Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak !

---> Düşün Ki O Bu Konuyu Okuyacak!

keşke biraz söz dinleseydin , konuşmalarına dikkat etseydin. yap istediğini ;)

:pp bir insan bu kadar tatlı mahsum alıngan olamaz ki :) yok öyle birşey deliye bak hahaha

Bir de geçmiş karşıma, 'Dil hakkını helal etse de kalp aşkını helal eder mi?' diyor... Seninki nasıl bir mantık, nasıl bir düşünce yapısı? Hakk'ın rahmetine kavuşmuş birinden bahsediyoruz. Onun şu anda kimsenin aşkına değil dualarımıza ihtiyacı var, o da kalpten gelecek bir dua değilse sadece sus, bari günaha girme.

yeteri kadar bekledim :) yeridir gitmenin şimdi,inat uğruna ne kadar değişebiliyo insanlar :)

konuşmadan nasıl anlaşılır acaba niye bu kadar büyüttü can cun meselesini anlamıyorum.nasıl bile bile üzebildi :(

Aniden ve habersiz gittim ama öyle olması gerekiyodu 1. Internet baglantim yoktu ve bir kac özel problemler de vardi malesef. Umarim deger verdigim sevdigim insanlarin hepsi okur ve sorguya cekmez :).
.burdayim ve gitmiyorumda :)

yaLancı baharın yaLan Çicegi biLe deqiLsin düşün yani .

Rüyamda gördüm seni. Önce karşımdaydın, baktın uzun uzun bir şeyler demek ister gibiydin ama hiç konuşmadın, beni dinledin. Bir ara arkamı döndüm, sonra baktığımda yerinde yoktun. Seni aramaya başladım, kapkaranlık yollardan geçtim, koştum hep. Sonra küçük sarışın bir kız 'O bu tarafa gitti' dedi. Gösterdiği yöne baktım. Bir tren geliyordu, sen o trendeydin, el sallayarak uzaklaştın. Çok koştum peşinden ama yetişemedim :( hayrolsun inşallah...

Her ölüm erkendir, ama böylesi sana hiç yakışmadı be Can. Çok saçma biliyorum ama fotoğraflarına bakıyorum ve 'Böyle bir insan nasıl ölebilir?!' diyorum. Yakıştıramıyorum sana ölümü, bu gidişi.

Ne güzel bir insansın ki bıraktığın anılar hep güzel şeyler. Bir kere bile birini kırmışlığın, gücendirmişliğin yok. Biz senden razı olduk, Allah da senden razı olsun.

Düşünüyorum da iş yerine gelsem, çalıştığın yere çıksam ve seni orada göremeyince 'Kadir yemekte mi? Yemekhaneyi biliyorum, giderim ben ona.' desem ve öldüğünü söyleseler bana. Ne yaparım ben o zaman?..

Yaşıyorsun sen. Bunların hepsi bir kabus. Elbet uyanacağım... İş yerine gelsem yine kollarını koskocaman açıp koşarak sarılacaksın bana. Böyle düşünmesem ölürüm Can. Böyle aptalca şeyler düşünüp avutuyorum kendimi. : (

ne yapıyomuşum ki ben,normal davranıyorum işte.Hem o arkadaşlarının tavsiyelerini dinlese ya,biliyosun di mi falan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri