erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu abartanlar var

yanı burda konu

aç uzatmak bırcok kupek takmak

gothıc emo rocker tıpler degıL

masum bir küpe ..

buna erkeklık dıyenLer varsa

ben takıyorum :eek:

şüphesı olan ımzamdakı msnı ekleyebılır ..

:p

konuyu abartmayın .

7368090si9.jpg

böyLeydik

F8E4C8F93CE04005ADB48A6E60DD88F0.jpg

böyLe oLduk

iLErdede benim gösterdğim resim gibi olcaz

ben en başta bu konuda geri kafalı davranmayalım bu knouda demiştim akın beyy bana alındı (alınganlık yaptığımı söyleyen kşi) sonra o uzadı.. bizim babamız abimiz de anadolu adamı .. çağa ayak uydurmakla anadolunun hiç bi alakası yok biz anadolu lafını ağzımıza almadık siz ne diosunuz ?

ben en başta bu konuda geri kafalı davranmayalım bu knouda demiştim akın beyy bana alındı (alınganlık yaptığımı söyleyen kşi) sonra o uzadı.. bizim babamız abimiz de anadolu adamı .. çağa ayak uydurmakla anadolunun hiç bi alakası yok biz anadolu lafını ağzımıza almadık siz ne diosunuz ?
çağa küpeylemi ayak uyduralım

küPemi takarım . herkez cok yakıstırır. yakısana qidio küpe . ama erkeim die ortada dolasıp elinde tespih sallayanlardan daha cok erkeim ;)

öyle olucağını düşünüyosan şimdiden olablirsin. burda özünü inkar eden kimse yok snin şüphen var galiba ?

özünü inkar eden mi yok :D

gelenek göreneklerimiz rap rock degil türkü ama burda bi türkücünün bi şarkısı sölesek sayılı kişiler kiminin sölediğini bulur ama sagodan bi şarkı sölesek herkes adı gibi bilir

daha yorum yapmcam son yorumum

özünü inkar eden mi yok :D

gelenek göreneklerimiz rap rock degil türkü ama burda bi türkücünün bi şarkısı sölesek sayılı kişiler kiminin sölediğini bulur ama sagodan bi şarkı sölesek herkes adı gibi bilir

daha yorum yapmcam son yorumum

bu genç halimizle aşık veysel dinlemek zorunda değiliz ..

inkar eden yok demek ve özünü bilmek de farklı şeyler ..

müzik tarzımız kültürümüzü sevmediğimizi açıklamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri