---> Farkk Ettimkii ama orda olduğunu söylemişsin..bunu farket artk..:)
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #261 ---> Farkk Ettimkii ama orda olduğunu söylemişsin..bunu farket artk..
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #262 ---> Farkk Ettimkii ama ben orda çıktığımı derken forumdan çıktığımı kastetmişmm
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #263 ---> Farkk Ettimkii hmmm oky o zaman.. bazen saçmaladığımı farkettim..
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #264 ---> Farkk Ettimkii farkettimki o farkettiğin şeyi farketmedim saysan daha iyi olacak ..
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #265 ---> Farkk Ettimkii nasıl yani... farkettim ki emre aydın çok dadluuuuu
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #269 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki oleacea bugün daha bi neşeli sanki...
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #274 ---> Farkk Ettimkii farketttim ki mutlu olmak daha doğrusu kendi mutluluğunu luşturmak senin elinde...
---> Farkk Ettimkii farketttim ki mutlu olmak daha doğrusu kendi mutluluğunu luşturmak senin elinde...
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #275 ---> Farkk Ettimkii farkettimki katılıyorumm.. ve bişeyi daha farkettim annemler yemeğe çağırıyo dönerim birazdan ...
---> Farkk Ettimkii farkettimki katılıyorumm.. ve bişeyi daha farkettim annemler yemeğe çağırıyo dönerim birazdan ...
S sweet_dreams Bayan Üye 6 Tem 2010 #277 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki, çok sevilmek illaki o kişiyi sevmeyi gerektirmezmiş...
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #278 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki bu justin timbrlake imzası ve avatarından sıkıldım şimdi hemen değiştircem..
---> Farkk Ettimkii farkettim ki bu justin timbrlake imzası ve avatarından sıkıldım şimdi hemen değiştircem..
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #280 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki ebn onunla oyalanırken biri karnını doyurup gelmiş..