Düş'eş

---> ♥ ԼคԼ ♥

Merhaba sevdiğim, ben o sevmediğin.
Nasılsın bugün, hiç özlemedin mi beni ? Bugünde mi
geçmedim aklının kıyılarından ?
Hiç mi aklına gelmedi gözlerim, saçlarım ?
Sabah kalktığında benden gelenbir mesaj aramadın mı ? Hiç mi dalmadı gözlerin geçmişe, hatırlatmadı mı beni sana hiçbiri ?
Doğru söyle kokuma benzer bir kokuda mı gelmedi burnuna?
Özleminle yanıyor içim bilmeni isterim , seni çok özledim... ♥

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;3401069' Alıntı:
Merhaba sevdiğim, ben o sevmediğin.
Nasılsın bugün, hiç özlemedin mi beni ? Bugünde mi
geçmedim aklının kıyılarından ?
Hiç mi aklına gelmedi gözlerim, saçlarım ?
Sabah kalktığında benden gelenbir mesaj aramadın mı ? Hiç mi dalmadı gözlerin geçmişe, hatırlatmadı mı beni sana hiçbiri ?
Doğru söyle kokuma benzer bir kokuda mı gelmedi burnuna?
Özleminle yanıyor içim bilmeni isterim , seni çok özledim... ♥

:(

---> ♥ ԼคԼ ♥

Kimsin kimene, kimsen kimsin
banane!
Böyle olsun istedim
sanane!
Sende istedin böyle olsun
banane!

Vurdum duymaz imişim bundan
kimene!
Kalbimdeki sen olduğundan
kimene!
Yasakmış imkansızmış
banane!

Seviyorum demek hissetmekse eğer Bundan
kimene!
Sahibinin anahtarını denize
attım..
Bundan
kimene!

Vazgeçilmiş halim kendime Bundan
sanane!

Bilmen gerekenleri bildiğin halde Yanımda olan
sen
Ne verdin ki ne
istiyorsun?

Şimdi sana diyorum
SA * NA *
NE *
Kalbimdeki hayatımda iz bırakan
kimmiş
SA * NA * NE
*

Dağladığım yaralarımı sen
bilirsin!
Bildiğin halde sorarsan
Bundan
SA * NA * NE
*

Yaşadığım kederi
üzüntüyü
Bana sor diyeceğim Ama
bundan
SA * NA * NE
*
Yanımdaymışsın pekii ben neden
göremiyorum
Yoksa körmü
oldum
Görmüyorum, hani
nerdesin!

Sözlerin gibi
gördüklerin
Görüyor zannetiğinde
hayal
görmezmisin!
Ama
bundan
BA * NA * NE
*

Hayat herkese farklı şeyler
sunuyor
Acı
tatlı
Bizde acı evde yaşanır derler
ya
Kalp ancak Tanrıya emanettir diye
Bilmez misin?

Yakarım giderim sözlerini
boşver!
Kimsin sen
ya
Bunu yapmak uygulamak yürek
ister
Buda sende
yok
Amaaaan
BA * NA *
NE *

Kimsen kimsin sana
diyorum
Yada
boşver
BA * NA * NE
*
Nerdesin diye sorarsın
Çok yazık
sana
Nerdeyim kendine sor
Yada boşver,
BA * NA * NE
*

---> ♥ ԼคԼ ♥

Seni az tanıyorum... Az... Sen de fark ettin mi? Az dediğin, küçücük bir kelime. Sadece a ve z. Sadece iki harf. ama aralarında koca bir alfabe var . O alfabeyle yazılmış onbinlerce kelime ve yüzbinlerce cümle var.

Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında. Biri başlangıç, diğeri son. Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar. Yan yana gelip de birlikte okunmak için. Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler. Senin ve benim gibi...

---> ♥ ԼคԼ ♥

Hadi Polyanna gerçeklerden konuşalım.. Önce kalk biraz camdan bak hava al, gel sonra. Bir sürü arkadaşın mı var? Yalan. Kötü bir şey gelse başına, hepsi 'aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor, lütfen mesaj bırakın, ben size döneceğim' modunda, ama gelen, giden yahut dönen yok. Yarın ölsen cenazen kalabalık. Allah razı olsun. Ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi.. (Sakin ol büyütecek bir şey yok, hayat devam ediyor sadece sen öldün!)
anan baban mı var? Bıraksana! Onlar da tanımayacak seni, kuyrukları acıdığında. Sen yine yalnızlığa merhaba.
Sevdiğin mi var? Yandın! Uzak dur. Tel örgü çek araya. Mayın falan döşe yollara, asker dik pusuna. Beşere duyulan sevgi boş Polyanna. Seviyorum der, mecnun sanırsın, özler, Ferhat olup dağ deler (güya), sonra bir bakar gözün boyanmış rengarenk, birinci çinko. Çiçek alır, 'ayy ne romantik erkek!', şeker alır, 'Allah'ım ne kadar tatlı!' derken ikinci çinko, üçüncü çinko ve tombala, Polyanna geldi oltaya. Bir gün bi bakmışsın sevgili yok ortada, basmış sırrına kadem. Neymiş efendim sevgisi bitmiş! neymiş efendim kız kendi için yapılan hiç bir fedakarlığı haketmemiş! bla bla bla. Hadi ağla Polyanna, karşılamalar düzenle yalnızlığa.
Bir de Allah'ın vardı dimi Polyanna? Bak sana ne diyorum; tek gerçek O, sonu görünmeyen sevgi, merhamet Onda. Seni koşulsuz, karşılıksız sever inan bana. Sarıl O'na, veda etme duaya, bağlanma fani hayata ve Ondan korkmayan yalancılara. Bak bi ton öğüt verdim sana, durma uygula.
(şşş eğil, bir şey diyeceğim kulağına: şunu yazar yazmaz gidiyorum beni istemeyen adam için yüzsüzce ağlamaya. Sakın çaktırma!)
Bu kafayla, bizden adam olmaz Polyanna..!

---> ♥ ԼคԼ ♥

Biz geleceği geçmişte yaşamıştık be sevdiğim.
Olmayan çocuklarımızın isimlerini bie koymuştuk. Yaşlılığımızı anlatır gülerdik birbirimize , ayrılsakda problem değil'di. Biz geleceğimizi yaşamış gibiydik.
Sen bir başkasının koynundayken ben hep kendime şunu dedim " Biz zaten yaşadık ve öldük "
saygılarımla.

---> ♥ ԼคԼ ♥

Ey Sevgili bir gün birbirimize bayram olursak ;
sen bana şeker ol , ben sana kurban olayım

---> ♥ ԼคԼ ♥

Gülüşüme tecavüz eden birisinin gidişini tahrik etmek zorundaydım
Üzgünüm!
Gitmeliydin!
Anlatsam anlar mısın bilmiyorum!
Ama deneyeceğim!

Üvey gözlerinde babasız aşk doğurmaktansa,
Gerçek acıda adam gibi yalnızlık peydahlamayı seçtim ben!
Sen kendini özel isim sanırken,
3.şahıs madalyanı boynuna çoktan asmıştım ben ,)

---> ♥ ԼคԼ ♥

Vazgeçilmiş halim kendime Bundan
sanane!

Bilmen gerekenleri bildiğin halde Yanımda olan
sen
Ne verdin ki ne
istiyorsun?

Teşekkürler kardeşim:))
Yine özlü yürek tılsımlarında mısraların

---> ♥ ԼคԼ ♥

Seni tanımak güzel oldu Kübra'cım :)
Anlatımından keyif aldım diyebilirim.
Herşey gönlünce olsun. :106:​

---> Düş'eş

[MENTION=99591]Düş'eş[/MENTION] kişisel sayfa başlığında " nickiniz " yazmalıdır Bölüm kuralları. Nickiniz baslıgınıza eklendi. Eğer önceden eski nickiniz yazıyorsa yenisiyle degistirildi. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri