Sapıklık diyerek milleti aşağılayanlar yarın bir gün yakınlarının, çocuklarının bu durumda olmayacağının garantisini verebilirler mi? Bu kesinlikle tercih meselesi değil yaratılış meselesidir. Her insan eşit şekilde temiz günahsız doğar. Hormonal olaydan kaynaklıdır. Zor bir durum Allah hepsinin yardımcısı olsun
Herşeye saygı duyarım, lakin eşcinselliğe asla.
Saygı duymama sebebinizi merak ediyorum , eşcinsel bireylere karşı ne düşünceye sahipsiniz ki herkes saygıyı hakediyorken onlar etmiyor. Merak ettiğim için soruyorum tartışma amaçlı değil . Cevap verirseniz sevinirim vermezseniz de bu mesaji silmenizi rica ederim.
Saygı duymama sebebinizi merak ediyorum , eşcinsel bireylere karşı ne düşünceye sahipsiniz ki herkes saygıyı hakediyorken onlar etmiyor. Merak ettiğim için soruyorum tartışma amaçlı değil . Cevap verirseniz sevinirim vermezseniz de bu mesaji silmenizi rica ederim.
Aynı cinsiyetten iki insanın birleşmesi (özellikler erkeklerde) mide bulandırıcı geliyor bana. Doğa'nın kanunlarına aykırı bir yönelim eşcinsellok sonuçta.
Ayrı iki cinsiyetten insan nasıl ki birbirine aşık oluyor seviyor özlüyor ise aynı cinsiyete sahip insanlar da bu duyguları yaşıyor ama mide bulandirici bulabilirsiniz tabi sizin düşünceniz. Geçtiğimiz aylarda Arabistan'da bir at idam edildi eşcinsel olduğu için başka bir sürü eşcinsel hayvan örneği de var. Yani bu tercih ozentilik vs bir durum değil en azından saygıyı hakediyorlar diye düşünüyorum . Neyse cevap için teşekkür ederim iyi geceler.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.