erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YA rahat bırakın cancum 'u yaa Doğru sölylüo kız yakışıo BAZI ERKEKLERE anladm ben sizi size yakısmıo die laf söluosunuz hem günah mı hyır değil.. hee günah olduğunu öğrenirsem tmm yanlış derim ama bununl ilgili bi fetwa yokki...

yakışan taksın bizim kültürümzde dHA önce olmayıp su anda olan şeyler varda küpe mi olmıcak hehe yakışan taksın anam ...

saygılar!

ıste bu be :D Kankam beyza sanada katılıyorum ;)

akın ne alaka ya küpe takanın erkekliğinden şüphe edeceksiniz hee biras daha uzarsa konu sacmalamayın Erkek kolye takıo yüzük takıo onları da takmayın o zmn Kadın aksesuarı yaa

ya arkadaşım kadın küpesiyle erkek küpesi farklı sen hiç bi erkekte allı pullu boncuklu yarım metre bi küpe gördn mü ? islamda yok böyle bi konu ..

ama çok istiosan giy sen hahaha (şaka)

belkı oyle olanda vardır allı pullu olan
bellı mı olur bugun normal kupe takan yarın allı pullu kupe takar

Evet yok mu aksesuar olsun dıye yuzuk takan .. Yanı ben cok gordum sahsen daha 17 yasında serçe parmagında yuzuk var buna ne dıceksınız

akın ne alaka ya küpe takanın erkekliğinden şüphe edeceksiniz hee biras daha uzarsa konu sacmalamayın Erkek kolye takıo yüzük takıo onları da takmayın o zmn Kadın aksesuarı yaa
1-) kendine yakıştırıyorsa eğer şüphe ederim bir babanın feryadı benim oğlum küpe takmaya başladı cevap gelir kızım demek istedin heralde :D bizden bir önceki kuşak ters
2-)yüzük ve kolye kadın aksesuarı değildir yanlış biliyorsun :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri