---> Farkk Ettimkii farkettimkii sohbet bölümüne mi geçsek ..
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #282 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki oleacea haklı topla pılını pırtını key_girl gidiyoruz..
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #284 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki shpet bölümü bomboş olsa daha iyi oclak sanki..
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #285 ---> Farkk Ettimkii farketimki biz hep bu konularda muhabbet edicez
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #286 ---> Farkk Ettimkii bende bunu farkettim orası kasıo..orda açıcan bi konu o bölüme girmeden konuşucan öyle kafa rahat..ama buda yasak eğer yanlış bi düşüncem yoksa..
---> Farkk Ettimkii bende bunu farkettim orası kasıo..orda açıcan bi konu o bölüme girmeden konuşucan öyle kafa rahat..ama buda yasak eğer yanlış bi düşüncem yoksa..
BravehearTs Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #289 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki bugün dünden daha iyi ve daha iyi olacak gibi=)
' AmeSse!a " Banned 6 Ara 2010 #296 ---> Farkk Ettimkii FarKediyormKiiii ßeni Farketmeye ßaşLamıŞ.. :2:
waLL~é Bayan Üye 6 Ara 2010 #298 ---> Farkk Ettimkii fark ettimkii bu kız benıı çıldırtıcak ve sonundaa lafını yiğcek :M