Erdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Erdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Komik...

biraz anlasaniz aslinda yapilanlar hukumete darbe degil halkin iradesine darbe. Bugun bizim sectigimize darbe yaparlar kurtulalimda nasil kurtulursak kurtulalim dersiniz. Sevinirsiniz. Yarinda sizin sectiginiz iradeye darbe yaparlar ozaman anlarsinzi iradenize darbe nasilmis diye...
halk iradesiyle ister akp ister chp ciksin darbe dogru degil
Chp secilmis bile olsa halk istemisse bitmistir.

ALLAH yar ve yardimcin olsun basbakanim. 30 marti bekliyoruz sabirsizlikla. ALLAH darbecilere firsat vermesin.
30 martta yuzumuz yine seninle guler insaALLAH.

Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabiliriz;

Bütün Ahmaklar Ona Karşı Birleşmişse.

(JONATHAN SWİFT)

Bu sözleri ustamıza armağan etmek gerek..

Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır
Külümüzden yükselen duman bizden yanadır
Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır
Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır

Kapıları açacak çoşkun bir niyaz kaldı
Ufka bir bak yiğidim, inkılâba az kaldı..

:) 50 si koyun diyerek forumda cirit atanlari gormez bazilari
neden cunku islerine gelmiyor.

gayet sevimli bir kelime. her yıl bayramda etinden tüyünden postundan yararlanılan yararlı bir hayvan.
koyun derken psikolojiden bahsediliyor tabi sen komedi dükkanını izleye izleye kelimeleri direk alıyorsun :Ç

gayet sevimli bir kelime. her yıl bayramda etinden tüyünden postundan yararlanılan yararlı bir hayvan.
koyun derken psikolojiden bahsediliyor tabi sen komedi dükkanını izleye izleye kelimeleri direk alıyorsun :Ç

Vay be! Medyum ozelligini hic bilmiyorduk. Ama maalesef isini iyi yapmiyorsun. Demekki komedi dukkanini sen iyi izliyorsunku izleyince insanlarin ne duruma gelebilecegini biliyorsun. Ben hic izlemedim. Iceriliginide bilmiyorum ama sen gayet iyi biliyorsun anlasilan.
:)

Aynen ablacım Erdoğan'a diktatör diyenler ellerinde olsa diktatörlüğün kralını yaparlar :)

Koyun kelimesinin hakaret amaçlı söylendiğini kavrayamıyorsan diyecek bir şey yok.

Ha yok ben anlıyorum ama o hakareti etmeleri hoşuma gidiyor diyor ve susuyorsan sonra hoşuna gitmeyen bir düşünceye karşı sesini yükseltiyor ve yetkilerini bu doğrultuda kullanıyorsan ben de sana yandaş der geçerim.

Vay be! Medyum ozelligini hic bilmiyorduk. Ama maalesef isini iyi yapmiyorsun. Demekki komedi dukkanini sen iyi izliyorsunku izleyince insanlarin ne duruma gelebilecegini biliyorsun. Ben hic izlemedim. Iceriliginide bilmiyorum ama sen gayet iyi biliyorsun anlasilan.
:)

Medyum, ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini iddia eden kişi.
Malesef işimi iyi yapmadığımı biliyorum.çünkü kimse kusursuz değil.
Komedi dükkanını izlemek ayıp birşeymiş gibi bahsetmişsin ki vurgu baska yöndeydi.,

Aynen ablacım Erdoğan'a diktatör diyenler ellerinde olsa diktatörlüğün kralını yaparlar :)

Koyun kelimesinin hakaret amaçlı söylendiğini kavrayamıyorsan diyecek bir şey yok.

Ha yok ben anlıyorum ama o hakareti etmeleri hoşuma gidiyor diyor ve susuyorsan sonra hoşuna gitmeyen bir düşünceye karşı sesini yükseltiyor ve yetkilerini bu doğrultuda kullanıyorsan ben de sana yandaş der geçerim.

