erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok alakası var
bakıyor kı kızlar begenıyor kupe takanları
bunlarda takıyorlar kızlar kupelılerı begenıyormus dıye
anladın?

Ya tamam kızlar begenıyor bende varım ıcınde ama yakısıyor yanı ınkar etmeyın bunu. Yakısanada erkek adam kupe takmaz ne senın bu halın dıyemezsınız kı.

©ﻕΞתς яΞiš;1071625' Alıntı:
ben peygamberimizin taktığı konusunda hiç bir şey duymadım. hatta şöyle bir sözü var Peygamber Efendimizin: 'Erkeğin kadına Kadının da erkeğe benzemeye çalışması haramdır' Yavuz Sultan SELİM takmıştır tarihte onunda takma amacı aksesuar olarak değildi zaten. Allah'a kul ve köle olduğunu göstermek için takmıştır. O zamanlarda kölelerin kulağına kime ait olduğu bilinsin diye küpe tarzında birşey takılırmış, Yavuz Sultan SELİM'de bende ALLAH'a köleyim diye kulağına küpe takmıştır. Bence erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor küpe takanlarda Sultan Selim'i örnek vererek kendilerini tatmin ediyorlar.

yavuz sultan selim mısır seferinde bir köle görür kulağında küpeli hemen yanına çağırır neden küpe
takıyorsun diye sorar köle ona

-bizde küpe takmak allaha bağlılığın simgesidir der

yauvuz sultan selim bundan çok etkilenir ve oda küpe kullanmaya başlar

hikayesi buymus

cansu zaten kimin ne taktıgı bizi iLgilendirmez , alakadarda etmez..

biz yakısırmı yakısmazmı , helaLmi harammı'yı tartisiyoruz.

bizim forumun anadoLu erkekLeride yakismaz dedi

dogru oLanda budur. ( Bizce )

Küpe takanlar kusura bakmasın. Kadın aksesuarları ile dolaşmak, kadının elinde tesbihle dolaşmasına
benziyor.

ya erkekler bunu kız olmaya özendikleri için yapmıyolar ki şekil olsun diye .. tarihten örnek vericeksek illa : yavuz sultan selim , oğlu mısırdan dönerken kılık kıyafetine "sen böyle giyinirsen anan ne giysin?" demiş.. ama her küpe takana da imamlar gibi caiz değildir bilmem ne diyerek yaklaşılmaz BENCE

YA rahat bırakın cancum 'u yaa Doğru sölylüo kız yakışıo BAZI ERKEKLERE anladm ben sizi size yakısmıo die laf söluosunuz hem günah mı hyır değil.. hee günah olduğunu öğrenirsem tmm yanlış derim ama bununl ilgili bi fetwa yokki...

yakışan taksın bizim kültürümzde dHA önce olmayıp su anda olan şeyler varda küpe mi olmıcak hehe yakışan taksın anam ...

saygılar!

YA rahat bırakın cancum 'u yaa Doğru sölylüo kız yakışıo BAZI ERKEKLERE anladm ben sizi size yakısmıo die laf söluosunuz hem günah mı hyır değil.. hee günah olduğunu öğrenirsem tmm yanlış derim ama bununl ilgili bi fetwa yokki...

yakışan taksın bizim kültürümzde dHA önce olmayıp su anda olan şeyler varda küpe mi olmıcak hehe yakışan taksın anam ...

saygılar!
zaten bir erkek kendine küpe yakıştırıyorsa onda bir anormallik vardır ilerde kendi tarafını bulur:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri