![]() |
![]() |
böyLeydik
böyLe oLduk
iLErdede benim gösterdğim resim gibi olcaz
çağa küpeylemi ayak uyduralımben en başta bu konuda geri kafalı davranmayalım bu knouda demiştim akın beyy bana alındı (alınganlık yaptığımı söyleyen kşi) sonra o uzadı.. bizim babamız abimiz de anadolu adamı .. çağa ayak uydurmakla anadolunun hiç bi alakası yok biz anadolu lafını ağzımıza almadık siz ne diosunuz ?
çağa küpeylemi ayak uyduralım
küPemi takarım . herkez cok yakıstırır. yakısana qidio küpe . ama erkeim die ortada dolasıp elinde tespih sallayanlardan daha cok erkeim![]()
öyle olucağını düşünüyosan şimdiden olablirsin. burda özünü inkar eden kimse yok snin şüphen var galiba ?
oyleymıs akınçağa küpeylemi ayak uyduralım
o yazıda küpe kelimesi geçti mi ? çağa daha mantıkçı fikirlerle ayak uydur
küPemi takarım . herkez cok yakıstırır. yakısana qidio küpe . ama erkeim die ortada dolasıp elinde tespih sallayanlardan daha cok erkeim![]()
he de geç kardeşimoyleymıs akın
bugun kupeyle ayak uydurucaz yarın baska bı seyle sonra bı bakmısız anılın resmı gıbı olmusuz
bız goremesekte belkı torunlarımı belkı onların cocukları
özünü inkar eden mi yok![]()
gelenek göreneklerimiz rap rock degil türkü ama burda bi türkücünün bi şarkısı sölesek sayılı kişiler kiminin sölediğini bulur ama sagodan bi şarkı sölesek herkes adı gibi bilir
daha yorum yapmcam son yorumum
Erkek olsaydım kupede takardım. Gerekırse tesbıhımıde sallardım![]()
Erkek olsaydım kupede takardım. Gerekırse tesbıhımıde sallardım![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.