---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! uzak dur artık , sen istediğini bulmuşsun.
'GeCeCi Kayıtlı Üye 16 Ağu 2011 #521 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! uzak dur artık , sen istediğini bulmuşsun.
eternal Banned 16 Ağu 2011 #523 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! İçimde gittikçe büyüyen,kocaman Bir sevgi var =)
CasualCan Bayan Üye 16 Ağu 2011 #526 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keşke şu anda sen bunu okuyor olsaydın Can... Keşke... Bu dileğin gerçek olması için her şeyi feda edebilirim, her şeyi...
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Keşke şu anda sen bunu okuyor olsaydın Can... Keşke... Bu dileğin gerçek olması için her şeyi feda edebilirim, her şeyi...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #528 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! seninde beni özlediğin bende seni özledim
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #529 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Gene kırgınsın
BynCaSual Bayan Üye 17 Ağu 2011 #533 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senii Çoz ÖZledimmmm ߀nnnn Öyle laf olsun diyeee İçimden birşeyler kopa kopa özledım seniii buram buram nefes gibiiii
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Senii Çoz ÖZledimmmm ߀nnnn Öyle laf olsun diyeee İçimden birşeyler kopa kopa özledım seniii buram buram nefes gibiiii
'GeCeCi Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #534 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! konunun tek cümlesini kaçırmadan süper takip ediyorsun tebrik ederim
---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! konunun tek cümlesini kaçırmadan süper takip ediyorsun tebrik ederim
E Elmander Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #539 ---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak! Ablaların Birtanesi.Onu çok seviyorum.