereye otursam nereye otursam diye 2 kızın önüne oturayım dedim . Dünya ahret bacım değil tabi ki ikiside
xD

Neyse oturduktan sonra bunların bir konuyu konuştuklarını duydum biri ötekine Demet ve Önder in ilişkisi Caner ile Tülin gibi oldu dedi Dedim içimden ulan kız milleti başka ne konuşacak Referandum konuşacak halleri yoktu ya .. İlerleyen DURAKLARDA konu bir anda neden ayrıldıklarına geldi ve kız bilmem niye ayrıldılarsa dedi ve kafama dank etti ulan yine mi ayrıldılar diye . Ayrılalı ne zaman olmuş meğer magazin manyağı kuzenimden öğrendim. Ne yapalım her zaman takip edemiyoruz onları. Bayadır görünmemelerinden anlamam lazımdı aslında. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirenleri anlarımda medyaya biz evleniyoruz , biz ayrılıyoruz, biz çıkıyoruz, biz evli mutlu çocukluyuz gibi reklamlara rağmen sonlanması tuhafıma gitti . Gerçi hiç şaşırmadım sonuçta bir medya aşkıydı reklamlara kadar sürebilirdi ve reklamlarda bitti sanırım =) Caner Tülin , Ahu Meriç bu ikili derken magazin dünyası artık işini buldu . Bir iş adamı bulup Show Tv’ye başvurduklarında zaten Show Tv onlara hemen bir program hazırlıyor . Önderle demet ,, Ata ile sinem vs vs ..
Bende ne kadar meraklıyım bu konulara değil mi hepsinide biliyorum . Eee artık 2x2=4 değil Önderle Demetin kaç gün aralıklarla ayrıldıklarını bilemeyince toplumda dışlanıyorsunuz ..
“ Banane La Demetten ! manitama bakar öpücüğümü aldım mı işim biter “ diyen abazatoslara demiyorum tabikide .. Hey gidi Türkiyem heyy .. Ben Başka yerlerden okumam için burs ararken millet Karı kız derdinde Demetin verdiği frikiklerle i söylediği saçma şarkılarla meşgul ola dursun .
Show Tv sağolsun iyice içine girdik bu programların. Kanalın İç Yapımları dışarıdaki yapımları çok etkiliyor olsa gerek . .
Neyse dostlar hayat devam ediyor ..
Otobüsteki kızlara ne oldu diye soranlar olacaktır mutlaka sormadan yazıyım ..

Mahallede oturan kızlar olduğu için bişey diyemedik tabî ki .
“ Mahallede oturmasa ? “
Oturmasa nolcak olum bana kız değil burs lazım burs

Bi dahaki sefer görüşmek üzere

Son düzenleme:

Ne demişlerse kayıt altına almışsın bravoxD
ama takılma böyle şeylere emre bursları düşün bursları:D

Merhaba Günlükkkkkk

Nbr Tosbiğimmm ..

Beni sorarsan iyiyim süperim süper otesiyim bu hevesle seni bile ekrandan öperim...

Bugün ne yaptın La dediğini duyar gibiyim .
xD

Bugün Gittim Bilet Aldım . Ankara bileti olum
xD Ankaraya geri dönüyorum sonunda ve ilk adımını atıyorum yarın inş. xD

Hayat .. Yeni bir hayat başlıyor benım ıcın .. Kavgasız
, Gürültüsüz, Saçma İnsanlardan Saçma Kişilerden Arınmış bir hayat ! xD O Derece yani :HxD Yok merak etme Girecem forumada xD Ama o 4 senelik hasret sonunda sona eriyor ve evlat . Vay be diyorum dönüp baktığımda kimler geride kaldı 4 senede .. Sanki bi anda geldi geçti [ tabi orasını bana sor dıyorsun sen xD ] tabı sende haklı sana cok cektırdım bu konuda xD Bugün bilet bulmak bı sorundu . Üniversite harcını yatırmak ayrı bı sorun :H ilk merkezdekı bankaya gıttım orada fış aldıgımda 344 kişi vardı dıger bankaya gıttım orda 40 kısı vardı Hamdiyi gördüm normalde o merkezdekınde olacaktı ta ne zaman gormustum xD neyse tam sıra bana geldı ve sıstem bozuldu kahretsın dedım cıktım atm'den yatırıyım dıye ordada 1 kısı kaldı ve ordakı makbuz cıkaran yer bozulmus makbuz cıkartmadı . E o olmadanda olmuyordu :M Aksilik işte .. Allahtan Hamdi vardı oda diğer bankadakı 600 küsürlü fişi verdi benimki 140larda bıseydı yanı 700 olacak sonra sıfır olacak sonra bıde 140 kısı gececek vs vs xD Allah verede vakit gecmese dedık xD bı gıttık onumuzde 7 ksıı var xD iyi dedik en azından burdan olacak xD orayıda hallettık xD
Korktun demi bu halimden
Altınpark Mahallesine Geri Dönüyorum xD Evet o P*j Osmanın yanına xDxD Sabah otogardan gelıyım alıyım falan dedı oda ozlemıs sanrıım .. ee zamanında çinçin bebelerinden az dayak yemedik onunla xD Diğer yandan Musa ilede görüşecem :R Bi yerlere falan gıderız dedı xD Diğer yandan Tabi " O " nun mezarınada uğrayacam . 4 Sene oldu be günlük... 4 senedir aynı şeyler aynı Rüyalar . Belkide o istedi oraya tekrar gelmemi .. Hafta Sonlarında yanında olmamı .. Kim bilir .. Neyse Modumuzu değiştirmeden içeri kaçalım xD Malum İftar xD Kurt Gibi acıktım ve bugün çok susadım . Hadi Ben Kaçar Seni Çok Seviyorum Bebeam . Hadi Muck ..
2 Güncük yokum sonra 7/24 devam :R
Özledim fırlamayı sarılacam sarılacam o derece ozledım bebeyı

Napıosun Lan !

Ben iyiyim eve geri döndüm ,

Psikolojim daha bi b*ktan oldu ama neyse Ankara yaramadı bana sanırım .. Bazılarının o hallerini gördükten sonra vay anasını dedim ..

Altınparkta kızlar elinden gelse laf atacaktı bu kadar kaşar dolmuş ortalık .. Her çam altında nerdeyse sevgiliyiz diye dolanan yaratıklardan var .. Çok Gergin bi giriş oldu ama napıyım olum gorduklerımı soyluyorum ..

Tek iyi tarafı hiLaL'le görüştük Ankarada . Chakma Seitan ile .. Onun dısında bısey degısmedı aksıne cok sasırdım ortalık cok karışmış .. KOSTAK Emo olmuş, Mert koluna faça çekmiş, Osman hala aşk meşk olaylarında , Ezel İyice Kaşar olmuş elini belime kadar doluyor, Ecem Sessiz, Oguzhan Artis, Musa Süper zaten tek iyi tarafı gorduklerımde .

Noluyor olum insanlara ..

Abazalıktan kırılıyorlar .

Neyse .

Ne Halleri varsa görsünler ..

Manifesto !

Hmm pek nefret dolu bir günlük olmuş sanki.:pp
Ankara'yı pek sevmem zaten.Bana da yaramıyor..
Güzel günlerini yazmanı bekliyoruz.
Sevgiyle kal.:pp

Ankara'da yaşayan arkadaşlarımız olduğu için ben biliyorum felaket bir yer ama neresi iyiki her yer bozuluyo :)

Hmm pek nefret dolu bir günlük olmuş sanki.:pp
Ankara'yı pek sevmem zaten.Bana da yaramıyor..
Güzel günlerini yazmanı bekliyoruz.
Sevgiyle kal.:pp

inş inş xD

Yok severim ankaraya hatta taparım ama zamanla degısmıs cogu .

O Kostak dediğim ocak mocak takılırdı tesbıhle dolasırdı nonoş olmuş Kızlardan cok sallıyor şeyini arkasını arkasını ....

` βэγzα ';2645764' Alıntı:
Kayseri daha mı farklıydı ?

Evet . Burda en azından ahlak var az cok ..

Bebeler zaten abaza ona demıyorum sorun şu ; O Bahsettiğim kişiler değişecek kişiler değildi .. şaştım

inş inş xD

Yok severim ankaraya hatta taparım ama zamanla degısmıs cogu .

O Kostak dediğim ocak mocak takılırdı tesbıhle dolasırdı nonoş olmuş Kızlardan cok sallıyor şeyini arkasını arkasını ....

Memleketin olunca tabii.Ama her yer değişiyor emin ol. Sen değişme ama.:pp
Ya evet öyle :ppxD

Ayrıca ne o Hilalle buluştum felan havaları.xD
Bende Alicanla buluştum.hahaha
Bizimki pek buluşma gibi olmadı ama olsun karşılıklı nargile içmiş kadar olduk.xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri