Düş'eş

---> ♥ ԼคԼ ♥

$iir Yazmayı Seviyorum Icimden Gelenleri Kağıda Döküyorum i$te... Güzel yada çirkin o okuyanların takdirine kaLmı$ : ) Ama ßana $uan için yeterLi Gelmiyor...

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;2355028' Alıntı:
$iir Yazmayı Seviyorum Icimden Gelenleri Kağıda Döküyorum i$te... Güzel yada çirkin o okuyanların takdirine kaLmı$ : ) Ama ßana $uan için yeterLi Gelmiyor...

zamanla geliştirirsiniz kendinizi bende yazıyorum ara ara...

zaten bende kendi kişisel sayfamı actım siz gibi şiir yazdım bir tane :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

meLeğim,önceLikLe çok güzeL ßi sayfa oLmu$ yüreĞine,eLine sağLık...ßi söze çok takıLdım ''Aşırı derecede inatçıyım...''
ßu ߀ndede vaR ßiLiyosun kimiSi çok $ikayetCi oLur ßu inatçıLık oLayından..ama ßen Seviyorum ßizi...$airLik deSen son dozda 2'mizdede :) ne kadarda tamamLıyoruz ßirßirimizi..iyiki varSın kuzim öptüm seni...

---> ♥ ԼคԼ ♥

►MåsåL◄;2355956' Alıntı:
meLeğim,önceLikLe çok güzeL ßi sayfa oLmu$ yüreĞine,eLine sağLık...ßi söze çok takıLdım ''Aşırı derecede inatçıyım...''
ßu ߀ndede vaR ßiLiyosun kimiSi çok $ikayetCi oLur ßu inatçıLık oLayından..ama ßen Seviyorum ßizi...iyiki varSın kuzim öptüm seni...

:)

Son düzenleme:
---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;2355958' Alıntı:
ßitanem önceLikLe Hos qeLdin : ) ßeğenmene sevindim sade oLdu ßiraz ama... Huyum kurusun inatçıyım ve ßir o kadarda kıskancım... Isteyen Şikayetçi oLaßilir... ßiz ßöyLeyiz Kimse için değiştiremeyiz kendimizi dimi ? ; ) ßeğenen Seven ßöyLe Sevsin... : ) Sende iyiki varsın meleğim... ßende Seviyorum ßizi... : ) ya$asın ßiz... :p

ho$ßuLdum,ßitanem...Sende ne varSa ßendede o vaR ßiLiyosun zaten..kimse iÇin deği$medik taßiki deği$micez de ...ya$asın ßiz..:106:

---> ♥ ԼคԼ ♥

Sevgilim…
Birtanem…
Herşeyim…
Ne dersem diyeyim bir tek bana özel olmayacaktın!
Adını ağızlarına alacaklardı
Kıskanacaktım.
Adını koyamadığımsın sen benim tarifi olmayansın!
Tut ki
Bir saklambaş oyunu oynuyoruz.
Seni kimse bulmasın diye kendime sakladığımsın! ♥

---> ♥ ԼคԼ ♥

Beşiktaşlı diye hatırlıyorum sizi ama yanlıs hatırlıyoum sanırsam.
Neyse memnun oldum.Sevdiğinizle bir ömür geçirmeniz dileğiyle.:)

---> ♥ ԼคԼ ♥

seni tanidigima sevindim. guzel ozetlemissin kendini. ilk sayfada yazdigin siiri cok begendim yuregine saglik.

---> ♥ ԼคԼ ♥

♥ ԼคԼ ♥;3302802' Alıntı:
Yanlış hatırlıyorsun bak :)
Teşekkür ederim ayrıca .)
Evet evet yanlıs hatırlıyorum.xD
Hatta bir yerde demiştim hem bursaspor hem galatasarylı olmak ilginç diye.:Ç
Neyse tekrardan iyi dilekler.

---> ♥ ԼคԼ ♥

yesil83 geçen yıldan kalma biraz düzenlemeye girsem iyi olur ama teşekkür ederim , bende memnun oldum (.
Asi Ruh tekrardan sağolasın...

---> ♥ ԼคԼ ♥

O dillerden benim de öğrenmem gerek :/ Kısmet artık başlıyoruz bu sene hayırlısıyla :)
En çok merak ettiğim üyelerden birisin, sayfanı daha da genişletirsen sevinirim :Ü
Seni tanımak güzeldi, Emrahla nice güzel seneler dilerim :)

---> ♥ ԼคԼ ♥

nikini ustalikla tasiyorsun can cagazim..hayatinda Onunla beraber mutluluklar..hersey gonlunuzce olsun..uzmeyin birbirinizi kizarim 2nizede

seviyorum sizi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri