---> Farkk Ettimkii farkettimki merak ettim senii ?
key_girl Bayan Üye 5 Tem 2010 #242 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki yaptığım yemek sanırım yandı.. :O
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #246 ---> Farkk Ettimkii farkettimki key_girl beni dün yanlış anladı ve hayırlı olsun dedii..
` Nur ~ Bayan Üye 6 Tem 2010 #247 ---> Farkk Ettimkii Farkettm ki tatiL de bazen sıkıcı oLabiLiyormuş..
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #248 ---> Farkk Ettimkii farkettimkiii bugüne çok sıkıcı bakıyorum yapacak bişey bulamıyorum
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #252 ---> Farkk Ettimkii sıpsévdyy' Alıntı: farkettim ki istedgim kişi forumda yok :M Genişletmek için tıkla ... :M
---> Farkk Ettimkii sıpsévdyy' Alıntı: farkettim ki istedgim kişi forumda yok :M Genişletmek için tıkla ... :M
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #257 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki birden nedensiz bi mutluluk sard dört bi yanımı
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #258 ---> Farkk Ettimkii farkettimkiii dün birisi beni yanlış anladıı.. çıktığımı bilmeyen senmiydin dediğmdee..
---> Farkk Ettimkii farkettimkiii dün birisi beni yanlış anladıı.. çıktığımı bilmeyen senmiydin dediğmdee..
key_girl Bayan Üye 6 Tem 2010 #259 ---> Farkk Ettimkii farkettim ki biri yanlış anladığımı sanıyo..çünkü benim için sorun yok..
O oleacea Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #260 ---> Farkk Ettimkii farkettimki ortada hala bi yanlış anlaşılma var ama hayırlı olsun demesi beni rahatsız etti olmayan bişey için...yoksa sorun olduğundan değil ...
---> Farkk Ettimkii farkettimki ortada hala bi yanlış anlaşılma var ama hayırlı olsun demesi beni rahatsız etti olmayan bişey için...yoksa sorun olduğundan değil ...