---> En Son Neden Ağladınız? annemıı ozledımmmm suan bıle aglıyasım varr :(
S Stinko Kayıtlı Üye 9 Eki 2011 #141 ---> En Son Neden Ağladınız? annemıı ozledımmmm suan bıle aglıyasım varr
nAdyA Banned 10 Eki 2011 #143 ---> En Son Neden Ağladınız? Çok nadir aglarım , ama sanal alemde olsa beni yitirilenin banlanısı onu bir daha hiç görmeyeşim cok etkilemişti aglamiştim en son senin için.. yitirilenimmmm..
---> En Son Neden Ağladınız? Çok nadir aglarım , ama sanal alemde olsa beni yitirilenin banlanısı onu bir daha hiç görmeyeşim cok etkilemişti aglamiştim en son senin için.. yitirilenimmmm..
sonsabah Bayan Üye 12 Eki 2011 #145 ---> En Son Neden Ağladınız? Annem abim babam hepsi birden üstüme yürümüştü papaganlarımı satmaya kalkıştılar bende aglamıştım
---> En Son Neden Ağladınız? Annem abim babam hepsi birden üstüme yürümüştü papaganlarımı satmaya kalkıştılar bende aglamıştım
clockworkangel Bayan Üye 12 Eki 2011 #147 ---> En Son Neden Ağladınız? benim moralim hep bozuk bir de gün hatırlamaya kalksam oooo
anubis Bayan Üye 12 Eki 2011 #148 ---> En Son Neden Ağladınız? en son snnemim bana haksızlık yaptığı için ağlamıştım
waLL~é Bayan Üye 12 Eki 2011 #151 ---> En Son Neden Ağladınız? bugun babamı sabah acıle kaldırırken :/
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Eki 2011 #155 ---> En Son Neden Ağladınız? Son 4 gündür aynı sebepten.