![]() |
![]() |
olması gereken söylediğiniz gibi
ama olanlar öyle değil
TÜRK erkeğine yakıştıramıorum...
küpe takmayı modernlik,,ilericilik,,küpe takmamayıda sevmeyenleri de yobazlık olarak görmüyorum...
zaten tesbih sallayanında seninle evleneceğini pek sanmıyorum:|||Kulagına küpe takanla ewlenrim ama Tesbih saLLayanLa ewlenmem .!:150:
çok iyi anladım merak etmeya evet dediğiniz gibi.... 2008 yılında yaşıoruz...özgür bir ülkedeyiz...isteyen istediğini takar dimi_?????
yapmayın Allah aşkına...bunları geçekten inanarakmı yazıorsunuz
adam 10 küpeyle gezer,özenerek bakarlar.....neyse gerisi yazmayacağım....konuya siyaset katma diyeceksiniz sonra...adı SİYASET olacak yine bazı şeylerin.... beni anlayan anlar![]()
©ﻕΞתς яΞiš;1073431' Alıntı:Bu ayakkabıların bu tesbihin bu yüzüğün sahibi benim bir sorun mu var? dalga geçilecek bir resim değil bu bende bu tip giyim tarzına sahibim. Allah'a şükür yırtık kot kısa body ve kulağımda küpe ile değil, erkek gibi takım elbisem ile geziyorum![]()
©ﻕΞתς яΞiš;1073458' Alıntı:öyle bir iddaa da bulunduğumu düşünmüyorum.
o cümleden bu anlamı çıkardıysan gülerim sana sadecetakım giymekle erkek olunduğunu düşünüp küpeyle gezmediğini söyledin demek ki onu kastediyosun
©ﻕΞתς яΞiš;1073466' Alıntı:o cümleden bu anlamı çıkardıysan gülerim sana sadece![]()
©ﻕΞתς яΞiš;1073490' Alıntı:Türkçe ortalamanı not olarak merak ettim doğrusuher neyse senin için o cümleyi daha da açık yazayım madem anlayamadın.
Yırtık kot pantolan, kısa body(yani elbise umarım biliyosundur) ve kulağımda küpe ile değil de atalarımdan gördüğüm gibi delikanlı gibi erkek gibi takım giyiyorum.
Anlamadıysan daha da açabilirim![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.