---> En Son Attığınız Mesaj ? Keyfine bak.
baL1o*cuk Bayan Üye 2 Eyl 2010 #164 ---> En Son Attığınız Mesaj ? ayy kıyamam sana ama dsünmeye bile degmez gercktn yaa .(
Tox'e Bayan Üye 4 Eyl 2010 #166 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Açkom ben teyzeme gidiyorum iftara mesaj atamam akşam seni seviyorum öpüyorum çok
---> En Son Attığınız Mesaj ? Açkom ben teyzeme gidiyorum iftara mesaj atamam akşam seni seviyorum öpüyorum çok
hç kmse oLmadı Bayan Üye 4 Eyl 2010 #169 ---> En Son Attığınız Mesaj ? konuşmak istemiorumm bi daha snnlee muhattapp oLmakk istemioRm bırakk peşimii !
---> En Son Attığınız Mesaj ? konuşmak istemiorumm bi daha snnlee muhattapp oLmakk istemioRm bırakk peşimii !
^shékér kıs^ Bayan Üye 4 Eyl 2010 #170 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Burası Forum Oyunları Değil Arkadaşlar. Bir Kere Yazmanız Yeterli (.
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 6 Eyl 2010 #180 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışmam zaten.Buymuş hayırlısı..
---> En Son Attığınız Mesaj ? Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmaya çalışmam zaten.Buymuş hayırlısı..