Aynen! Dun tv de ab komisyon baskaninin aviklamalarini dinledim.
tayip tek guc olmak istiyor gucleri kendisinde toplamak istiyor. Adalet bagimsizligini kaybediyor muzakareleri durdururuz diyor.avrupa birliginin etekleri alev aldi ne yapacagini sasirdi iyice. Keske tr avrupa birligine girmese. Ben dua ediyorumki almazlar tr yi.
Ab gibi artil culsuz bir birlige giripte butun borclarina batmis ulkelerinin yukunu neden uzerimize alalim ki.
Ab telaslandiysa tayip dogru yolda demektir :)

Ha arkadasa gelince komedi dukkanini izliyormus ondandir anlamadigi. :) o nu izleyenler oyle oluyormus.
Aslinda onu izleyenlerede hakaret etmis ya neyse nasilsa izlemiyorum. Iceriligini o benden daha iyi bilir :)

Medyum, ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini iddia eden kişi.
Malesef işimi iyi yapmadığımı biliyorum.çünkü kimse kusursuz değil.
Komedi dükkanını izlemek ayıp birşeymiş gibi bahsetmişsin ki vurgu baska yöndeydi.,

Kendin yazmissin kardesim. Kendin izleyenlere birseyler demissin. Ben izlemem izleyenlerin neler nasil hissettiginide bilmem.

Merhaba.

Bu görüşünüz şu an için gerçekleşmiş durumda zaten.(sadece bir örnek)
Böyle destek olanlar,
Bugün evleri barkları ellerinden alınınca,
Gerçeği farkettiler.(ama don çoktan gitti)
Aynı duaları şimdide ediyorlar.
Sadece dualarının başında bir bed hecesi var.

Yaradan ne yaparsa güzelini yapar.
Başkaları yanarken iyi idi!!!.
Tık yoktu.
Size gelince ne oldu?, ne değişti?.

Yaradan adama ne der?.
""Sen alaman aynasımısın?,
Bir öyle bir böyle gösteriyorsun "".
Demez mi?.

Herkes yanlışının hesabını vermek için ilahi teraziye çıkacak.
Artık, terazi ne gösterir,
Ne ceza öngörür bizler bilemeyiz.

Yanlış yapanlar,
Yanlış yolda olanlar da,
İnşallah ne istediklerini biliyorlardır.

Ne olursa olsun,
Biz yaradan'dan,
Tüm kullarını,
Affetmesini,
Hoş görmesini istiyoruz.

Saygılar.

dedıklerınden hıc bısı anlamadım daha acık konusaydın keskee

Neyse... benden bukadar. Tartismaya niyetim yok iyi geceler cumleten
sonuc olarak akp nin yuzdelerinden cok memnunum hamd olsun

ALLAH daim etsin.

ortalıgı karıstırıp ben tartısmalardan kacarım deme bari

Koyun bir semboldür kaldıki savunmuyorum çünkü çok klişe daha yaratıcı olmaları lazım , keçi gibisin dediklerinde hakaret mi alırsın yoksa inatçı özelliğini mi , anlamsız bakışlar taşıdığında karşıdan gelen ök üzün baktığı gibi bakma lafıyla ök üz mü anlatılıyor yoksa bakışlarımı , domuz gibisin dendiğinde eşini kıskanmayan hayvandan mı bahsediliyor yoksa domuzun çirkinliğinden mi bla bla.
türkçe dersi verdim resmen. (H) hemde diğer yüzde ellidensin diye ayırmayarak herkesi kucaklayarak benimseyerek bölmeyerek sen şucusun bucusun sen basörtülüsün sen açıksın sen yobazsın sen ateistsin demeyerek.
bu ülke biz gibi ORTADA kalanlara çok şey borçluda neyse. her ORTACI gibi bizde beyin göçü yaptık baska ellere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri