Gönlüm Düştü Aşk'a

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

HiÇ ESKiMiYen ESKi SeVGiLiYe

her güne seni düşünerek başlıyorum seni düşünerek bitiriyorum…
beni nasıl bir eziyetle başbaşa bıraktığını bir bilsen..
seni göremeyeceğimi bilerek uyanmak…
ne kadar çok lanet ettim seni tanıdığım güne
hani şu her ay kutladığımız o özel gün o özel sayı…
yanlış anlama sakın
lanet etmem sana değil
sadece bu kadar üzüleceğimi bilsem
o bir sürü güzel günü feda edip seni hiç tanımamış olmayı tercih ederdim…
senle ne kadar mutlu olduğumu
kokunu duyarak omzunda yattığım anki
hislerimi unutmam kaç yılımı alacak kim bilir…

söylesene sen nasıl becerdin?
bir kere olsun yardım et bana
beni nasıl bir günde unuttuğunu söyle…
sabahları ettim düşünerek ben…
kaç gecemi tükkettim uyandım uyandım
nerede hata yaptığımı düşündüm…
bir kez sormadın bile…
bu kadar kolay mı bir insanın hayatından çıkmak
evden marketten çıkar gibi eyvallah deyip gitmek…
''unutursun unutursun'' diyen sesin kulağımdan hiç gitmedi aylardır…
o dudaklardan mı döküldü bu kelimeler…

bütün inançlarımı bu güne kadar 'doğru' bildiğim
beni ben yapan değerlerimi sarstın…
ben de ben değilim artık…
öyle büyük bi acı ki bu şu an bir başkasıyla koyun koyuna uyuduğunu bilmek
artık sen bile deva olamazsın derdime…
kanadı kırık kuşlar bile gülerler şu halime…
umarım bir gün anlarsın…

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Aşkta yarın yoktur sevgili.

Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili. O ilkel bir acıdır yaban bir ağrıdır. Gelir
ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur. Sonra bir perde açılır ve yolculuk başlar. Bu yolculukta artık para tarifeler beklentiler randevular taksitler iş anneler ve korkular yoktur. Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili. İnsan bir başka ışığa teslim olur...
Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil içeri yüreklere derinlere doğru işlemeye başlar bilgeleşir. Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur. Yükü çok ağırdır kendiyle buluşmuştur. Hem dışındadır dünyanın hem de ortasında.
Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleri de onunladır yitirdikleri de... Newyork'ta bir sokakta o kartondan kulübesinde yaşayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır ona emanettir sanki ama o çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de...
Aşkın kültürlü olmakla bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili kanımıza karışan ilkel acı o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı hakikatlere daha yakınızdır inan...
Kim demişti hatırlamıyorum aşk varlığın değil yokluğun acısıdır diye. Belki de bu yüzden ilk gençliğimde o yoğun aşık olduğum yıllarda gözüme uyku girmez dudağımda bir ıslıkla bütün gece şehri o karanlık o hüzünlü sokakları dolaşır insanları uykularından uyandırmak isterdim. Uyanıp içimde derin bir sızıyla uyanan o derin sancının acısına ortak olsunlar diye...
Aşk çok eski bir şeydir sevgili. Onun içinden o çileli çocukluğumuz geçer. Sevdiğimiz insanların çocuklukları da... Oradan üvey anneler eksik babalar parasız yatılılar geçer. Ve sonra aşk bütün bunları alır daha da eskilere gider hep o ilkel acıya o yaban ağrıya...
İnsan bazen nedensiz yere umutsuzluğa kapılır. Kimselere veremez sevgisini kimselere kendini anlatamaz evlere kapanır... Bazen denizler kıyılar çeker insanı. İnsan bu kapılmayı anlayamaz oysa çok eski bir yerde yaşanmasından korkulup vazgeçilmez aşkların sızısıdır bu. Bu sızı bu yenilgi mevsimlerle yıllarla devredilir başka insanlara... Bir insanın yaptığı bir hatanın tüm insanlara yayılması gibi...
İşte şimdi biz de sevgili ya olmadık zamanlarda umutsuzluğa kapılıp soluğu evlerde alacağız ya da denizler kıyılar çekecek bizi. Nasıl biz başkalarının korkaklığını taşıyorsak başkaları da bizim korkaklığımızı taşıyacak yenilgimizi umutsuzluğumuzu...
Birazdan sabah olacak...
Para tarifeler beklentiler randevular taksitler iş anneler ve korkular başlayacak... Bunlar varsa ve bizim için geçerliyse aşk yoktur ve hiç olmamıştır sevgili. Birbirimizi kandırmayalım...
Hadi güne hazırlan. Yaşadıklarımızı unutmaya çalış. Aşk bize güvenip verdiği büyüsünü sırlarını cesaretini bilgeliğini ve o ilkel o yaban ağrısını geri alacak. Bunlar olurken içimiz bir an çok üşüyecek sonra geçecek...
Hadi oyalanma birazdan yarın olacak...
Aşkta yarın yoktur sevgili.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

ilk ve son sevgiliye

Yüreğinde saklı kalan anılarlahayatın taşlı tokaçlı yollarında devam etmek zor gelir insana ...
Yaşananlar anı defterinde yerlerini alır sessizce bekler sayfalar açılacağı günleri bu günden …
Verilen sözler unutulur belki belki de unutulmuş zannedilir kıyılarda köşelerde…
Dinlediğiniz bir müzik alır götürür ta eskilere …neler geçer o anda aklınızdan siz de şaşarsınız kendinize.Hani unutmuştunuz hani gömmüştünüz bir daha gün yüzüne çıkmayacaktı? Kandırmayın kendinizi unutulmaz unutamazsınız yaşananları…
Bütün anlar yürek kilimine ilmik ilmik işlenmiştirsökseniz de ilmikleri elinize dökülür geriye kalan iplikleri…
Dokumak istersiniz yeniden sevda kilimini lakin bulamazsınız aynı desenleri…
Köprü altından akıp geçen zaman suyu insaflı davranmaz alıp götürür sonsuzluk denizine
gençliğinizi boğar en derinlerde…
Buruşmuş hayatı ütüleyemezsiniz şimdilerdederin bir ah çeker yüreğinizdillerden dökülür sözcükler keşke keşke…
Son sözler son bakışlar miras kalır ...
İlk ve son sevgiliye…

alıntıdır

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

seni seviyorsam eğer
yüzündeki güzelliği aya benzettiğimden
seni seviyorum demek istedim...

seni seviyorsam eğer
rüzgarda dalgalanan saçlarından dolayı

seni seviyorsam eğer
gökkuşağı gibi rengarenk olduğundan

seni seviyorsam eğer
gökyüzü gibi gizemli olduğundan

seni seviyorsam eğer
ormanın sessizliğini bozan bir bülbülün sesine
sesini benzettiğimden

seni seviyorsam eğer
çiçek bahçeleri gibi koktuğundan

seni sevmiyorsam eğer
ben o zaman zindana atılmış bir kafeste
ihanetinin mahkumu olarak
acılar çekerken
seni sevmiyorum demek istedim...

alıntıdır

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Seviyorum Seni

Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum.
Ulaşılmaz oldun hep; dokunmak hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni
Payıma düşen her şeyi erteledim.
Ama erteleyemediğim bir şey vardı sana benziyordu.
Su olsan dokunduğumda bozulurdun bozulmayan bir şey din...

Gidilecek bir yer olsa sonu olurdu sonu olmayan bir şey din...
Uykuda görülecek bir rüya olsa uyanırdım beni rüyamdan uyandırmayacak bir şeydin...
Simsiyah saçların olsun istiyorum ama bahtın değil...
O gün seni gözlerinden Anafatmadan üç ırmağın birleştiği yerinden öpeyim desem aklına ırmaklar gelir.
Düşün ki yılan dağından aşağı iniyoruz ve dünyada sadece iki kişilik türkü kalmış onu söylüyoruz.
Öyle bir şeysin sen...
Seni düşündükçe yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur.
Yalanım yok...

Bu günden yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın tıpkı yatağı değişmeyen bir ırmak gibi...
Yaşadıklarımız azdı zamana sığmadık yaşamak isterken her şeyi.
Bu gün şarkı sözleri söylüyorsam o gün şarkı sözleri değil şarkı sözleri gibi seni yaşamak isterim.
Halkıma benziyordun bir yanın göç bir yanın toprak kokuyordu hep.
Gezmediğim yerin kalmadı bazen yasaklandın bana bazen suç gibi boynumda taşıdım seni.

Yedi telli sazımla bile tam anlatamadım.
Sen bir uçurum gülüydün ellerimi her uzattığımda bin kırıkla geri döndüm.
Yasaların bile tanımlayamadığı bir şeydin sen.
Haritalara sığmazdın her ülkede bir başka gülüyordun uzundun inceydin dokunduğumda nereli olduğumu seninle hatırlardım.
Bana hep kendimi hatırlatan bir şeysin sen...
Uzaksın yakınsın özlenensin ama bugün değil yarın gibi bir şeysin sen...

Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda.
Kabul ediyorum. Dünyaya bu kalsın ama sen bilme...
Dünyada kaç iklim kaç zulüm kaç ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin.
Bilme!..

Bugün her ölümle biraz ölürken seni düşündükçe hayata dönüyorum yeniden.
Gecenin en karanlık yerindeyim bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık bile olsan yine de istiyorum seni.
Sadece benim seni anladığım kimsenin unutmamak için defterine not düşmediği ama hayatımda hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni.

Dağları delmiyorum inmek istiyorum oralardan.
Hepiniz gibi aynada saçlarımı taramak günaydın der gibi sokağa fırlamak ve şarkı sözleri söylemek istiyorum sana.

Adına aşk diyorlar gelecek diyorlar... Bana yetmiyor. Her şarkı sözlerimda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum.
Bir başka dilden seviyorum kırmızıdan daha uzundur...

Gelincikler gibi bir mevsim değil dört iklim köşe bucak kim ne derse desin geri dönecek yerim yok bir kentin ortasında
çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da yine seviyorum seni.
Bu bir suç duyurusudur kendimi ihbar ediyorum.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Bende bir sen vardın;

Ölürcesine sevdigim ugruna ölümlere gidip geldigim hayatımın anlamı olan sen resimlerine çizipp çizip öptügüm sen yaşama sebebim sen sen vardın bendee....

Umutlarım tüm ışıgım sen hayatımda gördügüm tutkuyla baglantıgım sen

Bende bir sen vardın;

Adın dilimden sevgin yüregimden eksilmez sen varsın bende sonsuza sürecek sen sadece sen ....

Birlikte olmadıgımız zaman ölürüz biz sonsuza dek sen olucaksın bende ya ben ya ben olucakmıyım sende? bu cevabı verirmisin bana....

Bu gönlümde gözlerimde hep var olucaksın herşeyde sen varsın bi sen varsın bende.......

Ugruna ölümü göze aldıgım sen içimdeki hasret nefes alamıyorum sensiz sensiz günler geçmiyooo ölüyorum bu hasret öldürüyo sanırım beniii......

Nefersim daralıyo nefes alamıyorum artıkk ölüyorum gözlerine bakmadan elini tutmadan aama bendeki sen mahşerde olucak senin sevgin bende hep olucak bende azrailin bile alamıcagı BİR SEN VARSIN...

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

seni seviyorum ama HOŞÇAKAL..

Hangi sevgili var ki senin kadar duyarsız ve kalpsiz?
Ve hangi sevgili var ki benim kadar çaresiz?

Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum.
Bulduğumu zannettiğimde
kendimden ayrı düştüm.

Öyle bir aldanışım vardı işte ufak. Sevimli. İvedileşmiş aşk kırıntılarının kapatamadığı yürek boşluklarım dolmuyordu tipik havuz problemi. hangi musluk gözlerim olmuştu bilmiyordum ama gidiyordum...

"Bu garip bir veda olacak
çünkü aslında hep içimdesin.
Ne kadar uzağa gitsem de
gittiğim her yerde benimlesin."

Bu gidiş uzaklaşma olmayacak biliyorum nereye gitsem kendimi kovalayacağım. Bu iç aynaların sinek pisliğiyle teması olmuyor bilirsin.
Suçuma dair bir kaç günah kefilim. Sevaplarım senle kalsın öyle güzelsin..

"Söylenecek söz yok.

Gidiyorum ben.
Hoş çakal hoş çakal"

Hoşça kal demek de yetmiyor hala söyleyecek bir şeyler arıyor olmadı karalıyorum en ücra yerlerini bir harita metot defterinin. Kara kalem çalışmalarındaki suretler hep seni andırıyor yüz hatlarında hep hüzün..

"Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya
şahlanıp koşmak içimde var.
Hoş çakal."

Söylenecek sözleri de tüketebilirmişim meğer.

Seviyorum seni ama hoşça kal..!

Sana göz yaşlarımı bırakıyorum. En derin yerinden kalbimin en derin yerine kalbinin sevgimi bırakıyorum! Öyle çok seviyorum ki seni işte o yüzden gidiyorum!

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Her insan sevmeyi bir başkasından öğrenir bu alım satım dünyasında
Bir soluk daha alarak yüreğinden bu içimdeki yabansı boşlukların hendeklerinden atlasam diyorum. Kendime sorular sorsam her şafakta uyandığım gözlerine yeniden günaydınlar dilesem göçebe yalnızlığımın kumullarına yaslayıp sırtımı mor dağlara sevdayı yazsam yüreğimin yeşil ırmaklarına şiir gemileri salsam soruların sorulmadığı yanıtların aranmadığı korku dolu geceleri çığlıklarımla gündüze çevirsem.

Güz yapraklarının esrik iniltilerinde ben en çok sesini özlüyorum. Gözlerinin hayret imgelerinden bir şiir gibi düşüp yaşama aralı kapımdan giren yel ile üşüyorum. Her başlangıcın içimizde eksik kaldığı her gölgenin günü gelince özüne döndüğü bu hayat değirmeninde ‘sen olmadığın zaman’ yar sesine can yüreğine afyonlar ekiyorum. Senden ödünç aldığım gözyaşlarımın sarmalına tel örgüler çekiyor ilençleri sevdadan dönen tüm kem gözlere yüreğimi veriyorum.

Her insan sevmeyi bir başkasından öğrenir bu alım satım dünyasında. Yüreğimizin engin kuyularında her beden harlı bir ateşte yanar sevince. Bu kalabalık insan harmanında türkülerimizle şarkı sözlerilarımızla ve içimizde sürekli yanan sevda ateşiyle muştular besleriz hesapsız. Bütün renklerin dansından şiirler yazarak bütün suları maviye boyayarak kimi çocukluğuna döner kimi de yeni serüvenlere yelkenler açar.

Öz''ler söz''ler ve kavuşmayı dileyen göz''ler''in alay alay turna geçişlerinde dudaklarımızın kanamışlığını sileriz elimizin tersiyle. Yüreğimize hiç aldırmaz yarım kalmış türkülere dizeler yazarız. Karanlıkta verdiğimiz müebbet molalarda biz hasretin müebbet duruşlarıyla ömür süreriz. Yıldızlar kayarken göklerden öylesine dilekler tutarız. Sevgilinin gelişine sevgiliye gidişe yazılan şiir oluruz katran karası gecelerin tam ortasında.

Sakın ola ki bu sevda kışlasında firari düşlerini büyütme. Şiirlerimizin düş tüyü yastıklarından kaldırma başını. Kendi tenimizde terli kendi şiirimizde efendi yolculuklara adadık biz bu bedenleri. Devşirilmiş umutlarımızın siyah beyaz karelerinde unuttuğumuz ne varsa ne varsa çoğalıp yüreğimize ağmış ve bizi sevişmesiz bırakmış günler adına titrek sesimizle buğulu nefesimizle aşkı resmetmiyor muyuz tuvalimize? .

Sakin denizler köpüğüyüz biz. Gecenin kalçasında benli bir beden yıldızların döşünde biçimlenen bir serüven kimi hüzünlü kimi neşeli çığlıklarla ölümlere yol alan bezirgan aşkın labirentlerinde hem avcı hem de av olan yeryüzünün en eşsiz polenlerini arayan simyacılarız biz. Üzerimizde kanat çırpan kırlangıçların çamurdan yuvalarında yatar sınırsız yalnızlığımızın buzdan saraylarına şiirler asarız.

Dağlarındaki en güzel çiçekleri alınınca insanın yüreği bir garip oluyor. Bilincimin ve yüreğimin acılara alışkın taraflarıyla seni sevmek dokunaklı güçlü büyüleyici ve hayat dolu bir filmdi. Sessizliğimizde iklimler değişti değişen mevsimlerin fırtına sığıntılarında özlemle birbirimizi bekledik. Biraz hayat biraz da bekleyiş finali bizi bize getirmeyecekti bunu her ikimiz de biliyorduk. Çocuk ruhunun büyüdüğünü hem de hızla büyüdüğünü biliyordum. Öylesine hızlı büyüdün ki senin bu büyüyüşünle küçüldüğümü hissettim sevda çiçeğim. Gözlerindeki yaşlar gün gelir mutluluğun mendiliyle kurur gün gelir avuçlarındaki hasret büyülü bir şarkı sözleri olur.

