Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Farkında mısın, sana yazdıklarım gitgide azalıyor? Çünkü her gün biraz daha iyi anlıyorum bu sefer temelli gittiğini... Böyle olmamalıydı sonumuz, yediremiyorum bunu kendime. Alışmak zorundayım ama olmuyor işte. Aklımdan çıkmıyorsun. Sadece hala bir gün görüşeceğimizi düşünerek avunuyorum. Doğru aslında, bir gün görüşeceğiz zaten ama dünya gözüyle değil, ahiret gözüyle...

Yokluğunu en çok ne zaman hissediyorum, biliyor musun? Hani dertlenince hemen ağlardım ya ben sen de bana 'Sulu gööözzz, burnun da akıyooooo' derdin, o aklıma gelirdi, hemen seni arardım neşelenmek için. Şimdi öyle zamanlarım olunca yine elim telefona gidiyor, listemde Kadir Yılmaz'ı arıyorum, buluyorum ama tam arayacakken aklıma geliyor ki o telefona artık abin cevap veriyor, sen değil. İşte o zaman kahrediyorum kendime. Gittiğini anlıyorum artık, bir daha dönemeyeceğini de... : (

Kaldıramıyorum ben bu acıyı Can. Söyle birine, uyandırsınlar beni bu kabustan...

Fotoğraflarına bile bakamıyorum artık. Ölemezsin sen. Gidemezsin uzaklara. Bizler burada sensizken perperişanız. Böyle gidemezsin Can...

Sadece bir fotoğrafına bakabiliyorum. Onunla dertleşiyorum sık sık...

"Öldüğünü söylüyorlar senin. Doğru değil, değil mi Can? Söylesene. Sadece inzivaya çekildim desene yine... Uzun bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum, o yüzden bu yalanı uydurdum desene... Doğruyu söyle bana, kimseye söylemem, merak etme. Hani derdin ya 'Bu sır benimle mezara kadar gelir.' diye, bu da öyle olsun Can. Sahi mezara kadar bizimle gidecek ne çok sırrımız vardı. Gerçekten de öyle oldu, değil mi Can? Neden etrafımda senin kadar dürüst tek bir insan daha yok? Neden senin gibi güvenilecek, korkmadan sarılabilecek kimse yok? 'Beni tamamen kaybettiğinde anlayacaksın değerimi.' derdin ya, öyle oldu galiba. Her şey için çok geç artık, ama ben yeni yeni anlıyorum kimsenin senin kadar güzel bir yüreği olmadığını." : (

Seni hiç ama hiç unutmuyorum Can. Her an aklımdasın hâlâ. Yüreğimdesin, senin de dediğin gibi Canımın taa içindesin.

Hiç kimse olmadı senin gibi. Hiç kimse gelmedi, bilirim gelmeyecek. İsterdim kalmasın kaldığı gibi, ama 'amalar' yasak bize, 'keşkeler' kilitli. Kimse olmadı senin gibi, hiç kimse olmadı... OLMAYACAK!

Çok özlüyorum seni Can. O kadar çok seviyormuşum ki seni... Birçok şeyin kıymetini bilememişiz aslında.

Sezénimm Çok özledim ki seni güzel yüreklimm :( nerdesin ki

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri