erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya evet dediğiniz gibi.... 2008 yılında yaşıoruz...özgür bir ülkedeyiz...isteyen istediğini takar dimi_?????

yapmayın Allah aşkına...bunları geçekten inanarakmı yazıorsunuz :)

adam 10 küpeyle gezer,özenerek bakarlar.....neyse gerisi yazmayacağım....konuya siyaset katma diyeceksiniz sonra...adı SİYASET olacak yine bazı şeylerin.... beni anlayan anlar ;)

Son düzenleme:
Ya sımdı konuyu saptırmayalım. Yanı 2008 yılında yasıyoruz ozgur bır ulke.Kendıne yakıstırıyorsa takar. Kımse kusura bakamsın

evet inanarak söledm ben .. beğenip beğenmeme olablir ama kimsenin ne taktığına karışma hakkımız yok bence.

olması gereken söylediğiniz gibi :)

ama olanlar öyle değil :)

TÜRK erkeğine yakıştıramıorum...

küpe takmayı modernlik,,ilericilik,,küpe takmamayıda sevmeyenleri de yobazlık olarak görmüyorum...

olması gereken söylediğiniz gibi :)

ama olanlar öyle değil :)

TÜRK erkeğine yakıştıramıorum...

küpe takmayı modernlik,,ilericilik,,küpe takmamayıda sevmeyenleri de yobazlık olarak görmüyorum...

bence de.. yobazlık değil tabiki ama çok büyük bi olay olmadığı için daha esnek davranılabilir .. türkiyenin sorunu bitti küpeyi çözüyoruz :D:D

türk erkeğine de yakıştırıyorum..

020.jpg

erkek budurr !!

erkek buymuş buna ancak gülerim arkadaşlar bu ancak krodur

o ayakkabıların sahibi bu işte hahaha

Kulagına küpe takanla ewlenrim ama Tesbih saLLayanLa ewlenmem .!:150:
zaten tesbih sallayanında seninle evleneceğini pek sanmıyorum:|||
yorumların hepsini tek tek okudum kimi siyasete girmiş kimi de bunuda Kur-an'la çözün dercesine alay etmiş... bu nasıl bir gençlik ben anlamadım... yakışan taksın diyebilecek kadar benliğimizi , kültürümüzü , örfümüzü , adetimizi unuttuk yazık TÜRKİYEM'e yazık...

020.jpg

Bu ayakkabıların bu tesbihin bu yüzüğün sahibi benim bir sorun mu var? dalga geçilecek bir resim değil bu bende bu tip giyim tarzına sahibim. Allah'a şükür yırtık kot kısa body ve kulağımda küpe ile değil, erkek gibi takım elbisem ile geziyorum ;)

Son düzenleme:
ya evet dediğiniz gibi.... 2008 yılında yaşıoruz...özgür bir ülkedeyiz...isteyen istediğini takar dimi_?????

yapmayın Allah aşkına...bunları geçekten inanarakmı yazıorsunuz :)

adam 10 küpeyle gezer,özenerek bakarlar.....neyse gerisi yazmayacağım....konuya siyaset katma diyeceksiniz sonra...adı SİYASET olacak yine bazı şeylerin.... beni anlayan anlar ;)
çok iyi anladım merak etme ;)

©ﻕΞתς яΞiš;1073431' Alıntı:
Bu ayakkabıların bu tesbihin bu yüzüğün sahibi benim bir sorun mu var? dalga geçilecek bir resim değil bu bende bu tip giyim tarzına sahibim. Allah'a şükür yırtık kot kısa body ve kulağımda küpe ile değil, erkek gibi takım elbisem ile geziyorum ;)

evet küpe takan direk kız oluyo ..

Türkçe ortalamanı not olarak merak ettim doğrusu:) her neyse senin için o cümleyi daha da açık yazayım madem anlayamadın.
Yırtık kot pantolan, kısa body(yani elbise umarım biliyosundur:)) ve kulağımda küpe ile değil de atalarımdan gördüğüm gibi delikanlı gibi erkek gibi takım giyiyorum.
Anlamadıysan daha da açabilirim ;)

©ﻕΞתς яΞiš;1073490' Alıntı:
Türkçe ortalamanı not olarak merak ettim doğrusu:) her neyse senin için o cümleyi daha da açık yazayım madem anlayamadın.
Yırtık kot pantolan, kısa body(yani elbise umarım biliyosundur:)) ve kulağımda küpe ile değil de atalarımdan gördüğüm gibi delikanlı gibi erkek gibi takım giyiyorum.
Anlamadıysan daha da açabilirim ;)

anlama özürlü değilim canım açtığın için sağol ben takabiliceğini düşünüyorum sen de farklı düşünüyosun saygım var :8:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri