---> Erdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Akpli değilim ama bu forumda bir akp konusu olunca niye bu kadar uzayıp gidiyor anlamıyorum .
Akpli değilim ama bu forumda bir akp konusu olunca niye bu kadar uzayıp gidiyor anlamıyorum .
![]() |
![]() |
Uyumayayim mi? Sen benim kactigimi nezaman gordun. Isinize geliyor galiba yazip durmamortalıgı karıstırıp ben tartısmalardan kacarım deme bari
haklisin insan aynaya baktiginda kendini gorur. Kendi i tarif etmissin.o karıstırmadı canım o cevap verdiğini sanıyor ama anlamadı bile hiç bulasma geldiği gibi gidecek xD
:vala_02:
bazıları meclıste dogmus cok bılıyorlar ondan bu konular bu kadar uzuyor![]()
Koyun bir semboldür kaldıki savunmuyorum çünkü çok klişe daha yaratıcı olmaları lazım , keçi gibisin dediklerinde hakaret mi alırsın yoksa inatçı özelliğini mi , anlamsız bakışlar taşıdığında karşıdan gelen ök üzün baktığı gibi bakma lafıyla ök üz mü anlatılıyor yoksa bakışlarımı , domuz gibisin dendiğinde eşini kıskanmayan hayvandan mı bahsediliyor yoksa domuzun çirkinliğinden mi bla bla.
türkçe dersi verdim resmen. (H) hemde diğer yüzde ellidensin diye ayırmayarak herkesi kucaklayarak benimseyerek bölmeyerek sen şucusun bucusun sen basörtülüsün sen açıksın sen yobazsın sen ateistsin demeyerek.
bu ülke biz gibi ORTADA kalanlara çok şey borçluda neyse. her ORTACI gibi bizde beyin göçü yaptık baska ellere.
Uyumayayim mi? Sen benim kactigimi nezaman gordun. Isinize geliyor galiba yazip durmambanlamak icin bahane
![]()
haklisin insan aynaya baktiginda kendini gorur. Kendi i tarif etmissin.
Aynen valla bak bu konuda katiliyorum sana.
Bazilarinin ahkam kesmekte uzerine yok.
yaz bana koymazo kadar ınsan ıcınden yesıl sen neden alınıon
alındın madem ben nasıl banlayım
ortada mevzu varsa herkes lafını yapsın bende sozumu esırgemıom zaten..
o sanaydı evet sakınmıom merak etme.. bu kadar da banlanmaktan bahsetme korkun yoksa.Valla bi alemsin. Bence esirgrmissin lafiniki ortaya soyledigini soyluyorsun. Bana soyledigini soylemiyorsun.
Senin yorumundan once yazdim ama senin yoeumdan sonra gitti sanirim neyese. Tartismicam ben gidiyorum falan diye yazdiktan sonra o yorumu yaparsan ve asiruhla alintili yazisirsan yazdigini kim uzerine alsin? Mavikalemmi? Serhat mi? Yoksa asiruh mu? Hic olmadi 35 bucukmu?
![]()
illa sen banlarsin degil zaten. Aman banlanmakta okadar mesele degil zaten. Daha oncede bbanlanmistim birkezdahadan birsey cikmaz. Hatta suresiz olsa ne yazar. Kaybedecegime uzulecegim 2-3 kisi var sadece..
Neyse konu amacindan bayagi sapti... iste bu yuzden "kaciyorsun" dedigin yorumu yazmistim.
o sanaydı evet sakınmıom merak etme.. bu kadar da banlanmaktan bahsetme korkun yoksa.
ıı geceler
Yok elbette ama amac o oluncasonra suclu ben oluyorum.
yoo sakinmis gibi bir halin vardida ondan dedim.
uyu sen uyu![]()
haklisin insan aynaya baktiginda kendini gorur. Kendi i tarif etmissin.
Tanrı düşünmeyi söylüyor körü körüne bağlanmayı değil.Çok fazla takip edemesemde bir güne gün savunduğunuz şeylerin kusurlarını söylediğinizi göremedim. Şu en son yolsuzluk olayında bile darbe girişimleri dediniz odur dediniz budur dediniz iyide bu ülkede bu yolsuzluktan önce asrın yolsuzluk davası diye adlandırılan deniz feneri davasının üstü örtüldü . Kendi ağızlarıyla bu ülkede daha öncede oluyordu deyip milletle dalga geçtiler, Daha düne kadar kahraman olan polisler bugün tü kaka oldu. Bu ülkenin askeriiçeri alındığında bunlar darbeci diye ,komplo olduğuna ihtimal bile vermeyip yolsuluk olumsuzluğuyla bunlar karşılaştığında komplo diye bağırdılar.Bunların hepsi somut bir örnekken gözümüzün önünde senin "Kısaca diyorlar ki yüzde elli kendi beynini kullanamayacak kadar aciz yönlendiriliyorlar.Değil mi?Bizim hoşumuza gitmeyen semboller değil sembollerle verilmek istenen mesaj.
Verilmek istenen mesaj ne?Kısaca diyorlar ki yüzde elli kendi beynini kullanamayacak kadar aciz yönlendiriliyorlar.Değil mi?
Eee bu hakaret olmuyor mu?
Türkçe dersi verdin ya da vermeye çalıştın ama tam olarak anlatamadın kusura bakma.Biraz daha çalışmalısın.
7:54-08:05
Tanrı düşünmeyi söylüyor körü körüne bağlanmayı değil.Çok fazla takip edemesemde bir güne gün savunduğunuz şeylerin kusurlarını söylediğinizi göremedim. Şu en son yolsuzluk olayında bile darbe girişimleri dediniz odur dediniz budur dediniz iyide bu ülkede bu yolsuzluktan önce asrın yolsuzluk davası diye adlandırılan deniz feneri davasının üstü örtüldü . Kendi ağızlarıyla bu ülkede daha öncede oluyordu deyip milletle dalga geçtiler, Daha düne kadar kahraman olan polisler bugün tü kaka oldu. Bu ülkenin askeriiçeri alındığında bunlar darbeci diye ,komplo olduğuna ihtimal bile vermeyip yolsuluk olumsuzluğuyla bunlar karşılaştığında komplo diye bağırdılar.Bunların hepsi somut bir örnekken gözümüzün önünde senin "Kısaca diyorlar ki yüzde elli kendi beynini kullanamayacak kadar aciz yönlendiriliyorlar.Değil mi?
Eee bu hakaret olmuyor mu? " böyle bir cümle kurman talihsizlik olmuş.
Samimiyetsizlik olup düşünce süzgecinin olmadığı yerde hiç birşey olmaz.Adım gibi eminim deselerki evet biz sizi kandırdık bu ülkede hayır kandırmadınız,canınız sağolsun tekrar kandırın diyecek çok koyun var.
Ben her türlü anlatırımda anlayabilecek birileri olmalı.İki yüzde ellidende olmamalı,ortada olmalı.
İyi geceler.
ciddi ciddi güldüm yorumlara.
şimdi bir şey diycem üstüne alınan akp sempatizanları üzerine alınıcak.. Ama yinede diycem takım tutar gibi parti tutanlarla tartışmaya girmeyin.
biirrrde banlanmak bir hallt değilde neden bu kadar banlarlar beni psikolojisindesin onu anlamıyorum.
ciddi ciddi güldüm yorumlara.
şimdi bir şey diycem üstüne alınan akp sempatizanları üzerine alınıcak.. Ama yinede diycem takım tutar gibi parti tutanlarla tartışmaya girmeyin.
biirrrde banlanmak bir hallt değilde neden bu kadar banlarlar beni psikolojisindesin onu anlamıyorum.
Tanrı düşünmeyi söylüyor körü körüne bağlanmayı değil.Çok fazla takip edemesemde bir güne gün savunduğunuz şeylerin kusurlarını söylediğinizi göremedim. Şu en son yolsuzluk olayında bile darbe girişimleri dediniz odur dediniz budur dediniz iyide bu ülkede bu yolsuzluktan önce asrın yolsuzluk davası diye adlandırılan deniz feneri davasının üstü örtüldü . Kendi ağızlarıyla bu ülkede daha öncede oluyordu deyip milletle dalga geçtiler, Daha düne kadar kahraman olan polisler bugün tü kaka oldu. Bu ülkenin askeriiçeri alındığında bunlar darbeci diye ,komplo olduğuna ihtimal bile vermeyip yolsuluk olumsuzluğuyla bunlar karşılaştığında komplo diye bağırdılar.Bunların hepsi somut bir örnekken gözümüzün önünde senin "Kısaca diyorlar ki yüzde elli kendi beynini kullanamayacak kadar aciz yönlendiriliyorlar.Değil mi?
Eee bu hakaret olmuyor mu? " böyle bir cümle kurman talihsizlik olmuş.
Samimiyetsizlik olup düşünce süzgecinin olmadığı yerde hiç birşey olmaz.Adım gibi eminim deselerki evet biz sizi kandırdık bu ülkede hayır kandırmadınız,canınız sağolsun tekrar kandırın diyecek çok koyun var.
Ben her türlü anlatırımda anlayabilecek birileri olmalı.İki yüzde ellidende olmamalı,ortada olmalı.
İyi geceler.
Bazı gerçeklere dem vurunca mesaj nasılda sertleşiyor.Hemen düşman kinci. Fark şu ben güzel şeyleride söyleyebilirim ama sen kötü şeyleri söyleyemezsin çünkü hiç görmedin görmek istemedin.Sen ve diğer AK Parti düşmanları bir kere o kini beyinlerine yerleştirmiş durumda.Ee doğal olarak ne anlatırsak anlatalım size göre haklı ve haksız;doğru ve yanlış asla değişmeyecek.
Biz kimseye körü körüne bağlı değiliz.Sadece ülkemiz ve başbakanımız üzerinde oynanan kirli oyunların farkındayız.
17 Aralık operasyonunun da balyoz planlarının da ergenekonun da amacı belliydi.Hedef Erdoğansız bir Türkiye.Hedef Türkiye'nin Orta Doğu'nun lideri olmasını engellemek.Hedef müslümanları bir çatı altında birleştirmek isteyen Erdoğan'ı devirmek.Ama başaramayacaklar.Millet uyandı artık.
Son olarak sen benim halkıma koyun demeye devam edersen ve buna fikir özgürlüğü dersen saygı duyarım ama o özgürlüğü bende kullanırım.Ve bana ''Hos degıl senın gorusunde olmayan ınsanlar var burda.'' deme hakkını elinde bulunduramazsın.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.