---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! dualarımın tersimi oluyor ? , neden?
'GeCeCi Kayıtlı Üye 26 Ağu 2011 #601 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! dualarımın tersimi oluyor ? , neden?
'Gülümse :D Prenses 26 Ağu 2011 #603 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! ah be sevgili bu kadar yakınken neden uzaksın...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #604 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! çok özledim kaç gün oldu bir haber yok meraktan ölcem
OlDsToNeGirL Banned 2 Eyl 2011 #605 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bakmalarınnnn yetmiyooooooo ...
PiencieS Bayan Üye 2 Eyl 2011 #606 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! hep yanımda olmalısın ........
D Düş'eş Bayan Üye 2 Eyl 2011 #607 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben zaten sana sırılsıklam aşıktım, ağlatmana ne gerek vardı ki...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben zaten sana sırılsıklam aşıktım, ağlatmana ne gerek vardı ki...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #608 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bguun tam 16 gün oldu hala senden bir haber yok çok yoruldum özlemektenn.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bguun tam 16 gün oldu hala senden bir haber yok çok yoruldum özlemektenn.
' Kors@N Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #609 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Okuyorsa sevimli olduğunu bilir benim açımdan :Ü
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #611 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ben de ona göre davranırım o zaman.
D Düş'eş Bayan Üye 2 Eyl 2011 #612 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yandımı canın benim gibi , Yaşarken öldün mü mahkum gibi ¿ Hasretin yüreğimde , paslı kırık hançer gibi...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Yandımı canın benim gibi , Yaşarken öldün mü mahkum gibi ¿ Hasretin yüreğimde , paslı kırık hançer gibi...
PiencieS Bayan Üye 2 Eyl 2011 #614 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! işte an geldi işte o an .. vazgeçer akrep durur yelkovan konuşamadım... tutunacak güvenli bi dal bulamadım.. gel insafaaa
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! işte an geldi işte o an .. vazgeçer akrep durur yelkovan konuşamadım... tutunacak güvenli bi dal bulamadım.. gel insafaaa
D Düş'eş Bayan Üye 2 Eyl 2011 #615 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ah dilim! Ben sana seviyorum deme demiştim.
D Düş'eş Bayan Üye 6 Eyl 2011 #618 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi ki şair değilim Yoksa her şiirde seni anlatırdım Okuyanlar hayal ederdi seni kıskanırdım
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İyi ki şair değilim Yoksa her şiirde seni anlatırdım Okuyanlar hayal ederdi seni kıskanırdım
'GeCeCi Kayıtlı Üye 6 Eyl 2011 #619 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bazen zerre anlaşılmıyorsun , çoğu zaman yanımda , kimi zaman karşımdasın.
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! bazen zerre anlaşılmıyorsun , çoğu zaman yanımda , kimi zaman karşımdasın.
' Kontes.. Bayan Üye 6 Eyl 2011 #620 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Beni gerçekten anlamak iste..