---> En Son Attığınız Mesaj ? Ayy çok üzüLdm noLmuş ?
Tox'e Bayan Üye 15 Eyl 2010 #202 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Saat 10'da içilir mi bee senin yüzünden hep .@ xD
LityuM Bayan Üye 15 Eyl 2010 #204 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Tanışamadık henüz..beyfendiyle.Çok yoğunmuş(!).
AsLı.. Bayan Üye 15 Eyl 2010 #205 ---> En Son Attığınız Mesaj ? .D.D Berkay geldi kanka çok özlemiş seni xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 26 Eyl 2010 #207 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Okulda sıranın altında aldm cnm.Götürmicem ben
LityuM Bayan Üye 26 Eyl 2010 #215 ---> En Son Attığınız Mesaj ? İyi,güzel,hoş.Ne diyebilirdim! Sabah sabah kaldıramadım onun o iğrenç esprilerini.Hepsi bu.
---> En Son Attığınız Mesaj ? İyi,güzel,hoş.Ne diyebilirdim! Sabah sabah kaldıramadım onun o iğrenç esprilerini.Hepsi bu.
tuqcecan Kayıtlı Üye 26 Eyl 2010 #216 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Haberleri izliyorum sen ne yapıyorsun annişim
' Kontes.. Bayan Üye 26 Eyl 2010 #218 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Kuzencim bitanecim tabikide öyle değil şaka yapmıştım sadece affet nolurrr
---> En Son Attığınız Mesaj ? Kuzencim bitanecim tabikide öyle değil şaka yapmıştım sadece affet nolurrr
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 Eyl 2010 #220 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Öyle gerekiodu.Nse sonra konuşalm oyun oynıcaz ark.la