TSunami_61
Kayıtlı Üye
---> Evlilik olmadan birlikte yaşamak?
ömrüm bitti hala bu konu tartışılıyor
![]() |
![]() |
€sRa;2026769' Alıntı:Bana göre ters.. Bizim kitabimizda evLenmeden önce
birLikte ya$amak yazmaz..
Olayın dini boyutu var ve hepiniz biliyorsunuz. Bu konuda fazla laf konuşmaya gerek yok. Öte yandan ülkemizde yaşayan insanlar ve özellikle Yüce Türk Milleti tarihte olağanüstü felaketler yaşamıştır. Ve ayakta kalabilmeyi başarmıştır. belki de bu felaketler başka bir toplumun başına gelse kaybolur giderlerdi. Ve biz bunu AİLE sayesinde başarmışızdır. AİLE iki kıytırık imza değildir. Bu imzayı bu kadar hafife alan zihniyetin hiç bir değeri kalmamış demektir. Maddi ve manevi değerin yoksa hayvandan ne farkın var demezler mi insana...
Olayın dini boyutu var ve hepiniz biliyorsunuz. Bu konuda fazla laf konuşmaya gerek yok. Öte yandan ülkemizde yaşayan insanlar ve özellikle Yüce Türk Milleti tarihte olağanüstü felaketler yaşamıştır. Ve ayakta kalabilmeyi başarmıştır. belki de bu felaketler başka bir toplumun başına gelse kaybolur giderlerdi. Ve biz bunu AİLE sayesinde başarmışızdır. AİLE iki kıytırık imza değildir. Bu imzayı bu kadar hafife alan zihniyetin hiç bir değeri kalmamış demektir. Maddi ve manevi değerin yoksa hayvandan ne farkın var demezler mi insana...
güzel demişsinde.senin itiraf bölümündeyaptığın o yorumda doğum gününde sana hediye edilen bayanla gece geçirdiğin yazıyordu.hem bunu yapıp hem de böle konuşman çelişki yaratıyo doğrusu.
Tabi benim kişisel görüşümde evlilik olmadan birlikte yaşanmayacağı yönünde.dinimizce belirlenen kurallar vardır ki bunlara uyduğumuz sürece insanlıktan çıkmamış oluyoruz.
Konu dışına çıkmayın beyler..
yorumunuzu yapın kafi.
Bu konuyla o konunun ne alakası var. O bayan mesleğini yapıyordu ve evlilik çok çok farklı bir olaydır. ****ün altında buzağı aramak senin anlayışına daha uygun bir deyim olur. Çünkü benim ne yaptığım ya da yapmadığım seni asla lgilendirmez. Burada bir konu tartışılıyor ve sen zavallı konuyu kişiselleştirmiş ve nereye getirmişsin...
Anlamadıysan anlatayım tekrar.
Burada bir konu tartışılıyor, benim ne yaptığım ya da yapmadığım değil. Sen konuyla ilgili görüşünü belirt benim gibi.
Olayı kişiselleştirme zavallı arkadaşım....
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.