Günlük, Haftalık, Yıllık

endLesS

Webmaster
Merhaba Günlüğüm ..

Pek iyi birgün oLmadı bugün gerçi ama maksat sana yazmak oLSun .. Artık tek konu üzerinden iLerLiyeLim bizde dedik

Sabah kaLktım yine bişey varmış gibi Spor'a gittim önce Sonra kayfaLtı faLan derken Saat oLdu 1o . Girdik Netimize tabi .. Baktık 2-3 Foruma faLan Sonra bırkac ısımız cıktı tabı .. maLum İsraiL meseLeSi .. Bugun bırsey farkettim . Bugün bana nerdeyse 50 kişi seLam verdi . Şaşdım tabi seLam vermeyen eLemanLar vs kompLe seLam verir oLdu . NedeN ? İsraiL Operasyonuymuş :) İsmimi yazarmısn kanka ayağına yattı çoğu .. Çoğu zaten seLam biLe vermedi düşündüm uLa bugün . Değer verdikLerim acaba bi o kadar değer veriyor mu bana ? Hayır ..

Burda Emir Çok GünLük KRaLını Sen Seç .. Her gün yeni birşeyler öğreniyoruz ya şu hayatta bugunde çaktım birşeyler :) Herşey boş .. Herşey .. Ne Dostluk var Adam akıLLı Nede ArkadaşLık .. İşi düşen çakar seLamı meLih Hop Burda .. *****Lık bende abi asLında :M Neden veriyorum bu kadar değer ? Neden veriyorum bu kadar zaafı ? Neden Gösteriyorum Açığımı ?

Düddürü dünya be meLih dedim kendi kendime .. Bakarım Keyfime artık takmam onu bunu kalıbına giyen o çakma donu ..

Yarın bakaLım neLer oLacak .. Bu Gece Yine tansiyon denemesi Yapacam bakaLım ne oLacak cıkacam 5 TepeLer'e ucuna gececem kayserı ayagımın aLtında .. Alacam Wiskimi Çekecem Sigaramı Bakıp Bakıp ÖfkeLenecem beLkide bu hayata ama KraLı Benim beLkide bu hayatın .. Belkide doğru benım bu hayatta dıyecem .. Sitem Edecem hayata yine .. Aşk Hayatıma .. Kariyerime .. Sessizliğimle Tanımıştı Millet Beni Başka yerlerde Sanırım öyLe oLma vakti Yine ..

Ben EmRe

01.06.2010

19.06

Odamda bir yerlerde uyumakla uyumamak arasında..

---> Merhaba günLük faLan fiLan ..

Bu Gece Yine tansiyon denemesi Yapacam bakaLım ne oLacak cıkacam 5 TepeLer'e ucuna gececem kayserı ayagımın aLtında .. Alacam Wiskimi Çekecem Sigaramı Bakıp Bakıp ÖfkeLenecem beLkide bu hayata ama KraLı Benim beLkide bu hayatın ..

Kent ormanı Tercıh ederım ağaa
Kayseri asıl orda ayaklar altındaa
cık kıranardına
o dedıklerını orda yap bak bakıyım ofke kalıyo mu

Kent ormanı Tercıh ederım ağaa
Kayseri asıl orda ayaklar altındaa
cık kıranardına
o dedıklerını orda yap bak bakıyım ofke kalıyo mu

Çıktım bı kac kere oraya arkadaslarla :)

Öfke değil be aLim kafa topLamak için ev yakın diye malum kıranardı uzak bize . Ha beraber yapalım bigün dersende eyvallah çıkalım Alim bigün ..

Çıktım bı kac kere oraya arkadaslarla :)

Öfke değil be aLim kafa topLamak için ev yakın diye malum kıranardı uzak bize . Ha beraber yapalım bigün dersende eyvallah çıkalım Alim bigün ..

kesin konusmayım ama olabılır
aslında benımde ıhtıyacım var bu aralar
kafa dınlemeye

kesin konusmayım ama olabılır
aslında benımde ıhtıyacım var bu aralar
kafa dınlemeye

dün güzeLdi aLi Hava biraz esmeseydi xD

iyi oLur ciğerim iyi oLur ..

Arada Lazım çıkıp Hava aLmak ..

asLında içki oLayıda yakışmıyor bize ama ne yapaLım artık yapmıcaz bi daha ..

evin yoLunu şaşırma ormana felanda girme sakın AYYAş xD

Yok kanka yok ..

O Kadar yere girdim çıktım birşey olmadı artık olsada umrumda değil zaten ( :

o4.o6.2o1o

Sabah kaLktım kahvaLtı faLan ve Doğru Servis'e koştum :H yetiştim mi ? Evet bro yetiştim ..

Sonra iş yerine gittim harıl harıl bır telaş var benı arıyor herkes :11: Sivas'a göreve gidecekmişim Levent abi iLe öLçüm var yani :M neyse izinleri vs ayarLadık geLdi araba onun öncesinde levent abı ve sofor anlastı tesısten alacakları paraya sonra rakı alacaklar benzınden tasarruf edecekler :11: ben, levent abı, teknisyen ve bir Şöför gidiyoruz . Gemereğe Gidiyoruz ve biraz çamurLuydu o öLçüm yaptığımız yer :M Araba çamur oLdu . öLçümümü yaptım ben kodlarımı gps'e girdim ve data işlemlerinden sonra işimi bitirdim mühendis levent abinin biraz daha işi vardı . Sonrasında Kızılırmağın yakınında bı yere gıttık öLçüme ve kontrole benım ısım yoktu :M Levent abı ve teknısyen ısını yaparken şöför arabayı yıkaması gerektiğini söyLedi :M gerek yok falan dedık adam hastasıymıs :11: neyse kızılırmaga dogru yaklastı benı gonderdıler yardım edeLım dıye :11: neyse yanaştı ırmağa doğru eğilimli bi yerdeydik baktım bu bıraz ıcerı sokuyor nehırden tarafa abı napıyorsun dedım az bısey suya sokuyum sonra yıkarım dedı ben tabi yusuF yusuF :11: ve araba sarsıLdı tasa carptı sanırım durduk . adam dedı sen kıpırdama ben yıkıyım sunu yok abı yardım edıyım falan dedım ama camdan bakıyorum araba gırdıgı ıcın buLanık . Neyse bu kapıyı actı ayagını sokacak guya akıllı yakın dıye bı soktu belıne kadar gırdı :11: zaten ufacık herıf :11: benı korku bastı tabı aha dedım battık :11: Allahtan taşa geLmiş teker yıkadı bu eLeman sonra akLıma geLdikçe guLdum tabı :11: Neyse arabanın benzn ıbresının ısıgı yanıyor yanı benzın abı doldurun benı dıyor :11: teknısyen dıyor şöfor bozuk abı o bısey olmaz dıyor :11: neyse yokuşa az kaLdı ve araba stop etti :11: aha kaLdık dedım ıcımden bıseyde demıyorum tabı :11: teknısyen dedı ne oldu benzın mı bıttı :D Şöför dıyor yok abı arıza sanrıım dıyor :11: uLan ne uyanık adam :11: rakı parası ıcın yoLda kaLdık hacı ıyı mı :11: Levent Abıde tık yok :11: Nese Usta cagırdılar yakından :11: usta dıyor arabada bısey yok abı :11: calıstırtmıyorda ustaya :11: adam dıyor benzın bıtık heralde :11: usta bakıyım dıyor yok dıyor sofor :11: uLanbı rakı ıcın ya :11: Sonra usta bı cubuk soktu depoya gram benzın yok :11: tabı levent abı kızar gıbı yaptı :11: cepten cıktı o para :11: guya yetecektı ıceceklerdı sonra :11: Allah iyi dermi oLum dedım ıcımden :11: neyse Sonra geLdik Bizim Şirkete :11: Okey oynayacakmısız LokaLde :11: adamlar calısıyor bız okey oynayacaz levent abı ben baryam ve suleyman amca :11: adam okey manyagı 3umuz bır oLduk bunu yenecez :11: baryamla ben ortagım suleyman emmi iLe Levent abı :11: Levent abı dıyor okey donuyorum abı boz elını :11: sırf bız acalım dıye :11: ama bızede taş gelmıyor hacı :11: adam donuyorum dıyor tık yok :11: suleyman amca açtı okey cektıde ıyı mı :11: çay parası bıze kito tabi :11: oy oyy ıcıme dert oLdu bee :11:

bugunde boyle gectı be hacı :11:

