Erdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Erdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Uzerime alinmadan kendi adima diyorum. Daha oncede bir cok kere ifade ettim. Ciksin akpden iyisi onu desteklerim.
Bunu milyonlarca kere dedim. Ben bunu akpden cok mhplilerde duydum. Olurum yine vazgecmem diye sonuna kadar mhp diye.
Kendi adima (altini cizeyim). Benim icin partinin menfaati degil ulkenin menfaati onemli. Kendi gozumde varsa akoden iyiso desteklerim ona ama yok daha iyisi. Daha iyisi olana kadar akp.

Diger konuya gelince. Islerine gore zirt pirt banladiklari icin olmasin?
Secime kadar forumda kalmak iatedigim icin. Anlatabildim mi canim?

kendi üstüne alınmıyorsan yorumda yapma o zaman.
yorum yapıyorsan bu bir yerlerden alınmışsın demek olur.
sana yorum yapıyorum seni kaileye alıyorum demek. alınmadıysan fikrinde olmasın zikrinde. sonuçta burası tartışma bölümü değil. haber bölümü.

kabul ediyorum. bende mhpliyim hemde en koyusundan. Taraftar gibi değil ama. başkalarının düşüncelerine saygı göstererek. benim ailemde ağır akpliside var ağır cematçiside var. ben bu düşüncelerden oluştum. Ama doğruyla yanlışı ayırt ederek.

banlama konusu içinde bir insanın hatası olmadan kimse hesabını hemen kesmez. Kişi başkalarını suçlamadan kendi yaptıklarına baksa anlar hatasını.
bu kadar basit canım...

Bu kötü huy bendede var baskasına dediklerimi kendim yapmıyorum onun için bu yüzden seni banlayacağım konuya bir mesja daha atarsan :pp

hadi akınn kökten çözümm :D
mesaj atan banlanıyorrr :D
gelll vatandaşş gelll :D

uyandı mı bence uyuyorlar sız de uyumaya devam edın

ayrıca bu adamın yaptıgı bı tane guzel bır polıtıkadan bahsedın??

kendını aklamak ıcın sureklı yasayı degıstırmesı mı onu ıyı yapan?

en basıt bır ornek vereyım 2 sınıf okutuyorum sınıfta 6 tane okuma bılmeyen ogrencı var. yaptıgı 4+4 cok saglıklı bır polıtıka oldugu ıcın durum bu sekılde
daha da ornekler arttırılabılır.

Pardon da sen öğretemiyorsan Erdoğan ne yapsın?

Bu adam dediğin kişinin iyi politikaları say say bitmez ki hangisini yazalım.

Pardon da sen öğretemiyorsan Erdoğan ne yapsın?

Bu adam dediğin kişinin iyi politikaları say say bitmez ki hangisini yazalım.

ben aldıgımda 2sınıftılar merak etme ısımın hakkımı verıorm ben ya da baskası sonuc ortada sıstem yokkkkk

bu arada sız tvde yandas meydayımı ızlıyorsunuz hep? bence pembe dızı ızlesen senın ıcın daha faydalı kapasıten o kadar.

hadi gençler bugünkü deşajınız bittiyse konuyu kapatalım
hadi serhatcım sende son cevap veren olda içinde kalmasın

hadi gençler bugünkü deşajınız bittiyse konuyu kapatalım
hadi serhatcım sende son cevap veren olda içinde kalmasın

Gerek yok sen ve diğer (tabiri caizse) anti akpciler zaten anlamak istmeyecek mesajımı ee diğer arkaşdalar da olayın farkında. :)

Sen kapat konuyu..

ben aldıgımda 2sınıftılar merak etme ısımın hakkımı verıorm ben ya da baskası sonuc ortada sıstem yokkkkk

bu arada sız tvde yandas meydayımı ızlıyorsunuz hep? bence pembe dızı ızlesen senın ıcın daha faydalı kapasıten o kadar.

Eğer gerçekten görevini layıkıyla yerine getiren biri olsaydın dediğime o kadar sinirlenmez ve mesajını hakaret boyutuna taşımazdın.

Bence herkes işini yapmalı.Mesela sen öğrencilerine okumayı öğretmekten başlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri