Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

Seni unutmak mümkün mü Can... Var mıdır bunun bir yolu, bir çaresi...

Seninleyken güzel olan her şey, şimdi bomboş geliyor. Meğer onlar sadece seninle güzelmiş, senin varlığınla anlamlıymış.

beni sewen adamı sonsuza kadar mı kaybettim... bana tekrar bkmayck msn içimi titreterk? sewgin için uğraşmaktan yoruldum. ben buyum üzdüm kırdım kızdırdım belki bezdirdim seni hayattan ama hep sewdim... bi saniye wazgeçmeden hep sewdim. sen neden wazgeçtin...

"Biraz insan ol diyeceğim ama,
seni de zor durumda bırakmak istemiyorum" ;P

Neredeyse 2 ay olacak ve ben hala inanmıyorum gittiğine, asla da inanmayacağım. Her an senden bir mesaj, bir haber bekliyorum hala.

Gidemezsin sen Can.

Demek sen böyle salına salına bensiz gidiyorsun ey canımın canı. Ey dostlarının canına can katan, gül bahçesine böyle bensiz gitme, istemem.Sen benimle beraberken hem bu dünya güzel bana, hem o dünya güzel. İstemem, bensiz kalma bu dünyada. Sen, o dünyaya bensiz gitme, istemem.

can verdiğin her saniye gözlerimi gözlerine dikerek içinde kopan ölüm fırtınasını hissetmek isterdim can çekişirken kasılan ellerinin soğukluğunu hissetmek isterdim taaki sen sonsuza dek uyuyana kadar.........

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri