erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

©ﻕΞתς яΞiš

Kayıtlı Üye
evet tartışma konusu basit arkadaşlar ! Erkek küpe takar mı ? takması normal mi? dinimizce helal mi haram mı? vs. buyurun tartışmaya açık bir konu...

Dinimizce Helal Diye biLiyorum Hatta Bazıları Diyorki Peygamber Efendimizde Takiyormus biLmem yalan bilmem gercek..

Ama yakısmıyor bence.

dinimizce haram mı helal mı bılmıyorum ama

erkek adam kupe takmaz
bana ters bi durum acıkcası
takmam hıc bı arkadasıma da taktırmam :D

ben peygamberimizin taktığı konusunda hiç bir şey duymadım. hatta şöyle bir sözü var Peygamber Efendimizin: 'Erkeğin kadına Kadının da erkeğe benzemeye çalışması haramdır' Yavuz Sultan SELİM takmıştır tarihte onunda takma amacı aksesuar olarak değildi zaten. Allah'a kul ve köle olduğunu göstermek için takmıştır. O zamanlarda kölelerin kulağına kime ait olduğu bilinsin diye küpe tarzında birşey takılırmış, Yavuz Sultan SELİM'de bende ALLAH'a köleyim diye kulağına küpe takmıştır. Bence erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor küpe takanlarda Sultan Selim'i örnek vererek kendilerini tatmin ediyorlar.

©ﻕΞתς яΞiš;1071625' Alıntı:
ben peygamberimizin taktığı konusunda hiç bir şey duymadım. hatta şöyle bir sözü var Peygamber Efendimizin: 'Erkeğin kadına Kadının da erkeğe benzemeye çalışması haramdır' Yavuz Sultan SELİM takmıştır tarihte onunda takma amacı aksesuar olarak değildi zaten. Allah'a kul ve köle olduğunu göstermek için takmıştır. O zamanlarda kölelerin kulağına kime ait olduğu bilinsin diye küpe tarzında birşey takılırmış, Yavuz Sultan SELİM'de bende ALLAH'a köleyim diye kulağına küpe takmıştır. Bence erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor küpe takanlarda Sultan Selim'i örnek vererek kendilerini tatmin ediyorlar.
sultan selımı ornek verıyorlar
bı kac bı sey anlat desek sultan selım hakkında hıc bı sey dıyemezler
insan ornek aldıgı kısıyı ıyı bılmesı gerekmez mı nasıl ornek almak bu

guya osmanlıyı arkasına almıs oluyorlar bahanelerı o

Son düzenleme:
Simdinin kızLarına kaLdıysak

etek biLe Yakısıo derLer erkekLere.

Simdinin kızLarını anLamak zor.

Erkek adama yakı$maz .

Yakışıyor bence helallik haramlık olarakda bişi diyemem ama abdest alırken gereğini yaptıktan sonra haram değil die biliyrm.. babamda zamanında takmış Ama helalmi bilmem...

yakışana yakışıo ama .

saygılar.!

cok alakası var
bakıyor kı kızlar begenıyor kupe takanları
bunlarda takıyorlar kızlar kupelılerı begenıyormus dıye
anladın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri