---> Gaylik yada lezbiyenlik tercih midir?
Saygı duyulması filan gerekmiyor.
Dünyada saygı duyacağım son mahluklar.
İki durumda da insan doğasına aykırı.
sapıklık diyerek milleti aşağılayanlar yarın bir gün yakınlarının, çocuklarının bu durumda olmayacağının garantisini verebilirler mi? Bu kesinlikle tercih meselesi değil yaratılış meselesidir. Her insan eşit şekilde temiz günahsız doğar. Hormonal olaydan kaynaklıdır. Zor bir durum allah hepsinin yardımcısı olsun
Böyle bir arkadaşa sahip olduğum için bu durumu yakından tanıma fırsatı buldum.
Ben hep baskın gelen hormon ile ilgili olduğunu düşünmüşümdür. Ama bahsettiğim arkadaşta hormonal herhangi bir sorun ortaya çıkmamıştı. Tamamı ile bu durumdan da memnundu kendisi. Tedavi olması için ne kadar çabalamış ve kendi imkanlarımla yardımcı olmaya çalıştıysam da önüne geçemedim. Galiba biraz da tercih meselesi. Allah şaşırtmasın.
Bu düşüncene katılıyorum.
Katılmasanız da aykırı. Katılmanız sevindirici.
Hormonları tek sebep gösteren muhterem kendini gerçeklerden soyutlamış olmalı.
Muhtemelen.
Yalnızca hormonal değil, psikolojik sebeplerden dolayı olabileceği de göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum ben.
Gözlemlerim, araştırmalarım, edindiğim bilgiler pastanın büyük payının psikoloji oburu tarafından yendiği yönünde. Psikolojik sebepler arasında ilk sırayı da aile trajedileri alıyor, başka birçok konuda olduğu gibi. Cinsel kimlik karmaşası olarak adlandırılabilir.
[MENTION=162440]Mirelle[/MENTION]
İzmir'de yaşıyorum, sizin dizilerden filmlerden gördüğünüz eşcinsellerden daha fazlasını sokaklarda görebiliyorum.
Burada onlara özel Cafe'ler bile var, ben gözlemlediğimi söylüyorum.
Sevmiyorum kardeşim, saygı filanda duymuyorum kanım almıyor kanım.
Ayrıca ağzını yaya yaya konuştuğu için gay olmayabilir dediğiniz arkadaşın bir çok videosu mevcut izlerseniz ne olduğuna çok rahat karar verebilirsiniz.
milletçe bizeneyi öğrendiğimiz gün kurtuluşumuzdur.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.