Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

beni beklemese de zaten hep oturmuyo mu o saate kadar,tavsiye falan merak ediyosa gece konuştuklarını tekrar okusun :)

hani yapmayacaktı :) küsmek üzmek olmayacaktı :) sebebini anlayamıyorum ama zorlamıcam artık istediği zaman konuşur istediği zaman susar.kendi demişti bunun ben de telafisi yoktur diye,şimdi o dedikleriyle tam da bunu yapıyo işte,kendi bilir.ben onu ne kadar sevdiğimi biliyorum ya yeterli :)

beni beklemese de zaten hep oturmuyo mu o saate kadar,tavsiye falan merak ediyosa gece konuştuklarını tekrar okusun :)

öyle bişe düşünmedim zaten demek istediğimi anlamadı neyse of

hani yapmayacaktı :) küsmek üzmek olmayacaktı :) sebebini anlayamıyorum ama zorlamıcam artık istediği zaman konuşur istediği zaman susar.kendi demişti bunun ben de telafisi yoktur diye,şimdi o dedikleriyle tam da bunu yapıyo işte,kendi bilir.ben onu ne kadar sevdiğimi biliyorum ya yeterli :)

Flood Yapma .

Kime söylesem 'Şaka mı bu?' diyor. Bak işte sadece ben değilim gittiğine inanmayan... Allah'ım, benim ömrümden alıp sana verseydi keşke, keşke bu kadar erken terk etmeseydin sevdiklerini.

konuşma diyo ama kendisi konuşulmadık tek kişi bırakmıyo :) hoşgeldinler nasılsınlar havada uçuşuyo :) ben yaparsam suç ama çünkü bu adalet :) kendi kendine karar alır uygular bana sormaz ne düşündüğümü ne hissettiğimi sormaz umrunda değildir çünkü düşündüklerim hissettiklerim.böyle düşünmüyodum önceden evet ama bugün anladık ki böyleymiş.üzülmem kırılmam umrunda değilmiş. kendi kararları yeterli onun için :) benim ve bana ait olan şeylerin önemi yok :) varsın değer kaybedelim kaybedilmemesi gerekeni kaybettikten sonra ne önemi varmış değerin :) o kadar basit insan silmek,tek bi söz yeterli :)

gitmenin telafisi yoktur bende dedi gitmedim,sırrf o öyle dedi diye saygımdan onu üzmemek için.ama aynısını o yaptı bi an bile düşünmeden sonra suçlu hep benim :) bunlara neden ne saçma bi kıskançlık.onun yaptığımı önce canan sonra can gerçekten böyle düşünüyosa karşısındakinin duygularının olduğunu unutup aldığı kararlara baksın görsün bakalım kim önce can sonra canan diyomuş:) ya da istediğini yapsın kendi yaptı seçimini belki sinirle belki kırgınlıkla ama açık kapı bırakmadan bile bile yaptı,diyecek bi şey yok. o kendi mutluluğunu seçti nasılsa :)

ayrıca yaptıklarım çocukca geliyosa yapacak bi şey yok ablasının dediklerini uyguladı işte :)

Sen olsan yalnız bırakamazdın beni Can, ama hiç kimse sen değil, olamaz...

Bunları söylerken sana, hayatım paramparça. Canım rüzgarla savrulsa, yine de unutmam seni.

Sanki sen gelicekmişsin gibi koşuyorum kapı her çaLdığında...
Senin gelceğine dair o kadar umutluyum ki,
Tıpkı seni sevmemi beklerken umutlandığın gibi...
Soruyorum sana eski sevgili ! Ne değişti ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri