---> En Son Attığınız Mesaj ? Hatun ne be krocan hemşire hanım diceksin.d
LoKuMuM<3 Bayan Üye 28 Eyl 2010 #221 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Hatun ne be krocan hemşire hanım diceksin.d
R RaPizM^^ Bayan Üye 28 Eyl 2010 #222 ---> En Son Attığınız Mesaj ? ne diyosun kızım victor hugo benim halimi görse sefilleri bastan yazardı .d
---> En Son Attığınız Mesaj ? ne diyosun kızım victor hugo benim halimi görse sefilleri bastan yazardı .d
Sibel1 Bayan Üye 28 Eyl 2010 #223 ---> En Son Attığınız Mesaj ? bnde iyim ecemnur abla.. okuldan çıktım şimdi.. ne zaman başlıycak ?
KaRameLa Bayan Üye 28 Eyl 2010 #225 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Ya canım sıkkın hayatım triqonometrim eksik biraz sen anlıyosn aşkım çalıştırsanaaaa
---> En Son Attığınız Mesaj ? Ya canım sıkkın hayatım triqonometrim eksik biraz sen anlıyosn aşkım çalıştırsanaaaa
N ` nazLı .. Bayan Üye 29 Eyl 2010 #227 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Tamam bebeğim iyi uykular sana =)
^shékér kıs^ Bayan Üye 29 Eyl 2010 #228 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Yine Mi erken Gelecekmiş İbo Abiiiii :/ Dayak İstiyor Sanırım xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 25 Eki 2010 #231 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Adammı? Adamlıktan bahseden senmisin bir daha sakın mesaj atma yaylan
'-DamLa Bayan Üye 25 Eki 2010 #232 ---> En Son Attığınız Mesaj ? ahh ahh bilse listde en önem verdgm o cocuk diyo niye sildin beni :11:
'-DamLa Bayan Üye 29 Eki 2010 #239 ---> En Son Attığınız Mesaj ? onu hiç sorma onu bende bilmiyorum xD