Çevirme gözlerini yaşamdan. Her sabah aynalara yeniden bak yeniden sevmeye çalış hayatı. Hayat bir mevsimdir. Sıcak bir yaz yaşadık seninle şimdi mevsim güze döndü. Kış gelince dağlarımda yeniden açar kardelenler sonrası yine yaz ve değişmez bir döngü.
Gecenin titreyen sularında bir yatak ser ve ruhunu sevişmelere aç. Gönlünün sargılarını kopar tecrit yalnızlığının kilitlerini denizlere at artık. En dokunulmaz yerlerine sevda iksirleri sür topla yeniden sesini rüzgârlardan dilindeki yaşamak şarkı sözlerisını yüreğinin kaslarına yükle ve gölgesinde saklandığın ayrılık bulutlarının altından kaç. Az sonra gecenin en suskun saatleri başlayınca avlundaki yağız atla yeni sevdalara yeni aşklara göğsünü aç.

alıntıdır

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Dokuz ay karnımda taşıyan süt verdiğim annen gibi sevdim
Pencereden yollarını gözlediğim ha geldi ha gelecek dediğim oğlum gibi sevdim
Akşamları küçük şeyler için didiştiğim kardeşin gibi sevdim
Sokakta oyunumu paylaştığım arkadaşım gibi sevdim
Kapıyı çaldığında sana hoş geldin deyip yanağından öpen kızın gibi sevdim
Naz yapıp kucağına sokulan sıcaklığını hisseden babam gibi sevdim
Başımı koyacak bir omuz aradığımda sevgisini hissedecek dostum gibi sevdim
Küçük gizlerimi sırlarımı paylaşmak istediğimde sırdaşım gibi sevdim
Minicik bir tebessümüyle sevgisiyle mutlu olduğum deli gibi sevdiğim sevgilim diye sevdim
Yüreğimin alev alev yandığı sesini duyduğumda kalbimin kut küt attığı aşkım gibi sevdim
Yaşamım boyunca hayal edip tek isteğim arzum gibi sevdim
Gözümde erişilmez bir nokta elimde tutamadığım büyük tutkum gibi sevdim.
Yuvamı yatağımı paylaştığım sevgili eşim erim gibi sevdim
Çocuklarımın babası olmasını hayal edipte olmayacak olamayacak kocam gibi sevdim
Sevdim be can sevdim yıllar sonra böyle bir sevgiyi sende buldumsa suçmu işledim.

Gece karanlık dünyamı aydınlatan kalbime ışık koyan pırıl pırıl yıldızım diye sevdim
Gülen yüzüyle gökyüzünde bana gülümseyen sevgi aşılayan aydedem diye sevdim
Başımı yastığıma koyupta rüyalarımda seni yaşadığım gecem diye sevdim
Günaydın canım ceylan gözlüm diyen sözleriyle beni buluşturan gündüzüm diye sevdim
Uzakta da olsa her nefes alışımda mis kokusunu hissettiğim solmayan gülüm diye sevdim
Gönlümde güller açtıran sevgi seli oluşturan gönül bağım diye sevdim.
Akıttığım her damla gözyaşında bin kat buluştuğum sevgisiyle gözyaşım diye sevdim
Gözyaşımın ardından buruk bir tebessümle eriştiğim sonsuz mutluluğum diye sevdim
Gözümde canlandırdığım olamayacak geleceğim için kurduğum hayalim diye sevdim
Düşlerimde gördüğüm kavuşmak için hep koştuğum rüyalarım diye sevdim
Onun sevgisiyle çekilmez olan yaşama tost pembe bakan gözümün nuru diye sevdim
Uzaklarda çok uzaklarda bir mum ışığı kadar gönlümü aydınlatan kalbimin ışığı diye sevdim
Damarlarımda dolaşan kalbimin atışını sağlayan kanım can damarım diye sevdim
Canım dediğim yoluna canımı verdiğim canımın c***** can yoldaşım diye sevdim
Sevdim be can sevdim her şeyim diye sevdim her şeyinim diye sevdimse suçmu işledim.

Kurak bozkırlarda yeşerttiğin geniş ovalar yeşil doğam çınar ağacım diye sevdim
Küçük ırmaklarda bereket yağdıran uçsuz bucaksız gönlün kadar engin okyanusum diye sevdim
Gökyüzünden düşen her damla kadar seni seviyorum dediğin yağmurum diye sevdim
Kara toprağı aydınlatan her tanesi kadar aşkımsın dediğin kar tanelerim diye sevdim
Gözlerim yollarda hasretinle yanıp tutuştuğum büyük özlemim diye sevdim
Herkes den sakladığım kendimden bile kıskandığım gizemim sırrım diye sevdim
Koklamaya kıyamadığım gönül güllerini aşkımla suladığım gülüm diye sevdim
İsteyipte sarılamadığım sokulupta koynunda yatamadığım tenimin ten yoldaşı diye sevdim
Dilimde aşk namem yüreğimde nefesim resimleriyle avunduğum benimsin diye sevdim
Sevgisi karşısında saygıyla eğildiğim saygıdeğer erkeğim diye sevdim
Namusun üzerine söz verdiğim itat etmekten gurur duyduğum gururum diye sevdim
Beni yaradan dan sonra yavrularımla eş tuttuğum ömür verdiğim bağım diye sevdim
Geçmişinde geçmişimi bulduğum aynı kaderi paylaştığım kader ortağım diye sevdim
Ölünceye kadar sevmeye ant içtiğim öbür dünyada buluşmaya sözleştiğim diye sevdim
Sevdim ve can sevdim bağlarda açtırdığın bağgülün diye sevdimse suçmu işledim.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

BEKBEKLİYORUM YANLIZLIK LİMANINDA...................!

Küçük Martıları Sevgimle Sulayıp Sana Gönderdim
Seni Çok Özlediğimi Omzuna Konup Kulağına Söylesinler Diye
Sonbaharın Esen Rüzgarlarıyla Düşen Sararmış Yaprakları Gönderdim
Ömrümden Bir Parça Alarak Senin Yaşamına Ulasın Diye
Uçsuz Bucaksız Mavi Denizleri Sana Adadım
Yaşamının Su Kadar Berrak Temiz Ve Uzun Olsun Diye
Beyaz Yelkenliyi Donatıp Sana Gönderdim
Kıyıda Özlemle Seni Beklediğimi Sana Söyleyip Bana Getirsin Diye
Uzaklardaki Gözlerin Kadar Parlayan Güneşe Özlemle Baktım
Senin Yerine Beni Sıcaklığıyla Sarsın Isıtsın Diye
Yüzümü Esen Rüzgara Çevirdim Saçlarım Dalgalansın
Bir Tutam Saçımı Alıp Sana Götürsün Onları Okşarsın Diye
Eğildim Denizdeki Küçük Balıklara Seslendim
Sana Olan Özlemimi Alıp Senin Kalbine Koysunlar Diye
Esen Rüzgarı Senin Nefesin Olarak Hissedip İçime Çektim
Ağız Kokunu Hissedip Benliğimde Yer Etsin Diye
Kıyıdayım Can Kıyıda Demir Attım Yalnızlığın Limanına
Bir gün Buralardan Geçerde Bir Gül Verecek Kadar Kalırsın Diye
Bekliyorum Can Bekliyorum Bir gün Olur Yolun Düşerde
Geçiyordum Uğradım Hala Burdamısın Deyip Seni Beklediğimi Sorarsın Diye
Özlüyorum Can Özlüyorum Özleminle İsmini Yazdım Denize
Olurda Bir Gün O Mavi Derinlikte Yüzerde Özlemimi Hissedersin Diye
Ağlıyorum Can Ağılıyorum Göz yaşlarımı Denize Akıtıyorum
Denizin Suyu Çekilmesinde Bir gün Beyaz Bir Yelkenliyle Gelesin Diye
Seviyorum Can Çok Seviyorum Sevgimi Gökyüzüne Yazdım
Bir gün Başını Kaldırıp Aşkımı Orda Okuyasın Diye........................!
ÇOK ÖZLEDİM ÇOK HAYKIRIYORUM TÜM EVRENE ALLAHIM SESİMİ SANA DUYURSUN DİYE.............................!

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

KADINIM DESEN

Bir gece ansızın pencereme vursan
Geceyi aydınlatan yıldız gibi ay gibi
Perdeyi açtığımda odama nur yağsan
Ben geldim aç yatağını kadınım desen
Seni özledim kadınım sana geldim kadınım
Irmak gibi dağ gibi arzuyla yanan ateş parçası gibi
Bir gece ansızın kapımın zilini çalsan
Rüyalarımı süsleyen prensim gibi giriversen koynuma
ömrünce beklediğim hep hasretini çektiğim kocam gibi
Seni aradım kadınım seni buldum kadınım
Dünyamı aydınlatan ateş gibi bedenimi yakan arzu gibi
Bir gece ansızın giriversen aşk yuvası odama
Buluversen kendini beyazlar içinde sarıldığım çarşafımda
Tenin tenimde bedenin bedenimde arzularımın doruk noktasında
Güllerle süslü yatağımda uyusam seninle koyun koyuna
Sabahlar olmasa güneşler doğmasa rüyalar bitmese
Sarılsan bana sımsıkı alsan kollarının arasına sabahlasan bedenimde
Dudakların dudaklarının arasında öpsen koklasan hiç uyanmasan koynumda
Seninim sana geldim seni sevdim seviyorum kadınım kadınım kadınım desen
************************+

YA SEN GEL YADA BEN VARAYIM.....!

Hasretinle yanıyorum gülüm iste kulun kölen olayım
Güneşi avucuna koyup gecene yıldız olayım
Dağları hasretimle deleyim özlemimle aşayım
Denizleri aşkınla bir yudum su diye içeyim
Dünyayı ayaklarına cennet diye sereyim
Özleminden verem oldum hastayım öleyim
Doktor ne çare ben senin için yastayım
Bir dileğim var yaradanım senden dileyim
İzin ver Hasretime ölmeden kavuşayım
Ömür geldi geçiyor insafsız zamanın esiriyim
Gülüm Ya sen gel yada ben sana varayım
Mecnun misali çöllerde serap diye seni arayım
Kızgın kumları su yapıp dudaklarına sunayım
Yanan bedenime kanımla aşkını lime lime yazayım
Seni sonkez görmek için ömrümü bir kalemde sileyim
Özledim birtanem Ya sen gel yada ben yollara düşeyim

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Seni ölümüne sevmekle meşgulüm.

Sensizlikte kah geceler üzerime yürüdü kah ayazlar zorladı kapılarımı…
Ama her zorlukta gözlerine sığındım her solukta ismini haykırdım.
Yalnızlığınla savaştım durdum. Belki de en gururlu savaştı benimkisi.
Silahım yoktu;
Sadece seni seven yüreğimdi savaşan.
Kazanan hep hasretin olsa da ben seni " sensizlikte " bile yaşatandım…

Rüzgarlarla savruldum karanlıklara düştüm hasret çukurlarına
ezildi gözlerimde büyüttüğüm çiçekler.
Pes etmeden çocuksu düşlerime yenilerini ektim.
Sensizlikte kör kuyulara itildim.
Yaralarımı gözlerindeki ışıkla sardım.
Yüreğimi söktü arsız yalnızlıklar.
Yıkılacak gibi oldum seni beklediğim sokaklarda.
Ama pes etmeden her zorluğa senin sevdanla karşı durdum.
Ayrılık tepelerine tırmanırken yüreğim hep baharımsı nefesini soludum…
Heybeme erimez karları
Yüreğime" sevda bilmez" ayazları doldursalar da
Vazgeçmedim senden
…yüreğinden…
Azmettim kazandım sevdamı davacı olmadım hüzünden kederden.
Uzaklarda olsan bile bir nefes alışını bahar bildim ömrümde
bir gülüşünü mutluluk addettim yüreğimde.
Seni severken hic durmadım hep sana sevdana yaşadım.
İlaç bilmez acıların için siper ettim gögsümü fakir ömrümü.
Üzülmedim seninleyken hep mutluluk bildim gülüşünü.
Aldırmadım karanlık gecelere.
Üşüdüğümde bir yorgan misali gülen gözlerine sarılıp
Mutluluklarına uzandım.
Yanında aldığım solukları hep kâr saydım mutluluk envanterine.
Kalem olup gözyaşlarımı akıttım ağladım hasretinle ıslandım ama yüreğimde hep seni yaşattım.
Yalnızlığınla savaşıp
Seni " sensizlikte " yaşatan
Bir fakir yürek oldum ömrümde.
Bir gözyaşı bile düşmedi hüznümde.
Neden diye sorma
Gözlerimden düşen her gözyaşı sana idi ölümsüz sevdana idi…
Şimdilerde
Sen bende yokken bile
Seni ölümüne sevmekle meşgulüm.
Olur da acıların sararsa yüreğini
Karanlıklar boğarsa düşlerini
Bir nefesini ver ne olur
Yüreğimi siper eder bu can sana..

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Gercekten sevmek

O durmadan kaçıyor;
Sen ardından gitmiyorsan;

O günün her saatinde saklanıyor
Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan;

O sana acıların en büyüğünü tattırıyor
Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan;

Boşuna aldatma kendini
Onu sevmiyorsun demektir.

Elindeki içki kadehinde
Dudağındaki sigarada
Okuduğun kitapta
Mırıldandığın şarkı sözlerida
Söylediğin şiirde
Gördüğün rüyada
Ve yaşaman icin
Ciğerlerine doldurduğun havada
O yoksa;
Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan;

Renkler onunla değerlenmiyorsa
Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının
Mavi maviliğinin farkında değilse
Beyaz yalnız o giydiği zaman
Güzelliğini haykırmıyorsa
Sabahları onu görünceye kadar
Güneş doğmuyorsa
Ve onsuz gökyüzü geceleri
Aya yıldızlara hasret değilse

Sokakta gördüğün her yüzde
Ondan birşeyler aramıyorsan
Güzel bir manzara
Hüzünlü bir musiki onu hatırlatmıyorsa
Uykudan uyandığın zaman
Yaşamakta olduğundan önce
Onu hatırlamıyorsan
Omuzlarına dökülmüş saçları
Bir sis perdesinin ardında
Her zaman gülen
Işık sacan gözleri
Aklına gelmiyorsa
Durup durup avuçlarının
Sıcaklığını özlemiyorsan;

Dünyada yaşıyan öteki insanların
Senin için hâlâ bir değeri varsa
Ona karşı tutumunu
Toplumun köhne ve manasız
Kurallarına göre ayarlıyorsan
Ve açık açık
Sanki var olduğunu haykırırcasına
Sevgini söylemiyorsan;

Yok o senin icin
Herşeyden değerliyse
Gözünü yumduğun anda
Onu görebiliyorsan
O bütün şarkı sözlerilarda
Bütün şiirlerde
Bütün resimlerde ise
Ona muhtaç olduğunu
Söylemekten utanmıyorsan
Senin içten ve büyük sevgine
Karşılık vermiyeceğinden
Korkmuyorsan
Bütün bencil duygularından
Sıyrılabilmişsen
Onun için herşeyi
Ama herşeyi yapacak gücü
Kendinde buluyorsan
Her hali sana
Ayrı ayrı güzel geliyorsa
Karşıisında kendini
Bir çocuk gibi hissediyorsan
İstediği anda onun için
Ölebileceksen
Onun için yaşıyorsan
Ve yine onun için
Bildiğin bilmediğin
Bütün düşmanlıklara
Karşı koyabileceksen
O her geçen dakika
Sende biraz daha büyüyorsa
Ve kendi kendine bile
Çok sevdiğini bütün
Samimiyetinle
İnanmışlığınla
İtiraf edebiliyorsan
Bir gün o seni hiç
Ama hic sevmediğini söylese bile
Senin sevginde azalma olmayacaksa
Ve ölünceye kadar onu aşkların
En olumsuzu ile sevebileceksen;
İşte o zaman
Onu seviyorsun demektir.

O sana sevmeyi
Gercek aşkı öğretti.
Sen onu hep sevecek
Ve sevilmenin mutluluğunu tattıracaksın.

O hiç sen olmasan bile
Seni bir parça sevmese bile....

Ümit Yaşar OĞUZCAN

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Sevip Ne yapacağını Bilemeyenler için

Orjinali

O'nu serbest bırak...
Dönerse senindir;
Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır...

Versiyonları

Karamsar

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse senindir;
Beklediğin üzere dönmezse
Zaten hiç senin olmamıştır.

İyimser

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Üzülme dönecektir!.

Şüpheci

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse bu işte bir bit yeniği var demektir...

Aldırmaz

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Bir müddet bekle.
Dönmezse unut gitsin...

Muzip

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse bir daha serbest bırak.
Gene dönerse gene bırak.

Greenpeace

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Aslına bakarsan tüm canlılar hür olmalıdır...

Biyolog

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak ki
Evrimini tamamlaması mümkün olsun...

İstatistikci

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Seviyorsa dönme ihtimali çok yüksektir...
Sevmiyorsa ilişkiniz zaten muhtemel değildir...

Arnold Schwarzenegger Hayranları

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
SHE'LL BE BACK!

Aşırı Sahiplenici Tip

Eğer birini seviyorsan
O'nu kesinlikle serbest bırakma...

