bu siteyeee dha yenii üyeee oLdmm n^^oLR yRdm edinn emoo oLmk isdiiomm bHN YArDMM!!! heaaa bidee bu siteyii kuLLanmaııı tamm biLmiiooRm .... yRdmm edinn
off ne ypsm ne etsem emolara bnziemiorm ltvn yardım ediinn emolarr
bnde buraya yeni üye oLdum emocuqlara biraz bnziorm yani emo qibi bişeim size yardı etmemi isterseniz emo olmak için iLk önce kahküLLerinizin olması gerekir kıyafet pek öneli deil ayakkabı nasıl die sorarsanız emolarda konvers çok giyilir ve kollara bacaklara tozluk takılır tabi makyajı unutmamak lazım bülent ersoyunkinde daha fazla))saçlara gelelim demiştim ilk önce kahkül saçlarımızın yukarısında yani tepesinde erkek saçlarından biraz daha fazla olması gerekir ora saç düzleştiricisiyle dikleştirilip hafif yatılır kahküller tek göz önüne alınır saçların bozulmaması için sprey kullanılır avcunun içine yanaklarına flnda bişeyler çizilir ve avcundaki çizdiğin şeyleri gösterecek şekilde yukarıdan resim çekilir nasıl olduğunu anlamadıysan googleye emo resimleri yazarsın görsellere girip bakarsın hadi bb
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.