Hadı eyv :11:

turist_omer.JPG

melih üşenmedim saydım ' :11: ' bu ifadeden toplam 42 tane kullanmışsın xD

güzel ve eğlenceli günmüş teşkürler paylaştığın için :R

AçaLım bakaLım SayfaLarını Yeniden günLük :H

Bugün Sbah DayımLarda kaLdım Tek Başıma .. AmcamLar geLdi Ankaradan misafirdir dedik evde yeterLi yatak oLmadığı için tatiLde oLan dayımLara gittim tek başıma yattım iyide yaptım demeyi isterdim ama kanepede yattım ve beLimi ağrıttım :H Neyse Sabah kahvaLtı vs vs derken pc ye oturdum yine .. Bugün Çok değiŞik şeyLer oLdu :| Bizim Sci benden yardım istedi be dostum :| nedir bro derdin dedim manita dedi .. tamam dedim bu uçmuş annem geldi bro cıkmam lazım dedim :M ne güzelde sevinmiştim bişeyler yaparız beLkı dıye :11: Neyse .. Uzun zamandır Durdurduğum Aşk Hayatımı FaaLiyete geçirmekte fayda var diye düşündüm bro :H Kafam rahat oLacak dıye cıktık yoLa bakaLım Sen Sağ ben SeLamet :H Yüzmeye gittim bugün manyagın tekı geldı gel yüzme yarısına gırelım bayadır gelıyosun goruyorum senı dedı ben tabi mal mal suratına bakıyorum peki dedim .. Ters kuLaç atabiLiyomusun dedi her türlü yüzerim dedim ama adama tek soru sormadım :H AdamLa baştan başLadık yüzmeye adam bi daldı zaten balıklama mı atladı arkasında motor mu vardı bilemedim :M ve geçti beni dert etmedim ama herif yüzücüymüş :M Sırıtıyor bıde karşımda ben yüzücüyüm ddi peki aferin tatmin oLduysan görüşürüz dedim :11: BozuLdu tabi :H Neyse Sonrasında cıktım havuzdan kurulanma vs derken arabayı park ettiğim yerde birisi oturuyordu hemde tam arabanın üstünde kim bu dedim bi baktım dershanedeki Hayriye :| arabayı tanımış ve benıde bı kere görmüş tabi otobus gıbı hızmet verecegım aklıma gelmezdi :M önce çarşı sonra onu evine bıraktıktan sonra eve geLdim net'e girdim sonrası hala aynı bı tasarımdır delı edıyor 2-3 gündür . bide index yapacam üşeniyorum topLasan 20 dakikamı almaz html'den ama eriniyorum :M

Neyse Bro kendine iyi bak ben biraz atıştırıym ~

Son düzenleme:

aferin tatmin oLduysan görüşürüz dedim :11:

hahaha
Süper lafmış :H
:11:
Güzl gün O Hayriye'yide merak ettim baah şimdi :H
Tanıştır bi ara hacı :H xD

` βэγzα ';2443012' Alıntı:
aferin tatmin oLduysan görüşürüz dedim :11:

hahaha
Süper lafmış :H
:11:
Güzl gün O Hayriye'yide merak ettim baah şimdi :H
Tanıştır bi ara hacı :H xD

Evet var öyLe 3-4 Lafım :H

Hayriye ..

başLı başına bir oLay ..

Taş gibi ama demiri eritir Çenesi iLe sağa çekip in lan diyesi geliyor ınsanın :H

Evet var öyLe 3-4 Lafım :H

Hayriye ..

başLı başına bir oLay ..

Taş gibi ama demiri eritir Çenesi iLe sağa çekip in lan diyesi geliyor ınsanın :H

Taş-Gibi :| :11:
Vuhuuuuu .d
uLan miLiih xD
Ama çenesine rağmen tanışmak istiyorum o´´ başLı başına 1 oLay oLan kişiyLe :H

` βэγzα ';2443025' Alıntı:

Taş-Gibi :| :11:
Vuhuuuuu .d
uLan miLiih xD
Ama çenesine rağmen tanışmak istiyorum o´´ başLı başına 1 oLay oLan kişiyLe :H

Tamam tanıştırırım sorun değiL xD Arkamdan sonra beLa okumada xD gerçi iyi kızdır ama yanımda ayrı bi çen çen konuşası tutuyor kızın :H

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri