---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Duamsın. (;
Deniz kızı Bayan Üye 13 May 2012 #1,042 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! düsündügün gibi degil iste.
N nedenbendede Kayıtlı Üye 13 May 2012 #1,043 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Şimdiden nice yıllara. (;
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 14 May 2012 #1,045 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! benim anlatamadıklarım senin anlayamadıklarındır
Wu-Tang Kayıtlı Üye 14 May 2012 #1,046 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ya çok büyük bi hatasın,ya da çok doğru birşey için çabalıyorum.
ParadokS Kayıtlı Üye 14 May 2012 #1,047 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Geleceğimizden şüpheliyim.
D diablos Kayıtlı Üye 15 May 2012 #1,048 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! söylediklerinin hepsi yalanmış başta inanmamam gerekirdi seviyorum demelerine karşıma çıkma cehennemde bile.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! söylediklerinin hepsi yalanmış başta inanmamam gerekirdi seviyorum demelerine karşıma çıkma cehennemde bile.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 16 May 2012 #1,051 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Seni bundan sonratakmak mı ? ahahaha düşünce kirliliğimsin artık sadece.. .. !!! (;
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Seni bundan sonratakmak mı ? ahahaha düşünce kirliliğimsin artık sadece.. .. !!! (;
Lilith Daughter of the Void Admin 16 May 2012 #1,052 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Normalde cimriyim güven konusunda ama, neresi normal bunun?
ParadokS Kayıtlı Üye 19 May 2012 #1,056 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gelsin Cuma, Kavuşayım Sana.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 19 May 2012 #1,057 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Haddini Bilmez Gülüşlerim Vardır Benim ; Dosta Keyif , Düşmana Acı Verir .
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Haddini Bilmez Gülüşlerim Vardır Benim ; Dosta Keyif , Düşmana Acı Verir .
sizofrenkedi Kayıtlı Üye 20 May 2012 #1,058 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! onun taaaa taaa taa işte.
eslem61 Bayan Üye 20 May 2012 #1,059 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Sesini duymak yetiyo bazenn...
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 20 May 2012 #1,060 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kapadım ben o eski defterleri Boşuna heves etme dönmem geri Beni böyle bilen böyle seven Başımda taç olsun Canıma yoldaş olsun.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Kapadım ben o eski defterleri Boşuna heves etme dönmem geri Beni böyle bilen böyle seven Başımda taç olsun Canıma yoldaş olsun.