Psikolog

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse kendine güveniyor demektir...
Dönmezse süper egosu baskın demektir...
Gitmiyorsa manyak demektir...

Bencil

Eğer birini seviyorsan
Kendini serbest bırak..
Niye diye sorarsa
Seni hiç alakadar etmez! de.

Mali Eksper

Eğer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak...
Dönerse borç almaya devam edebilirsin
Dönmezse ara ve borçlarının üstüne yattığını söyle...

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Affet Beni

Beni böylesine sevdiğini bilseydim
İnan bana bende seni severdim
Aşkının karşılığını veremedim affettin
Ama sonunda dayanamayıp sende terkettin
Biliyorum suçluyum ama af diliyorum
Hatalarımı unutup affedeceğini biliyorum
Ne olur canımın içi affet beni
Çünkü deli gibi seviyorum hala seni

Affetmezsen eğer beni o an ölmek isterim
Ölmeden o tatlı yüzünü görmek isterim
Gözlerinin içine dalar gider gözlerim
Belki yine seni delicesine sevdiğimi söylerim

Sensizliğe ağlarım seni andıkça sevgilim
Ellerim boş gözyaşlarıyla dolar gözlerim
"Gül" diyorlar bana ama sensiz nasıl gülerim?
Hep seni düşünüp içim kan ağlarken benim

Hüzünlü gecelerimde senin hayalinle avuturum kendimi
Elimden hiç düşürmediğim resmin unutturur kederimi
Saatler geçmek bilmiyor günler uzadıkça uzuyor
İsmin dilimden resmin elimden düşmüyor

O kadar özlüyorum ki seni bir bilsen
Yanıma gelip affettim seni sevgilim desen
Ellerimi tutup gözlerime gülümsesen
Hayallerim bunlar benim bilemiyorum neden

Bir gün döneceksin bana döneceksin değil mi sevgilim?
İnan bana daima seni bekleyip hiç kimseyi sevmeyeceğim
Solmuş ve kuru bir gül gibi idi sensiz geçen günlerim
Mutluluğumuz için seni ölene dek beklerim
Çünkü deli gibi seviyorum hala seni.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Affet Unutamiyorum

Atamıyorum.
Ne seni aklımdan ne de sevgini
Kalbimden
Aşkı gömmeye çalışırken yüreğime ben
Nefret edeyim diye
Kızdım öfkelendim.
Bazen sana bağırdım.
Ya sen?
Yaşat dercesine sabrettin.
Beni mahvettin.
Ne olur bana iyi davranma
Yüreğimde sevgiyi
İçimde yüreğimi öldürmeye çalışıyorum.
Sen böyle yaptıkça
Ben sana daha çok aşık oluyorum.
Ya sev beni ölene dek
Ya da uzak dur.
İçimde sen ölene dek.
Seni çok seviyorum.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Hayata Veda Mektubu...

Aşkım;

Bu hayatta bana destek olanteselli verenbeni anlayan tek kişi sendin bitanem.Senin varlığını yanımda hissettirmen bana huzur veriyor.Seni mutsuz olduğumdaağladığımda hep üzdüm Aşkım..Affet beni !...Ama aşkım her gözyaşımda sen varsın...Her damlada sana olan aşkım ve SEN ! Şu yüreğimi açıp baksalar..Sende görsen sana olan aşkımın büyüklüğünü...Bitanem benimhayatta başıma gelen en mükemmelen güzel şeysin sen..Seni çok seviyorum aşkım ve hep seveceğim.Ölsem bile ! Ruhum hep SENİNLE olucak aşkım...

Dostlarım;

Siz hiçbir zaman benim yanımda olmadınız.Benimsizinle paylaştığım şeyleri hep dalgasına aldınız...Ne olurdu sanki beni bir kerecik anlayıpdediklerimi ciddiye alsaydınız ?Yanlız bırakmasaydınız beni...Eminim şuan şu satırları yazmaya gerek kalmazdı.Ama sizin bana yaptıklarınız yapıyorum şuan.Sizinle böyle ağır konuşmam gerekiyor kiyanımda olduğunuzu hissedeyim...

Anne Ve Baba;

Sizde beni anlamadınız.Mutsuz olduğumda biriniz gelipde sormadınız "Kızım neyin var ? " diye.Ama ben hep bekledim gelipde beni dinlemenizi...Ama boşunaydı !Boşuna çırpınıyordum beni anlamanız için...Ama şimdi gidiyorum.Bir daha beni anlamanızı beklememek üzere bu dünyadan gidiyorum. EVET ! yanlış okumadınız ! ÖLÜME gidiyorum.Sizden son bi isteğim olucak... Kardeşimede bana yaptıklarınızı yapmayın bari o güzelmutlu ve huzurlu bi yaşam geçirsin...

" Aşkım affet beni !Sana söz verdim kendime bişey yapmıcam diye.Ama aşkım olmuyor.Dayanamıyorum bitanem...Öyle bir noktaya geldim ki ÖLÜMÜ tek çare olarak görüyorum. En iyisi bu..."

ELVEDA !

alinti

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Neden ağlıyorsun yüreğim?
Nedir bu kızgınlığın hayata?
Ne yüzün gülüyor nede zevk alabiliyorsun hayattan
Günlerdir kendi köşene çekilmiş kaçıyorsun adeta insanlardan
Korkarcasına yarınlardan ölmeyi bile düşünüyorsun zaman zaman
Neden neden yüreğim
Yoksa baharını mı özledin?
Fırlatıp atmak isterken onu yüreğinden
Gölgesi gitmiyor mu gözlerinden?
Yazık sana yüreğim
Oysa baharın seni çoktan unuttu bak ne güzelde gülüyor
Anılarhatıralaryaşanılanlar bomboş ona göre
Geçmiş senin gibi ona acı vermiyor
Aslında haklı yüreğim geçmiş sana da vermemeli acı
Sevilen çıkmışsa hayırsız yalancı sende unutmalısın.
Ama biliyorum ki olmuyor
Cezalar veriyorsun kendine
Görmeme duymama sevdiği şarkı sözleriları dinlememe cezası
yinede yapamıyorsun..
Sen kendinde değilsin yüreğim gitgide bitiyorsun
İlaçlara verdin kendini güngeçtikçe eriyorsun
Kızdırma beni artık hani nerde o çok sevdiğin baharın?
Sadece şarkı sözlerilarda kaldın onun içinsahile vuran bir kum tanesi gibi.
Bundan öte birşey değilsin
Senin için böyle düşünenden daha ne bekleyebilirsin?..
Hadihadi sil gözyaşlarını...biliyorsun ki ağlamasını sevmez O
Biliyorumgözyaşlarını saklıyorsun ondan ama yinede ağlamamalısın.
Madem ki çok seviyorsun onu onu onsuz yaşamalısın�
Çünkü o artık yok olmayacak...
Gerçekler acıdır ama bunu böyle bil yüreğim
Aslında boşa konuşuyorum çünkü bunları sende biliyorsun.
İmkansızlığıçaresizliğivefasızlığı benden çok sen görebiliyorsun.
Sana sana onu unutturmayı isterdim ama ne yapsam boş
Tıpkı han sarhoşhancı sarhoş misali
Ama unutma ki yüreğim baharlar çiçekleriyle güzeldir
Çiçekleri solmuşsa anlamını yitirmişse bahar
Bana göre unutmakta fayda var
Unutmakta fayda var yüreğimunutmak da fayda var.

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Hapsolmuş Duygularım Vardı...

Hapsolmuş Duygularım Vardı...

Hapsolmuş duygularım vardı sana dair.
Yok olmak üzereyken sıkıştırıp köşeye yakaladığım ve senden habersiz benliğime sakladığım…
Senden ve herkesten sakındığım…

Hapsolmuş sevmelerim vardı sana dair yüreğimin en ücra köşesine bilinçsizce attığım.
Her gece bir boşluk bulup açığa çıkan ve bir şekilde yine yakalanıp esir olan düşlerim vardı beni yalnız bırakmayan…
Beni yalnız bırakamayan…

Senli sensiz düşler kurardım; gözümden akan bir damla yaşa tutsak olan ve yanağımda bütün gece yol alıp tenime esir düşerek kaybolan usulca..Usulca gömülen karanlığa düşlerim vardı çaresiz kalışlar arasında sıkışıp yok olan…

Tutsaklıkları ömür boyu biçilmiş yokluklar(ım) vardı…
Yokluklarının arasına sıkıştırdığım sevdanın hapsettiği hüzün işlerdi her gece bir bir seni.
Sensizlik esir olurdu banaben yıldızlara atardım sebepsiz sensizliği…

Suçlu duygularım vardı benim…
En büyük suçları seninle dolu olmalarıydı…
Cezaları…
Cezalarıömür boyu hatırlatmalarıydı
Cezaları senli sensizlik yaşatmalarıydı bana…

Tutsaklıklarım vardı…
Tutsaklığım sanaydı…
Cezam..
Unutamamaktı…

Hapsolmuş duygularım bekçi kesilmişti başıma
Senli sensizlikteki çırpınışlarımda balta kürek oyarlardı içimi…
Cezaları hüznü işlemekti benliğime…
Cezaları seni bende esir tutmaktı bir ömür…

Tutsaklığım sanaydı..
En büyük cezam…
Hapsolmuş duygularımdı…

Hapsolmuş duygularım vardı sana dair.
Yok olmak üzereyken sıkıştırıp köşeye yakaladığım ve senden habersiz benliğime sakladığım…
Senden ve herkesten sakındığım…

Kod:Not:Sana dair olan tutsak sevmelerim vardı…
Bir gece ansızın özgür kaldı ama; tutsaklığım noktalanmadı.
Dilim özgürlüğe adım attı ama; sevdan içimde kaldı…
Esaretim ömür boyu yar..
Ve sevdam…
Ve sözlerim ise sana doğru

---> Gönlüm Düştü Aşk'a

Seveceksen Böyle Sev

**** senin keyif aldıklarından benim her zaman keyif almam
****gerekmediği
****ihtimalini düşünerek sev beni.
****........
**** söyleyeceğimi zannettiğin sözcükleri söyleyerek
****söyleyeceklerimi
****ipotek altına almadan sev beni.
**** her daim güvenerek ve hiç gitmeyeceğimi sanarak sev beni.
**** iyi olduğuma emin olsan bile nasıl olduğumu merak ederek
****sev beni.
****........
**** zorlandıklarımı benim için kolaylaştırmadan ama omuz
****vererek sev
****beni.
****........
**** sorgulamadanşüpheye düşmedensınırlar
****koymadanözgürlüğümü
****kısıtlamadan sev beni.
**** kırgınlıklardan sonra beyaz bir sayfa açtığımı ama başka
****beyaz
****sayfalar açmak istemediğimi hissederek sev beni.
**** omzuna ihtiyacım olduğunda bunu yapman mümkün olmasa da
****imkansızı
****yapacak kadar sev beni.
**** soğukta üşüyeceksıcakta terleyecek kadar...
**** seninle gittiğimiz yerlere bensiz gittiğinde 'yanımda
****olsaydın
****keşke' diyecek kadar...
**** meyve tabağındaki meyvelerin kötüsünü yiyip iyisini bana
****bırakacak
****kadar sev beni.
**** yapmak istediklerim sana ters gelse de sırf ben çok
****istiyorum diye
****yüreklendirecek kadar çok sev beni.
**** yanlış anlatsam da doğrusunu anlayacak ve yüzüme
****vurmayacak kadar
****sev beni.
**** dahası;kimseyi sevmediğim kadar sevdiğimi bilerek sev
****beni.

alıntı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri